Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Valokuvatapetit: lähde Maailmanympärysmatkalle

Luonnon innoittamat valokuvatapetit sopivat täydellisesti ainutlaatuisen tunnelman luomiseen kotiisi. Maanläheisillä väreillä ja harmonisilla kuvilla voit luoda rauhallisen ilmapiirin. Jos haluat elävämmän ympäristön, voit valita valokuvatapetin, jossa on suurkaupunkeja tai kirkkaita värejä. Mitä tahansa valitsetkin, takaamme, että uusi tapettisi varmasti kiinnittää huomiota ainutlaatuisilla väreillä, jotka muistuttavat meitä siitä, kuinka upea luontoäiti on. Lähde löytöretkelle omassa kodissasi valokuvatapettien avulla, jotka symboloivat merta, suurta kaupunkia tai miksipä ei viidakkoa?

Tutustu maailman kauneimpiin paikkoihin valokuvatapettien avulla

Anna sinun suosikkikaupunkien ja lomakohteiden muuttua sisään luoksesi ja nauti laajasta valokuvatapettivalikoimastamme, joka vie sinut heti unelmamatkallesi. Meiltä löydät taatusti vaihtoehdon, joka kirkastaa arkipäiväistä elämääsi. Valitse valokuvatapetti, joka kuvastaa New Yorkin suurkaupungin melua, tai idyllinen vaihtoehto rauhallisella luontomotiivilla. Verkkokaupassamme voit suodattaa vaihtoehtoja tyylin mukaan, mikä helpottaa täydellisen valokuvatapetin löytämistä.

valokuvatapetit järvellä Valokuvatapetti Lake DD115162 A.S. Création XXL 5

Valokuvatapetit suurkaupungeilla modernin tunnelman luomiseen

Nauti henkeäsalpaavista pilvenpiirtäjistä ja legendaarisista monumenteista maailman suosituimmissa metropoleissa kaupunkisiluetteja sisältävien valokuvatapettien avulla. Ripusta Big Ben tai legendaariset punaiset puhelinkopit seinillesi Lontoon-teemalla varustetulla tapeteilla. Voit myös nauttia kauniista suurkaupungin vilinästä Empire State Buildingin tai Fifth Avenuen avulla. Valkokuvatapetit New Yorkilla-kategoriasta löydät myös Times Squarea, Brooklyn Bridgeä ja Vapaudenpatsasta edustavia valokuvatapetteja. Jos etsit hienovaraisempaa tai romanttisempaa vaihtoehtoa suurkaupungista, voit valita tuotteen kategoriasta Valokuvatapetit Pariisilla. Tämä kategoria sisältää kauniita valokuvatapetteja jotka edustavat Eiffel-tornia ja romanttisia kahviloita. Kaupungin siluetteja sisältävät tapetit lumoavat ympäristönsä urbaanisella ulkonäöllään ja luovat perustan modernille ja kosmopoliittiselle sisustukselle. Motiivit näyttävät hyvin realistisilta ja antavat vaikutelman, että kauniit kaupungit ovat aivan seiniesi takana.

New York, kaupunki joka ei koskaan nuku

Empire State Building, Vapaudenpatsas, Fifth Avenue, Times Square - New York tarjoaa monia vaikuttavia teemoja jotka voivat pian koristaa seiniäsi valokuvatapetteina. The Big Apple teemaiset tuotteet ovat jo pitkään koristaneet monia asusteita ja arkisia esineitä - ja nyt voit saada niitä myös valokuvatapetteina. Mustavalkoiset tapetit kaupungista joka ei koskaan nuku ovat erittäin suosittuja. Hyvä esimerkki tästä on BrooklynBridgeNewYorkCity AS403705 A.S. Création Design Print- Tämä tapetti takaa modernin sisustuksen, joka ei näytä ylikuormitetulta. Mustavalkoiset valokuvatapetit sopivat erityisen hyvin yhteen punaisten huonekalujen kanssa. Vaihtoehtoisesti voit nauttia Brooklyn Bridge-sillasta ja ihanista teollisuusalueista BrooklynBridge DD118682 A.S. Création Designwalls- valokuvatapetin avulla. Tämä tuote näyttää erityisen hyvältä antiikkisten huonekalujen kanssa, sillä ne luovat ihanan vintage- tunnelman kotiisi.

valokuvatapetit Valokuvatapetti Liberty DD116014 A.S. Création XXL 5

Valokuvatapetit Pariisilla - Luo romanttinen ilmapiiri

Ainutlaatuisen ja romanttisen ilmapiirin saavuttamiseksi voit valita Pariisiteemaisen tapetin. Rakkauden kaupungin tarjoamat motiivit lumoavat jokaisen huoneen ainutlaatuisella viehätyksellään. Valkokuvatapetit Eiffel-tornilla kategoriasta löydät taatusti makuusi sopivan vaihtoehdon, jos olet toivoton romantikko. Nämä valokuvatapetit lumoavat jokaisen huoneen maagisella tunnelmallaan ja muuttavat ne välittömästi romanttiseksi hyvinvoinnin keitaaksi. Valokuvatapetti EiffelTower DD118684 A.S. Création Designwalls tarjoaa erityisen kauniin näkymän rakkauden kaupungista.

Lähde lomalle Ranta- ja meritapettien kanssa

Ranta- ja meriaiheiset valokuvatapetit vievät sinut lomalle myös kylminä vuodenaikoina. Ne saavat sinut unelmoimaan kesäpäivistä, kun rentouduit rannalla ja nautit lämpimästä säästä. Nämä idylliset tapetit sopivat erityisen hyvin yhteen sinisten ja valkoisten sisustuselementtien kanssa. Selaa kategoriaa Valokuvatapetit Itämerellä, jos haluat luoda pohjoismaisemman ilmapiirin kotiisi tai mökillesi.

valokuvatapetit Valokuvatapetti Watersurface3 DD118380 A.S. Création Atelier 47

Eksoottinen tunnelma palmuilla ja lehdillä

Kaikki valokuvatapettimme eivät kuitenkaan kuvasta suurkaupunkeja tai rantoja. Voi myös luoda eksoottisen tunnelman kotiisi palmu-ja lehtitapettien avulla. Vihreät lehdet tuovat osan luonnosta kotiisi, joten voit aina nauttia raikkaasta ilmapiiristä. Jos luokkaan Valokuvatapetit palmuilla kuuluvat vaihtoehdot ovat liian värikkäitä sinulle, voit tietysti valita myös hienovaraisemman vaihtoehdon kategoriasta Itämaiset valokuvatapetit. Muunna tilasi eläväksi viidakkoosi 362001 A.S. Création Neue Bude 2.0- valokuvatapetin avulla. Kasviaiheiset valokuvatapetit loistavat myös erittäin aidoilla kuvillaan, jotka näyttävät siltä, ​​että olet todella kasvien ympäröimänä.

Ensi kertaan. BRICOFLOR: lattia- ja tapettiasiantuntijasi.

Jätä kommentti