MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Tapetteja jokaiseen tyyliin

Olipa kyseessä sitten romanttinen maalaistalo, aasialainen sisustus tai urbaani teollinen tyyli - tapetit tarjoavat ihanteelliset mahdollisuudet korostaa luonnettasi ja muodostaa täydelliset puitteet persoonalliselle sisustustyylillesi. Olipa kyseessä näyttävä kuviotapetti, hillitty tapetti tai yksivärinen tapetti - eri tyylit eivät aseta rajoja mielikuvituksellesi!

Tapetit ovat loistava tapa suunnitella tilasi tyylikkäästi ja yksilöllisesti pienellä vaivalla ja pienellä rahalla. Tapetoi vain yksi seinä tai yhdistä kuviollinen tapetti ja yksivärinen tapetti - luovuutesi ja omaperäisyytesi vie pitkälle!

Kuviotapetit: Lisää eloisaa ilmettä tilaasi helposti

Jos päätät valita kuviotapetin, sinulla on valinnanvaraa, sillä lukuisat tyylikkäät kuviot ja mallit inspiroivat sinua ja odottavat vain, että voit antaa elämää seinillesi.

Kuviot luovat erilaisia tunnelmia, joten kuviotapettia valitessasi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, mitä haluat tapetilla ilmaista. Graafiset ja geometriset tapetit sopivat toiminnallisiin ja järjestelmällisiin sisätiloihin, kun taas kukkatapetit luovat dynaamisen ja raikkaan ilmeen. Rentoutumisen takaavat skandinaavisten tapettien luoma luonnonläheinen ilme, kun taas retro- ja vintage-tapetit tuovat ripauksen sentimentaalisuutta ja sitä tiettyä lisää. Anna siis seiniesi puhua puolestasi!

Yksinkertaisesti nerokas: Geometriset tapetit

Geometristen ja graafisten tapettien maailma on laajentunut ja jalostunut viime vuosina lukuisten trendien myötä. Klassisten kuvioiden, kuten raitojen ja pallojen, lisäksi suunnittelijat saavat inspiraatiota kaikista kuviteltavissa olevista muodoista, väreistä ja rakenteista. Erityisiä kohokohtia ovat modernit tapetit, jotka leikittelevät geometrisella ja naturalistisella kosketuksella ja luovat näin ainutlaatuisen symbioosin luonnollisuudesta ja urbaanista tunnelmasta.

Geometrinen tapetti, joka on moderni ja trendikäs, sopii erinomaisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Suunnitelmat tuovat huoneeseen rakennetta, mutta myös ripauksen dynaamisuutta ja eloisuutta.

Klassinen, mutta samaan aikaan moderni - Tapetti klassikot

Raidat kaikissa väreissä ja muunnelmissa ovat design- ja sisustusmaailman ehdoton klassikko. Samoin raitatapetit on ajattomia jokaisessa tapettikokoelmassa. Useat valmistajat ottavat tämän ilmeen käyttöön ja tulkitsevat sitä modernilla, klassisella tai uudenlaisella tavalla. Voit esimerkiksi valita merellisen tyylin ja tuoda lomatunnelmaa kotiisi ympäri vuoden raitatapeteilla tai luoda klassisen tyylin verhoilluilla huonekaluilla.

Pilkulliset tapetit luovat myös ajattoman elementin mihin tahansa huoneeseen. Kauniit polkka- tai hienot pisteet tuovat leikkisyyttä ja hieman vintagea.

Vintage-tapetit: Kultainen 20-luku ja vallankumous

Vintage-tapetit kattavat erilaisia ulkoasuja, joista kukin kiteyttää sen, mikä tietyssä aikakaudessa tai vuosikymmenessä on erityistä. Olipa kyseessä 1700-luvun kuninkaallinen barokkitapetti, 20-luvun aistillinen eleganssi tai 70-luvun yksilöllinen tapetti - hieno muotoilu on näillä taattu.

Barokkitapetit - toisinaan pelkistettyjä, toisinaan ylenpalttisesti tulkittuja - on saatavilla kaikissa väreissä, muodoissa ja materiaaleissa, ja ne luovat lähes kuninkaallisen tunnelman. Voit varmasti asua kuin kuningas tyylikkäiden historiallisten tapettien avulla. Tee makuuhuoneestasi palatsin omainen ja ruokatilasta näyttävä ruokasali. Jalot seinäpäällysteet hurmaavat kukka- tai klassisilla rokokoo-aiheisilla koristeilla ja koristavat jokaista huonetta. Hopean, pronssin tai kullan värisillä glitter- tai kiiltoefekteillä höystetty barokkitapetti on loistavat eleganssillaan.

1920-luku on hyvin erityinen vuosikymmen - taloudellinen nousukausi antoi myös taiteelle ja kulttuurille mahdollisuuden kukoistaa. Hemmottelu ja elämän ilo olivat keskiössä. Kultainen vuosikymmen näkyy myös tapeteissa. Art déco-tapetit geometrisillä kuvioilla, useimmiten kullanvärisinä, luovat aistillista tunnelmaa tummilla taustoilla. Mutta tapetit, joissa on riikinkukon höyheniä, luovat myös hieman mystistä tunnelmaa. Art déco -tapetit voidaan yhdistää ihanteellisesti kultaisiin sisustuselementteihin ja huonekasveihin.

