Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Sinapinkeltaiset tapetit- luo syksyinen sisustustyyli

Sinapinkeltainen on ajaton väri, joka on koristanut sekä muotia että kotiseiniä jo useita vuosia. Väri tuli suosituksi 70-luvulla, ja siitä lähtien se tunnetaankin pikimmiten retrovärinä. Nykyään sinapinkeltaista voidaan käyttää sekä klassisessa että modernissa sisustustyylissä. Nuorekas väri edustaa iloa, uteliaisuutta ja auringonpaistetta, ja luo energisen ja raikkaan tunteen huoneeseen kuin huoneeseen. Keltainen ei ole yksi yleisimmistä tapettiväreistä, mutta ne, jotka uskaltavat tapetoida seinänsä keltaisiksi, palkitaan ainutlaatuisella sisustuksella, joka herättää ihailua ja antaa ainutlaatuisen tunnelman. Sinapinkeltaiset tapetit antavat sinun leikkiä sisustussuunnittelijaa ja nauttia positiivisesta ilmapiiristä koko syksyn ajan.

Sinapinkeltaiset tapetit- tuo osa syksyä sisään

Sinapinkeltaiset tapetit-123 Valokuvatapetti OldWoodenFloor 1 AS471854 A.S. Création AP Digital 3

Yhdistettynä oikeanlaisiin huonekaluihin, sinapinkeltainen tapetti voi luoda ajattoman ja kodikkaan ilmapiirin, joka taatusti puhaltaa uutta elämää kotiisi. Nämä tapetit liitetään myös usein syksyyn, mikä puolestaan ​​edustaa harmoniaan ja rauhaa. Tämän takia sinapinkeltaiset tapetit luovat sekä rauhoittavan että iloisen tunnelman, joka voi olla vaikea saavuttaa millään muulla värillä. BRICOFLOR- verkkokaupastamme löydät taatusti makuusi sopivan vaihtoehdon- etsitpä sitten yksivärisiä tapettia kauniilla keltaisilla sävyillä tai kuviotapettia, jossa on kukkia, pilkkuja tai raitoja.

Yksiväriset sinapinkeltaiset tapetit

Yksiväriset tapetit sinapinkeltaisissa sävyissä sopii niin huoneeseen kuin huoneeseen. Ne tuovat kirkkautta kotiisi ha luovat ainutlaatuisen ja harmonisen tunnelman. Voit asettaa aksentteja yksittäisillä sinapinkeltaisilla tapeteilla tai muuttaa koko huoneen lämpimäksi keltaiseksi paratiisiksi tapetoimalla kaikki seinät. Jos haluat rauhallisemman ilmapiirin, voit tapetoida yhden seinän sinapinkeltaiseksi ja muut seinät valkoisiksi tai vaikka harmaiksi. Yksivärisen tapetin yksinkertainen ulkonäkö tarjoaa myös tilaa tyylikkäille ja uniikeille huonekaluille ja estää tilaa näyttämästä sotkuiselta. Tämä trendikäs syksyinen väri sopii erityisen hyvin puuhuonekalujen ja kirkkaiden sisustuselementtien kanssa. Tapetti 369762 Architects Paper Absolutely Chic on houkutteleva ja hauska sinappikeltainen vaihtoehto, joka sopii mihin tahansa huoneeseen.

Matkusta takaisin 70-luvulle sinapinkeltaisten tapettien avulla

Sinapinkeltaiset tapetit-1456 Valokuvatapetti Col.Circles3 DD117660 A.S. Création Atelier 47

Sinappikeltainen tapetti luo nostalgisen vintagetunnelman kotiisi sekunneissa. Voit matkustaa takaisin ajassa 70-luvulle ja luoda ainutlaatuisen sisustuksen, joka muistuttaa useimpia ihmisiä vanhoista hyvistä ajoista. Lämpimät ruskeat ja oranssit sävyt tukevat tapetin värimaailmaa ja täydentävät syksyistä tunnelmaa. Tapetti 701312 Livingwalls Style Guide Jung on täydellinen vaihtoehto niille, joita kiinnostavat 70-luvun tapetit.

Harmoniaa ja järjestystä geometrisillä tapeteilla

Tapetti Pop Style 374775 A.S. Création

 

 

Graafiset ja Geometriset tapetit ovat menestystuotteitamme, eikä syyttä. Graafisten tapettien harmoninen kokonaiskuva luo rauhan, joka tekee huoneesta kirkkaamman ja suuremman näköisen. Geometriset ja graafiset kuviot vaihtelevat ympyröistä ja siksak-kuvioista neliöihin ja kymmeniin muihin muotoihin. Tapetti 371743 A.S. Création Ethnic Origin takaa yhtenäisen ja siistin tunnelman kotiisi.

Sinapinkeltaiset tapetit pilkuilla ja raidoilla

Sinapinkeltaiset tapetit-123fue Tapetti 367182 Livingwalls Paradise Garden

Pilkulliset tapetit ovat moderni ja rauhallinen vaihtoehto kotiisi.  Suosittu kuvio lumoaa jokaisen huoneen nostalgisella retrotyylillään ja luo tällä tavoin perustan tyylikkäälle huonesuunnittelulle. Sinapinkeltaiset raitatapetit luovat myös houkuttelevan ja suositun ilmapiirin. Voit valita laajasta valikoimastamme erilaisia ​​raitoja, jotka kaikki luovat kotiisi modernin mutta ajattoman viehätyksen.

Ihanat keltaiset kukkatapetit

Sinapinkeltaiset kukkatapetit ovat myös oiva valinta kotiisi. Kesäinen kuvio luo positiivisen ja virkistävän ilmapiirin yhdessä elävän värin kanssa. Sinapinkeltaisten kukkien avulla voit muuttaa minkä tahansa alueen aurinkoiseksi hyvinvoinnin keitaaksi ja antaa kevään muuttaa sisään kotiisi!

Jos et ole ihan varma mitkä tapetit sopisivat parhaiten sinun tilaasi, suosittelemme käyttämään ilmaista näytepalveluamme. Sen avulla saat mallailla kotona rauhassa, mikä vaihtoehto toisi juuri sinun tilaasi sen ihanan elävän ja raikkaan tunteen. Kun sitten olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä meihin, jos joku mietityttää! Tilaa uusi tapetti nyt, odotamme yhteydenottoasi!

Ensi kertaan. BRICOFLOR- Lattia ja tapettiasiantuntijasi!

Jätä kommentti