BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Beiget Tapetit- Luonnollisen tyylikkäät seinäpinnoitteet

Beiget tapetit hurmaa luonnollisen tyylikkäällä ja hillityllä charmillaan. Beigen värinen tapetti…

lue lisää
20 / 311 Tuotteet

Beiget Tapetit - Erilaisia tyylejä

Beiget tapetit voivat olla mitä erilaisimmissa tyyleissä ja herättää mielenkiinnon erilaisilla efekteillä. Yksinkertaiset yksiväriset tapetit beigen tai kerman värisinä voivat luoda erittäin hienostuneen kehyksen tyylikkäälle sisustukselle, ja ne soveltuvat lähes minkä tahansa sisustustyylin toteuttamiseen. Beigen viehätysvoima sopii erinomaisesti maalaismaisiin sisustustyyleihin, kuten romanttiseen maalaistalo tyyliin, ethno chiciin, ja aasialaisiin sisustustyyleihin. Myös hyvin modernit ja suoralinjaiset sisätilat voidaan suunnitella tyylikkäästi beigen sävyisellä tapetilla, joka tuo tilaan hieman luonnollisuutta suorien viivojen kaveriksi.

Jos kaipaat hieman lisää koristeellisuutta, voit selata verkkokaupastamme myös lukuisia kuviotapetteja beigen värisenä. Kuviotapetit tuovat eloa tilaan. Valitse esimerkiksi jokin hillitty skandinaavinen tapetti, joka inspiroi modernilla, luonnollisella ja vintagella olemuksella. Tilasta tulee entistäkin tyylikkäämpi ja upeampi runsaalla beigellä barokkitapetilla. Barokkitapetit näyttävät erittäin arvokkaalta ja sivistyneeltä herkissä kermanvärisissä sävyissä. Hienostunutta tunnelmaa korostaa klassinen raidallinen beige tapetti.

Beiget kukkatapetit tuovat jokaiseen huoneeseen hieman dynaamisuutta ja huokuvat hillityn nostalgista ja historiallista charmia hillityssä väripaletissa. Erittäin omaperäisiä tapetteja ovat lukuisat graafiset ja geometriset beiget tapetit, joiden jännittäviä kuvioita pehmentävät tyylikkäät beigen eri sävyt.

Mistä beige tapettisi on tehty

Beigen värinen tapetti voi koostua erilaisista materiaaleista, jotka heijastuvat kussakin tapauksessa ulkonäössä, asentamisessa ja hoidossa. Tapetissa erotetaan toisistaan tukimateriaali ja pintamateriaali. Uuden beigen tapettisi tukimateriaali on pääasiassa ratkaisevassa asemassa asennuksen kannalta. Voit valita paperisen tai kuitukankaisen tukimateriaalin. Paperitapetti ei ole ainoastaan edullinen, vaan se myös hengittää, joten hyvä huoneilmasto on taattu.

Kuitukangastapetti on erittäin kestävä. Kuitukankaasta valmistetun beigen tapetin erityinen etu on kuitenkin erityisesti sen helppo asennus, koska voit levittää liisterin suoraan seinälle. Lisäksi voit käyttää kuitukangastapettia myös keittiön tai kylpyhuoneen tapettina, koska se on vedenkestävä sekä ilmaa ja höyryä läpäisevä. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa kuivana seinästä, jos päätät myöhemmin ostaa uuden beigen tapetin verkkokaupastamme.

Beige vinyylitapetti: Luonnollinen ja korkealaatuinen eleganssi

Vinyylitapetissa kuitukankaalle levitetään useita kertoja lämmitetty vinyylipinnoite. Tämä ei ainoastaan takaa beigen tapetin erityistä ulkonäköä ja tuntumaa, vaan tekee siitä myös erittäin kestävän. Voit siis käyttää vinyylitapettia jopa keittiössä tai kylpyhuoneessa, koska se on vedenkestävä ja hyvin kulutusta kestävä. Voit siis puhdistaa sen tarvittaessa helposti kostealla liinalla. Kun käytät tapettia kylpyhuoneessa, varmista kuitenkin, että huone tuuletetaan säännöllisesti. Hyvän valonkestävyyden ansiosta vinyylipinnoitteiset beiget tapetit sopii myös huoneisiin, joissa on jatkuvaa auringonvaloa.

Tekstuuriset beiget tapetit

Tekstuurisista tapeteista voit valita joko kuitukankaasta tai paperista valmistetun tukimateriaalin. Voit siis valita helpon asennuksen tai edullisemman vaihtoehdon. Osittain myös tekstuurisessa tapetissa on vinyylipinnoite, jota ei kuitenkaan ole käsitelty aivan yhtä voimakkaasti kuin vinyylitapettia, eikä se siksi ole myöskään aivan yhtä kestävä. Kuitenkin myös vinyylipinnoitteinen tekstuurinen tapetti kestää hyvin valoa, ja se voidaan puhdistaa kostealla liinalla.

Beige tapetti -Yksinkertainen asennus

Asentaaksesi beigen tapetin, tarvitset vain tavanomaiset välineet, joista osan löydät verkkokaupastamme kategoriasta tapetointitarvikkeet, jotta voit ottaa kaiken kätevästi yhdestä paikasta. Huomaa, että beigen tapetin kiinnittäminen eroaa hieman valitusta tukimateriaalista riippuen. Sinun on kuitenkin ensin mitattava seinäsi, ennen kuin tilaat uuden tapetin verkkokaupastamme. Suosittelemme, erityisesti jos valitset kuviotapetin, jonka asennuksessa täytyy olla erityisen tarkka, tilaamaan vähintään yhden rullan enemmän.