Erityinen katseenvangitsija ja ehdottoman trendikäs on 70- tai 60-luvun näköinen vintage-tapetti. Retrotapetit inspiroivat geometrisilla ja graafisilla kuvioilla värikkäässä värikirjossa. Koe diskotunnelma 70-luvun tapeteilla tai lähde road tripille itämaisten tapettien avulla. Vapauden tunne on taattu! Epätavalliset seinäpäällysteet voidaan yhdistää vintage-huonekaluihin tai pop-elementteihin, kuten kuplatuoliin ja 60-luvun pop-taiteeseen.

Kukkatapetit: Tuo luonnon raikas tunnelma kotiisi

Jos pidät eläimistä ja kasveista, kukkatapetit, metsätapetit tai eläintapetit ovat ihanteellisia sinulle. Hienovaraiset ja lämpimät kukkakuviot voivat luoda romanttisen tunnelman, ja ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen. Abstraktimmin tulkitut kukkatapetit sopivat lähes mihin tahansa huoneeseen ja luovat dynaamisen kuvan. Värikkäät koristeet tuovat kesän raikkauden kotiisi, kun taas hillityt puumallit edustavat rauhallisuutta ja tyyneyttä.

Metsätapetit: Kokonainen metsä kotiisi

Rentoutta ja luonnonläheistä ilmettä - sitä saat metsän näköisellä tapetilla. Pidä taukoa arjen stressistä ja suurkaupungin melusta rauhoittavan metsätapetin avulla. Olipa kyseessä tammi tai koivu - metsätapetit voidaan tulkita raidallisiksi tapeteiksi, jotka jäsentävät huonetta ja luovat järjestystä, kun taas rakkaudella suunnitellut lehtikuviot lisäävät eleganssia.

Eksotiikkaa kotiisi: Viidakko- ja lehtitapetit

Tämänhetkinen todellinen trendi on viidakkoilme. Näyttävät, suuret palmunlehdet tuovat sademetsän kotiisi viidakkotapetilla. Yhdistettynä graafisiin kuvioihin modernit viidakkotapetit syntetisoi naturalismin ja strukturoidun muotoilun ainutlaatuisella tavalla. Syvänvihreät sävyt sopivat sisustukseen, jossa on kultaisia yksityiskohtia, kun taas pirteämmät ja kesäisemmät sävyt, kuten ruohonvihreä tai vaaleanpunainen, tuovat raikkautta.

Jos haluat paeta arkea ja vain päästää itsesi irti, lehtitapetit ovat loistava tapa luoda lomatunnelmaa. Hienovaraisesti tai rohkeasti tulkittuna lehtitapetit vievät sinut tropiikkiin ja hyvinvointilomalle Havaijille.

Pop-kulttuurin kuosit eivät tietenkään voi puuttua näistä nykyaikaisista tapeteista. Flamingot, meksikolaiset pääkallot ja ananastapetit ovat tapettimaailman muodikkaimpia kannanottoja.

Villiä fiilistä jokaiseen huoneeseen: Eläintapetit

Metsään ja sademetsään kuuluu tietysti kasviston lisäksi myös eläimistö. Eläinfaneille verkkokaupassamme on myös eläimellisiä tapetteja eri eläimillä - villejä ja söpöjä.

Lintutapetit huokuvat rajatonta vapautta ja tuovat sen myös neljälle seinällesi. Kolibrit ja kurjet symbolisina lintuina luovat merkityksellisiä sisätiloja, kun taas papukaijat palmunlehtien keskellä tuovat värikkäitä korostuksia.

Tapettien ystäville, jotka pitävät näyttävistä tapeteista, verkkokauppamme tarjoaa myös leoparditapetteja. Leoparditapetit tai nahkamaisen näköiset tapetit tuovat majesteettiset eläimet kotiisi.

Lapsille eläintapetit tarjoavat koko joukon eläinaiheita. Dinosaurustapetit kutsuvat sinut tutustumaan menneisiin aikoihin, söpöt mallit, joissa on peuroja ja pöllöjä, luovat leikkisän tunnelman, ja yksisarviset takaavat makeat unet lasten- tai vauvanhuoneeseen.

Tapetit eri maiden tyyliin: Itämaiset, pohjoismaiset ja englantilaiset tapetit

Eri maat voivat edustaa hyvin erityistä tyyliä. Näin tapetteja voidaan järjestää myös maantieteellisten tyylien mukaan. Poikkeuksellisen ulkonäön ansiosta voit toteuttaa erilaisia sisustustyylejä, jotka heijastavat luonnettasi. Aasialainen, englantilainen, skandinaavinen tai itämainen - lumoavat vieraasi hienostuneella tunnelmalla.

