MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Raidallinen tapetti beigeImage maximise icon
Raidallinen tapetti beigeImage maximise icon
Raidallinen tapetti beigeImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 105 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

(2)
Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti vinyylillä varustettun
  • Helppo ja kätevä levittää
  • Helppo poistaa jättämättä jäämiä
  • Kestää hyvin pesua: Puhdistus mahdollista
  • Made in Germany
-51 %
38,95 € per rulla
18,95 €per rulla
3,56 € per m²
SALE
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 105 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Raidallinen tapetti beige

Tutustu korkealaatuiseen raitatapetti beigen! Tämä upea non-woven-materiaalista valmistettu tapetti esittelee tasaisia ja tyylikkäitä raitoja herkullisen beigellä pohjalla.

Raitatapetti design on täynnä selkeitä linjoja ja ajatonta estetiikkaa. Tasaiset raidat antavat tapetille modernin ja silti monipuolisen ilmeen, joka sulautuu saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin. Värimaailma luo miellyttävän tunnelman ja tekee tästä tapetista täydellisen valinnan huoneisiin, jotka kaipaavat kodikasta tunnelmaa.

Tämä beige tapetti on täydellinen olohuoneen tapetti. Se on tila, jossa rentoudumme ja nautimme yhteisistä hetkistä, ja tämä tapetti tuo mukanaan hillittyä eleganssia. Kirkas väri luo ystävällisen ympäristön, kun taas raidallinen kuvio antaa tilalle hienostunutta dynamiikkaa, tehdäkseen siitä kiinnostavan ja kutsuvan.

Teknisesti tämä tapetti vakuuttaa laadullaan. Valmistettu korkealaatuisesta kuitukankaasta, jossa on kestävä vinyylipinnoite, beige tapetti on kestävä ja pitkäikäinen. Sen asentaminen on miellyttävää ja helppoa, mikä tekee sisustamisesta nautinnollista.

Yhteenvetona tämä olohuoneen tapetti tarjoaa täydellisen tasapainon tyylin ja käytännöllisyyden välillä. Tilaa nämä tyylikkäät raidalliset tapetit nyt ja anna kodillesi modernia charmia!

Tekniset tiedot
Arrow icon