Våra fördelar
  • Laaja valikoima, yli 30 000 tuotetta
  • Paras hintatakuu
  • Näytepalvelut
  • Kostenlose Musterzusendung
  • Die größte Auswahl im Internet

Olemme Euroopan suurin tapetteja ja lattiapäällysteitä tarjoava verkkokauppa. Olemme tarjonneet ensiluokkaista palvelua ja korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan vuodesta 2007.

BRICOFLOR verkkokauppaan
Kotisivu

Suurentavan vaikutelman antavat tapetit

suurentavan vaikutelman antavat tapetit- turkoosit tapetit

Tapetit muuntavat seiniä tyylikkäällä ja henkilökohtaisella tavalla ja antavat huoneille väriä ja tyyliä. Oikeanlaiset tapetit voivat saada huoneen näyttämään leveämmältä, korkeammalta ja avoimemmalta. Parhaassa tapauksessa oikeanlainen tapetti voi antaa suurentavan vaikutelman huoneelle. Tässä postauksessa kerromme tapeteista, jotka optisesti suurentavat tiloja.

Tapetit jotka antavat suurentavan vaikutelman

Oikeanlainen tapetti voi saada pienen huoneen näyttämään suurelta luomalla avoimen ja läpinäkyvän ilmapiirin. Kuvion ja värivalinnan ohella tulee myös huomioida, kuinka tapetti istuu huonekalujen kanssa.

Pienissä huoneissa tulisi periaatteessa välttää kaikkia levottomia ja kaoottisia tapetteja. Vaaleat tapetit, joissa on sileä ja herkkä kuvio, ovat ihanteellisia suurempien ja avoimempien tilojen luomiseen. Jos päätät hankkia kuviollisen tapetin, varmista, että huone ei ole liian ahdas. Jotta kuvioitu tapetti näyttäisi niin hyvältä kuin mahdollista, on parasta valita pieniä ja sisäänrakennettuja huonekaluja, jotka eivät vie niin paljon tilaa. Aivan kuten vaatemuodissa, samat säännöt koskevat myös tapetteja: pystyraidat laajentavat tilaa ylöspäin, kun taas vaakaraidat tekevät huoneesta leveän ja pitkän.

Sininen tapetti avaa huoneen

Tapetti 363911 A.S. Création California

Sininen on erittäin rauhoittava ja ammattimainen väri, joka helposti tekee huoneesta isomman näköisen. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että sininen väri usein yhdistetään taivaaseen ja meren syvyyteen. Sen ansiosta vaaleansininen tapetti voi myös olla erittäin raikas ja avoin. Sininen liitetään myös usein kylmiin väreihin, mikä luo erittäin harmonisen, virkistävän ja rentouttavan ilmapiirin.

Sinisiä tapetteja voidaan myös yhdistää täydentävillä väreillä, kuten punaisella ja oranssilla, mutta huoneet eivät näytä suuremmilta niiden ansiosta. Nämä värit tuovat vain lämpöä huoneeseen.

Pilvien yläpuolella: vaaleat tapetit

suurentavan vaikutelman antavat tapetit- vaaleat tapetit Tapetti 364981 Michalsky Living Dream Again

Vaaleat tapetit toimivat erityisen hyvin pienemmissä huoneissa. Valkoinen edustaa puhtautta, minimalismia ja valoa, ja luo siten erittäin rennon ja hallitun tunnelman. Valkoinen tapetti voi luoda avoimen ilmapiirin (vaikka huoneessa olisikin vain pieniä ikkunoita). Pastellivärit ja vaaleat kevään värit luovat myös raikkaan ja kutsuvan tunnelman huoneeseen.

Suurentavan vaikutelman luominen kuviotapeteilla

Valokuvatapetti come asYouAre1 DD113847 Livingwalls Walls by Patel

Tapetin kuvio ja väri eivät kuitenkaan ole ainoat asiat, jotka pitää huomioida. On myös erittäin tärkeää päättää miten ja mihin tapetti laitetaan. Erityisesti pienemmissä huoneissa ei ole suositeltavaa tapetoida koko tilaa kaoottisella kuvioidulla tapetilla, sillä se voi tehdä huoneesta sotkuisen näköisen. On parempi esim. tapetoida yksi huoneen seinistä kuvioidulla tapetilla, ja loput yksivärisellä.

Värikkäät kuviotapetit ovat täydellisiä tuomaan eloa sisätilojen yksittäisiin osiin. Nämä saavat huoneet näyttämään tilavimmilta ja kiinnostavammilta. Voit kokeilla ja yhdistää erilaisia ​​malleja, värejä ja merkkejä. Sinun ei kuitenkaan kannata yhdistää liian montaa eri tyyliä kerralla, varsinkin kun kyse on värivalinnoista. Kuvioitu tapetti on myös ihanteellinen yksittäisenä paneelina.

Tapetti: taidetta seinällä

suurentavan vaikutelman antavat tapetit- siniset tapetit Tapetti 341104 Lars Contzen Artist Edition No. 1

Epätavalliset kuviot voivat myös antaa suurentavan vaikutelman. Sinun tulisi kuitenkin varmistaa, että valitsemasi kuvio sopii huoneeseen. On suositeltavaa tapetoida vain yksi seinä tai huoneen erillisiä osia. Älä tapetoi enemmän kuin kaksi kolmasosaa huoneesta varmistaaksesi, ettei se ole liian raskas silmälle. Tällä tavalla voit muuttaa seinät henkilökohtaisiksi taideteoksiksi.

Valokuvatapetti: ikkuna maailmaan

Valokuvatapetti sky 2 DD113762 Livingwalls Walls by Patel

Valokuvatapetit ovat täydellisiä huoneen optiseen suurentamiseen. Nämä täydentävät huoneita ja tarjoavat laajan valikoiman kuvia. Niitä on saatavana muun muassa kukkakuvioilla, romanttisilla hiekkarannoilla ja vedenalaisilla teemoilla. Valokuvatapettien avulla voit mukavasti kokea suuren ja jännittävän maailman omien seinien sisällä.

Seuraavaan kertaan!

Sinun BRICOFLOR-tiimisi

Jätä kommentti