Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Lattiapäällysteet eläintalouksiin

Lattiapäällysteet eläintalouksiinJos jaat kotisi eläimen kanssa, saatat kysyä itseltäsi, jos rakas karvakamusi tulee olemaan lattiasi kohtalo. Eri lemmikeillä on yksinkertaisesti eri tapoja ja tarpeita. Jos mietit mitkä lattiapäällysteet sopivat mihinkä käyttöön, ja miten niistä pidetään huolta, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän viikon blogipostauksessa puhumme eri lattioiden eduista ja haitoista eläintalouksissa.

Kotieläimet ja lattiapäällysteet:

Koirien ja kissojen omistajille ei ole yhtä oikeaa lattiavaihtoehtoa. Nelijalkaiset ystävät osoittavat kuitenkin jokapäiväisessä elämässä erilaisia ​​käyttäytymismalleja, mikä voi tehdä oikean päällysteen etsinnästä paljon helpompaa. Itse asiassa koira- kissatalousten lattioiden tulisi olla mahdollisimman luistamattomia ja naarmuuntumattomia. Liukkaiden lattioiden takia eläin voi vahingoittaa omaisuuttasi helposti. Suosittelemme valitsemaan lattian, jonka käyttöluokka on 23 tai korkeampi, sillä ne soveltuvat kovempaan käyttöön. Lisäksi lattianpäällysteen on oltava kosteutta ja hajua hylkivä ja mieluiten myös helposti puhdistettava. Melu on toinen ongelma, josta suurten koirien omistajat ovat erityisen tietoisia, ja jota voidaan vähentää tai jopa välttää sopivalla lattiapäällysteellä.

Eri lattiapäällytsteet ja niiden edut ja haitat:

Korkkilattiat ja tekstiililaatat

Korkkilattiat ja tekstiililaatat ovat erittäin pehmeitä ja hiljaisia ​​päällysteitä eläintalouksiin. Näiden lattioiden haittapuolena on kosteuden vastustuskyvyn puute, mikä voi olla ongelma nuorille, huonosti koulutetuille, sairaille ja vanhemmille eläimille. Eläinten karvat ja muu lika juuttuvat helposti tekstiililaattoihin, eikä niiden puhdistaminen ole kovinkaan helppoa. Korkkilattioiden puhdistaminen on myös aikaa vievää, suosittelemme erikoisaineiden käyttämistä puhdistukseen ja kenkien käytön välttämistä sisätiloissa. Korkkilattiat ovat myös hyvin herkkiä naarmuille ja muille vaurioille, joten on tärkeää pitää eläinten kynnet lyhyinä.

Kovat laatat ja kivilattiat

Kovien lattiapäällysteiden, kuten laattojen, marmorin ja liuskekiven edut ovat ilmeisiä: ne voidaan puhdistaa nopeasti ja helposti ja ne kestävät käyttöä paremmin kuin monet muut päällysteet. Nämä pinnat ovat kylmiä ja sileitä, mikä voi tuntua epämukavalta monien koirien ja kissojen mielestä. Kovat lattiat ovat myös usein liukkaita, mikä voi johtaa sekä eläinten että ihmisten liukastumiseen ja loukkaantumiseen. Laatat ja kivilattiat ovat melko kovia päällysteitä ja eläinten kynnet ovat selvästi kuultavissa kovalla pinnalla.

Parketti ja laminaatti lattiapäällysteet

Lattiapäällysteet eläintalouksiinPohjimmiltaan aito puuparketti on erittäin kestävä lattiapäällyste,joka on lämmin jalkojen alla ja kestää monta vuotta kovassakin käytössä. Sinun tulisi kuitenkin ottaa huomioon lemmikkisi tottumukset, kun valitset täydellisen parkettilattian kotiisi. Nelijalkaiset ystävät voivat liukastua helposti lakatulla parketilla ja kaikki naarmut ovat nopeasti näkyvissä ja vaikeasti korjattavissa. Öljytty parketti tarjoaa puolestaan enemmän tukea, kun eläimet juoksevat ja liikkuvat. Öljyttyjen parkettien haittana on sen herkkyys kosteudelle, etenkin tammilattioiden, sillä tammessa olevat hapot reagoivat virtsan kanssa ja muodostavat rumia mustia läikkiä. Näitä tahroja on erittäin vaikea poistaa, ja useimmissa tapauksissa koko lattia on vaihdettava.

Laminaatti on varustettu melamiinihartsikerroksella, joka on antibakteerinen ja kosteutta hylkivä. Lemmikkien omistajille tämä tarkoittaa, että virtsatahrat eivät johda sen suurempiin ongelmiin ja että lattia on erittäin helppo puhdistaa. Tämän lattian isoin ongelma syntyy, kun kosteus tunkeutuu laminaattiin ja lattia turpoaa. Usein vaurioitunut lankku pitää poistaa kokonaan. Laminaattilattiaa voidaan käyttää lattialämmityksen (vesi) kanssa, mikä tekee siitä optimaalisen ja mukavan lattiapäällysteen lemmikillesi. Laminaattien toinen etu on, että niillä usein on harjattu pinta, joka estää sekä eläinten liukastumista, että piilottaa naarmut. Kun eläimet kävelevät laminaatin päällä, voi ilmetä ääniä, jotka koetaan erittäin häiritseviksi.

Vinyyli, PVC ja linoleumi lattiapäällysteet

Elastisilla lattiapäällysteillä on monia etuja kotitalouksissa, joissa on eläimiä. Kumimainen pinta antaa lemmikille vakaan otteen ja on optimaalisesti suojattu tahroilta ja naarmuilta. Lisäksi nämä lattiat absorboivat ääntä, mikä takaa rentouttavan ilmapiirin.Vinyylilattiat, PVC-lattiat ja linoleumi ovat erittäin kestäviä ja lämpimiä jalkojen ja tassujen alla. Lisäksi tahrat, kuten virtsa, voidaan helposti pyyhkiä pois jättämättä näkyviä tahroja. Helppo puhdistus on kakun kuorrutus näille päällysteille. Ainoa haittapuoli on että naarmuja ja muita vaurioita on erittäin vaikea korjata.

Lopputulokset

Ennen kuin aloitat sopivan lattiapäällysteen etsimisen, sinun on analysoitava nelijalkaisen ystäväsi käyttäytymistä. Muista myös ottaa huomioon huoneen olosuhteet kun teet päätöksen. Nämä kysymykset auttavat sinua määrittämään kuormituksen, jolle uusi lattiasi saattaa altistua. Vastaukset auttavat sinua valitsemaan uuden täydellisen lattian sinulle ja pörröiselle ystävällesi.

Jätä kommentti