Leikkaa tapettikaistaleet aluksi seinän mittojen mukaan lisäämällä ylä- ja alareunaan noin viisi senttimetriä, jotka voit myöhemmin leikata pois täsmälleen seinän reunasta. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, ennen kuin kiinnität uuden beigen tapetin seinälle.

Beigen kuitukangastapetin asentaminen seinälle

Koska voit levittää liisterin suoraan seinään, kun valitset kuitukangastapetin, säästät tapettivuotan liotuksen lisäksi myös tapettipöydän rakentamisen. Seuraavilla ohjeilla saat beigen kuitukangastapetin kauniisti seinälle:

 1. Levitä liisteri tasaisesti tapetoitavalle seinälle telan avulla. Koko seinäpintaa ei kannata työstää, sillä muuten liisteri kuivuu ennenaikaisesti osassa seinää.
 2. Aloita tapetointi seinän yläkulmasta. Aseta beigen tapetin ensimmäinen vuota täsmälleen seinän ja katon reunaa vasten.
 3. Tasoita tapetti tapettiharjalla tai sienellä seinälle ylhäältä alaspäin.
 4. Etene samalla tavalla seuraavien beigen väristen vuotien kanssa. Kuviotapettia valitessasi kannattaa varmistaa, että kuvio asetetaan kohdikkain.
 5. Pyyhi ylimääräinen liisteri pois.
 6. Jos ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa ne tapettilastalla.

Beigen paperitapetin asennus

Asentaessasi paperitapettia tarvitaan hieman enemmän varovaisuutta. Beigen tapetin vuotia on liotettava liisterillä noin 5-10 minuuttia. Varmista, että yksittäisten liuskojen liotusaika on suunnilleen sama ja käytä suunnilleen saman verran liisteriä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Muista, että liotettu tapetti voi revetä helpommin. Seuraavilla ohjeilla saat beigen värisen tapetin paperista seinälle:

 1. Levitä liisteri telalla mahdollisimman tasaisesti ensimmäisen tapettikaistaleen taustapuolelle. Siitä alkaa liotusaika, joten odota noin 5-10 minuuttia.
 2. Ensimmäisen tapettivuotan liotusaikana voit keskittyä seuraavaan kaistaleeseen.
 3. Heti kun ensimmäinen vuota on liotettu, sivele se seinälle ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Vasta kun beigen värisen tapetin yläpuoli tarttuu seinään, tasoita myös alapuolisko seinälle.
 4. Ylimääräinen liima pitää pyyhkiä nopeasti pois.
 5. Kaikki syntyvät ilmakuplat voit tasoittaa tapettilastalla.

Beige tapetti tunnetuilta valmistajilta!

Päällystä seinäsi luonnollisen tyylikkäällä beigen värisellä tapetilla ja löydä verkkokaupastamme muita laadukkaita tapetteja lukuisilta valmistajilta. Voit valita monista eri tyyleistä, joten löydät varmasti etsimäsi, kun kyseessä on tyylikäs beige tapetti.

Verkkokauppamme valmistajat ja tuotemerkit tekevät vaikutuksen kaikki omalla kosketuksellaan, joten teet tilasta helposti myös omannäköisen. Valitse esimerkiksi tunnetun tapettivalmistajan A.S. Création tapetti tai Livingwalls moderni tapetti. Muoti- ja lifestyle-brändit, kuten Esprit Home tai Michalsky Living, inspiroivat erittäin muodikkailla ja nykyaikaisilla luomuksillaan, kun taas luksusbrändi Versace tuo omaperäisyyttä seinäsuunnitteluun.

Inspiroiva beige tapetti A.S. Créationilta

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création on aivan huipulla, kun on kyse tyylikkäästä seinäsuunnittelusta. Tunnettu valmistaja luo vuosittain yli 6 000 tapettia, jotka herättävät kiinnostusta kaikkialla maailmassa ja antavat seinille äänen. Lukuisat yhteistyöt tunnettujen suunnittelijoiden ja tuotemerkkien kanssa takaavat runsaan tyylivalikoiman, joten löydät AS Creationilta myös sopivan beigen tapetin. A.S. Création ei keskity uuden beigen tapettisi valmistuksessa ainoastaan hienoon muotoiluun vaan myös korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Nykyaikaiset tuotantoprosessit takaavat tehokkaan valmistuksen, ja käytetyt raaka-aineet ovat peräisin eettisesti kestävien metsien hoidosta.

Tilaa beige tapettisi kätevästi verkosta Bricoflor!

Tilaa beiget tapetit verkkokaupastamme ja hyödynnä verkkokauppamme palveluja ostaessasi suosikkitapettisi. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat edullisia ja laadukkaita tapetteja erilaisilla kuvioilla taatusti parhaaseen hintaan!

Jos et ole sataprosenttisen varma materiaalista, väristä tai kuviosta, voit käyttää näytepalveluamme, ja lähetämme sinulle postitse näytteen esimerkiksi beigestä suosikkitapetistasi, jotta voit saada tarkan kuvan tuotteesta. Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja esimerkiksi siksi, että sinulla on jokin laajempi rakennushanke vireillä, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan. Lähetä meille sähköpostia, soita meille tai täytä yhteydenottolomakkeemme. Neuvomme sinua mielellämme tapettien valinnassa.

Plus icon lue lisää