Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Luo rento ilmapiiri Boheemeilla tapeteilla

Keveys, rauhallisuus ja ripaus romantiikkaa – niitä asioita boho edustaa. Boho on erittäin rento ja monipuolinen tyyli, joka sisältää kaikkea mielenkiintoisista tapeteista ja nostalgisista vintage-huonekaluista epätavallisiin koriste-esineisiin kuten tilkkutäkkeihin. Boho-tyylin ainoa sääntö on, että sääntöjä ei ole. Joten anna mielikuvituksen laukata ja luo täydellinen tyyli, joka puhuttelee juuri sinua!

 

SISÄLTÖ
Boho: luo rento tunnelma
Höyhentapetit rauhallisen tunnelman luomiseen
Kukkatapetit: eleganssia huoneisiin
Vintage-tapetit: matkusta ajassa takaisin
Luonnollinen ja rento ympäristö: puutapetit
Koe tarinakokoelman 1001 yötä ilmapiiri

Boho: luo rento tunnelma

364634 A.S. Création Boho Love

Vilkkaissa ja epätavanomaisissa hippiliikkeissä boho-tyyli kuvastaa yksilöllisyyttä, vapautta ja kosmopolitismia. Tämä näkyy myös tapettien valinnassa. Etsit sitten romanttista tapettia, jossa on sulkia ja kukkia, tai vahvakuvioista itämaista tapettia, laajassa valikoimassamme boho-tapetteja on taatusti sinulle jotain. Boho yhdistää monia elementtejä, jotka eivät muuten kuulu toisiinsa, ja ne muodostavat iloisen sekoituksen leikkisistä malleista, maalaismaisista huonekaluista ja monista eri väreistä. Tapetit voidaan yhdistää kirpputorilöytöihin ja matkamuistoihin, jotka lisäävät persoonallisuutta. Kasvit luovat luonnollista charmia, kun taas matot ja unisiepparit korostavat bohotyylin kirkkautta. A.S. Création Boho Love ja A.S. Création Bohemian Burlesque kokoelmat tarjoavat laajan valikoiman jännittäviä boheemitapetteja.

Höyhentapetit rauhallisen tunnelman luomiseen

Boho -rento känsla 358962 A.S. Création Four Seasons

Höyhentapetit antavat sinun nauttia boho-tyylin vapaudesta ja keveydestä. Höyhentapetit  luovat  rauhoittavan ilmapiirin makuuhuoneessa, ja auttaa rentoutumaan ja nukkumaan hyvin. Voit valita monista erilaisista tyyleistä ja houkuttelevista värivaihtoehdoista. Herkät beiget ja vaaleanpunaiset sävyt korostavat boho-tyylin kevyttä ja rauhallisuutta. Kirkasväriset höyhentapetit ottavat taas esiin boho-tyylin eloisan puolen. Luo viihtyisä ilmapiiri kauniilla kankailla ja puukalusteilla nopeasti.

Kukkatapetit: eleganssia huoneisiin

Kaunis ja romanttinen kukkatapetti voi muuttaa huoneesi pieneksi boheemiksi paratiisiksi. Meillä on laaja valikoima erilaisia kukkatapetteja. Nämä tapetit luovat leikkisän viehätysvoiman, joka kiinnittää  huomion riippumatta siitä, valitsetko tapetin, jolla on suuret kukat, kirkkaat värit, tai vaalean tapetin, jolla on herkät ruusut.

Vintage-tapetit: matkusta ajassa takaisin

Boho love-rento känsla 364584 A.S. CRÉATION BOHO LOVE

Matkusta ajassa taakseppäin vintagetapeteilla. 70-luvun tapetit luovat hauskan retro-tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Nostalgiset kuviot edustavat kosmopolitismia, keveyttä ja vapautta ja luovat täydellisen boheemin ilmapiirin. Retrotapetit kuvastavat täydellisesti 1970-luvun hippiliikkeiden vapautta ja epätavanomaisia elämäntapoja.

                         Luonnollinen ja rento ympäristö: puutapetit

Puutapetit ovat erittäin ajaton ja klassinen vaihtoehto. Yksinkertaisia tapetteja voidaan piristää boheemein huonekaluin ja koriste-elementein. Puutapettien kanssa sopivat erityisen hyvin maanläheiset kalusteet ja kiehtovilla kuvioilla varustetut tekstiilit. Puutapetit korostavat boheemien huonekalujen nostalgista charmia. Yhdistä puiset tapetit erilaisilla tekstiileillä ja koriste-tarvikkeilla luodaksesi oma kotiparatiisisi, jonka avulla voit rentoutua.

Koe tarinakokoelman 1001 yötä ilmapiiri

Itämaiset tapetit räikeillä väreillä ja dynaamisilla kuvioilla luovat taiteellisen ilmapiirin, josta monet haaveilevat. Yhdistettynä yksinkertaisiin huonekaluihin herkillä väreillä, ilmeikäs tapetti puhuu puolestaan. Boheemin sisustuksen luomiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa voit valita mosaiikkilaattoja.

 

Ensi kertaan. BRICOFLOR-tiimisi!

Jätä kommentti