Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Romanttiset tapetit makuuhuoneeseen

Välttämätön on tapahtunut jälleen kerran, kesä on vaatinut veronsa ja syksy on virallisesti täällä! Puiden lehdet ovat alkaneet muuttua keltaisiksi ja ruskeiksi, ja ulkona tuntuu hieman viileämmältä. Nyt on aika viedä kesävaatteet ullakolle ja kaivaa esiin lämpimät villapaidat. Älä kuitenkaan ole surullinen; syksy tuo toivoa uusista mahdollisuuksista ja projekteista. Nyt kun vietät enemmän aikaa sisätiloissa, voit ottaa tilaisuuden huomioon ja tapetoida seinät uudelleen. Oikealla tapetilla voit nauttia romanttisesta ja intohimoisesta ilmapiiristä makuuhuoneessa. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti vaihtoehdon, joka kirkastaa syksyistä arkeasi. Meidän romanttiset tapetit tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda sydäntä sykkivä hyvinvoinnin keitaan omaan makuuhuoneeseesi. Anna itsellesi ja kodillesi uutta energiaa, olette sen arvoisia!

Sisältö

Romanttiset tapetit: intohimoinen tunnelma makuuhuoneeseen
Yksiväriset romanttiset tapetit: luo satumainen ilmapiiri
Romanttiset tapetit ruusuilla
Maalaismaista romantiikkaa puutapeteilla
Romanttiset tapetit pilvillä

Romanttiset tapetit: intohimoinen tunnelma makuuhuoneeseen

Romanttiset tapetit luovat kodikkaan ja lämpimän ilmapiirin, joka auttaa sinua rentoutumaan kodissasi. Paras tapa luoda intohimoinen ilmapiiri makuuhuoneeseen on romanttisen tapetin avulla. Etsit sitten yksiväristä tapettia, joka hehkuu romantiikkaa hillityllä ja harmonisella tavalla, maalaismaista puista tapettia tai Shabby Chic –tyylistä seinävaatetusta, joka luo romantiikkaa nostalgisella tavalla, niin takaamme, että löydät makuusi sopivan tapetin verkkokaupastamme.

Yksiväriset romanttiset tapetit: luo satumainen ilmapiiri

romanttiset tapetit yksiväriset Tapetti 358962 A.S. Création Four Seasons

Tavallinen punainen tapetti sopii erityisen hyvin sisustukseen, joka tihkuu romantiikkaa ja intohimoa. Punainen on rakkauden ja lämmön väri. Takaamme, että punaiset tapetit antavat jokaiselle makuuhuoneelle romanttisen charmin. Jos kirkas väri on liikaa sinulle, voit myös valita klassisemman tumman tapetin tai vaihtoehtoisesti vain tapetoida yhden seinän yksivärisellä tapetilla, luodaksesi hillitymmän lookin. Vaihtoehtoisesti yksiväriset tapetit pehmeissä vaaleanpunaisissa sävyissä voi luoda romanttisen ilmapiirin. Vaaleanpunainen symboloi intohimoa, mutta herkillä vaaleanpunaisilla sävyillä on hillitty vaikutus ja ne voivat siten korostaa romanssin leikkisää puolta.


Romanttiset tapetit ruusuilla

Kuten me kaikki tiedämme, ruusut edustavat romanssia - erityisesti punaiset ruusut symboloivat rakkautta ja intohimoa. Vaaleanpunaiset ruusut edustavat kukkivaa uutta ja raikasta rakkautta, kun taas oranssit ruusut ovat onnellisen ja turvallisen kumppanuuden symboli. On tuskin olemassa tapettia, joka luo romanttisen ilmapiirin paremmin kuin ruusutapetti. Yhdessä kirkkaiden, kodikkaiden tekstiilien ja maalaismaisten puukalusteiden kanssa ruusutapetit luovat pehmeän paratiisin joka edustaa intohimoa, romanssia ja aistillisuutta. Valitset sitten klassisen tapetin punaisilla ruusuilla tai modernimman värikkään version, kukkatapetit luovat taatusti intohimoisen ja romanttisen tunnelman makuuhuoneessasi.

Maalaismaista romantiikkaa puutapeteilla

Tapetti 8550-39 A.S. Création New England 2

Puutapetit muodostavat perustan nostalgiselle maalaismaiselle sisustukselle, joka symboloi keveyttä, mukavuutta ja romantiikkaa. Luonnonmateriaalit yhdistetään kukkakuvioihin, kodikkaisiin tekstiileihin ja yksittäisiin vintage-elementteihin luoden kodikkaan ja idyllisen ilmapiirin, joka säteilee hyvinvointia. Värivalikoima koostuu pääasiassa kirkkaista ja herkistä väreistä, joissa on pieniä yksityiskohtia tummemmissa sävyissä, jotka vuorostaan antavat maalaistyyliselle romanttiselle ja luonnolliselle tunnelmalle maalaismaisen kosketuksen. Puiset tapetit sopivat myös Shabby Chic-sisustukseen. Tälle suositulle tyylille on ominaista myös romanttinen ja idyllinen ilmapiiri. Pehmeät värit kohtaavat ainutlaatuisia kirpputorilöytöjä, kuluneesta puusta valmistettuja maalaismaisia huonekaluja ja leikkisiä kukkakuvioita. Tämä luo ainutlaatuisen yhdistelmän vanhaa ja uutta, jonka avulla Shabby Chic-tyyli lumoaa makuuhuoneesi nostalgisella viehätyksellään.

Romanttiset tapetit pilvillä

romanttiset tapetit pilvillä Valokuvatapetti clouds 1 DD113772 Livingwalls Walls by Patel

Pilvitapetti saa sinut tuntemaan olosi yhtä kevyeksi kuin sulka makuuhuoneessasi. Anna itsesi kellua yhdeksännellä pilvellä ja nauti makuuhuoneen keveydestä ja vapaudesta, joka edustaa
romanssin yksinkertaista puolta. Pilvitapetit muuttavat jokaisen huoneen kauniiksi hyvinvoinnin keitaaksi, jossa voit nauttia ihanista unista ja rentoutua ja levätä ja näin aloittaa seuraavan päivän täynnä uutta energiaa ja elämäniloa. Herkkä, yksinkertainen tapetti voidaan yhdistää useisiin elementteihin, mikä puolestaan tarjoaa myös romanttisen ilmapiirin ja luo tilaa tyylikkäälle sisustukselle. Anna luovuutesi virrata kotonasi, meidän romanttiset tapetit odottavat sinua!

romanttiset tapetit tutustuEnsi kertaan. BRICOFLOR: lattia- ja tapettiasiantuntijasi.

Jätä kommentti