Englantilaiset tapetit sopivat erityisen hyvin tyylikkääseen tai romanttiseen maalaistalotyyliin. Englantilaiset tapetit, joissa on kukkakuvioita, lintuja tai klassisia raidallisia tapetteja, luovat tunnelman kuin brittiläisellä maatilalla. Tapetit luovat täydelliset puitteet iltapäiväteelle ja muille tee hetkille.

Aasialaisissa tapeteissa on puolestaan hyvin erikoisia kuoseja. Ming-maljakot edustavat haurautta ja tyylitajua - koe Ming-dynastia omilla seinilläsi. Kiinassa kurjet merkitsevät pitkää elämää, valppautta ja viisautta - tuo siis kotiisi ripaus älyä ja hienostunutta tunnelmaa kiinalaisilla tapeteilla. 

Hillitty ja elegantti: Pohjoismaiset tapetit

Skandinaavisesta ilmeestä on tullut yksi suosituimmista sisustustyyleistä. Geometriset ja yksinkertaiset kuviot sekä trendikäs väripaletti luovat harmonisen ilmapiirin ja seesteisen tunnelman. Pohjoismaiset tapetit yhdistävät ainutlaatuisella tavalla pohjoisen karun luonnon ja Tukholman tai Kööpenhaminan urbaanin viehätyksen parhaat puolet.

Hygge-tunnelma - pohjoismaisen tyylin muodikkaat design-tapetit sopivat luomaan tilaa rennolle ja seesteiselle asumiselle. Merelliset sävyt, kuten vaalean- tai tummansininen, saavat huoneen näyttämään syvemmältä ja suuremmalta. Vuonojen ja villin luonnon inspiroimat tapetit leikittelevät taitavasti geometrian ja luonnollisuuden kanssa. Esimerkiksi kolmiomaiset mallit muistuttavat meren kimalluksesta tai kivimuodostelmista.

Tuhat ja yksi yötä: Itämaiset tapetit

Itämaiset tapetit saavat usein hieman vintage-hohtoa, ja ne sopivat erinomaisesti shabby chic -tyyliin, joissa on pellavasta, rottingista tai nahasta valmistettuja yksityiskohtia. Koristeelliset ornamentit ja mandalat luovat hieman meditatiivisen tunnelman ja edustavat siten rentoutumista ja rauhallisuutta. Värikkäissä sävyissä itämaiset seinäpäällysteet voivat muistuttaa myös 60- ja 70-luvun hippiliikkeestä, joka erottui ennen kaikkea kosmopoliittisuudellaan ja maailman kiertelyllä.

Lukuisat itämaisesti inspiroituneet kuviot löytyvät myös laattatapeteista. Erikoiset ja aistikkaat koristeet, joita on saatavana lähes kaikissa väreissä ja variaatioissa, voivat muistuttaa ikkunamaalauksia. Laattatapetit ovat erinomainen vaihtoehto kalliille aidoille laatoille, ja niillä voit koristaa myös keittiön tai kylpyhuoneen.

Yksinkertaisesti ainutlaatuinen: Yksiväriset tapetit

Kuviotapettien valikoiman lisäksi verkkokaupastamme löydät myös runsaan valikoiman yksivärisiä tapetteja. Värit heijastavat ihmisten luonnetta ja voivat kuvastaa erilaisia tunteita ja mielialoja. Tuo esimerkiksi kevään tunnelmia kotiisi vihreällä tapetilla tai aurinkoa lämpimän väriskaalan tapeteilla, kuten keltaisella tai oranssilla. Sininen tapetti saa huoneen näyttämään suuremmalta, ja harmaa tapetti luo tyylikkään ja hillityn tunnelman.

Yksiväriset tapetit ovat oiva ja turvallinen valinta, ja ne sopivat hyvin moderniin sisustustyyliin, jossa on luonnollinen kosketus.

Enää ei tarvitse muurata: Kivitapetit

Tiilitapetilla sinulla on edullinen mutta laadukas vaihtoehto todelliselle kiviseinälle. Voit esimerkiksi luoda huoneisiisi urbaanin loft-luonteen tiilimäisellä tai betonin näköisellä tapetilla tai valita luonnollisemman ilmeen luonnonkivitapetilla. Tiilitapetit voidaan tulkita taiteellisesti värikkäillä yksityiskohdilla, kuten graffiteilla, tai ne voivat toimia minimalistisena kannanottona.

Valitse tapetti yksilölliseen tyyliisi!

Selaa verkkokauppamme laajaa tapettivalikoimaa kaikessa rauhassa ja päätä suosikkityylistäsi. Olipa kyseessä raidallinen tapetti, kukkatapetti tai yksinkertainen tapetti - hyödy lukuisista eduista ja palveluista. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat edullisia tapetteja houkuttelevilla kuvioilla ja korkeimmalla laadulla edullisimpaan hintaan.

Jos et ole aivan varma uuden tapettisi ulkonäöstä tai tuntumasta, hyödynnä ilmaista näytepalveluamme, niin lähetämme sinulle näytteen suosikkitapetistasi, jotta voit saada käsityksen sisustuksestasi mukavasti omassa kodissasi.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Plus icon lue lisää