Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Leoparditapetit – Tuo Afrikan savanni kotiisi

Luo tyylikäs ilme kotiisi leoparditapetilla ja näytä villi puolesi. Afrikasta peräisin olevat kuviot ovat nykyaikaisesti tulkittu, jolloin aikaan ollaan saatu moderni tapetti, joka sopii myös pohjoismaiseen kotiin.

Lue lisää

Leoparditapetit

 • Paras hintatakuu

  Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
 • Yksittäisiä tarjouksia

  Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
 • Ilmainen näytepalvelu

  Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Leopardityylin historia

Leopardit kuuluvat maailman ylväimpään eläinkuntaan. Egyptin historiassa leopardeja ollaan kunnioitettu ja pidetty jumalien esikuvana ja arvovallan tunnusmerkkinä. 70-luvulta lähtien leopardin erikoinen kuvio on saanut suurta suosiota ihmisten keskuudessa koristamalla vaatteita tai muita koristeellisia asusteita.

Kuitenkin leopardi on lajina nyt uhanalainen. Erityisesti ylhäisissä kotitalouksissa leopardin turkkia pidetään edelleen statussymboolina. Leoparditapetin avulla sinulla on nyt mahdollisuus tuoda kotiin ylellistä tunnelmaa ilman huonoa omatuntoa.

Leoparditapetti – ainutlaatuinen ilme

Erotu joukosta ja ilmaise tyylitajuasi! Leoparditapetilla luot todellisen kohokohdan seinäpäällysteen suunnittelussa, joka on ainutlaatuinen. A.S. Création valmistajalta löydät useita tapettivaihtoehtoja.

Jos pidät sisustuksesta, joka on saanut Afrikasta vaikutteita, leoparditapetit ovat juuri oikea valinta sinulle. Nämä tapetit tuovat yksinkertaisuudessaan mukavuutta ja lämpöä huonetilaan. Nahkainen ulkonäkö ja erityinen pintamateriaali välittävät realistisen vaikutelman. Yhdistä leoparditapetteihin tummasta puusta valmistettuja huonekaluja ja muita luonnon sisustuselementtejä.

Anna majesteettisen eläimen turkin kuvion koristella seiniäsi ja saat aikaan hienon ilmeen sisustuksessa. Nykyaikaisiin ja nuorekkaisiin sisätiloihin nämä tapetit sopivat loistavasti!

Leoparditapetin ripustaminen

Ennen kuin alat etsiä sopivaa leoparditapettia, sinun on ensin otettava mitat tapetoitavasta seinästä. Mahdollisen leikkuujätteen vuoksi on suositeltavaa tilata verkkokaupastamme yksi rulla enemmän kuin olet alunperin laskenut. Leikkuujätettä voi syntyä kohdistaessasi kuviota.

Näillä tapetointivälineillä saat tapetin ammattimaisesti asennettua: liisteriä, ämpäri ja tikku liisterin sekoittamista varten, tela ja tapetointiharja, tapetointipöytä, veitsi tai sakset, tikkaat, taittomitta ja saumausrulla.

Leikkaa tapetit mittojesi mukaan ja jätä noin viisi senttimetriä ylimääräistä. Voit leikata sen siististi myöhemmin, kun tapetti on seinällä. Huomaa jo tässä vaiheessa tapetin leopardin kuvio ja aseta sitten vuodat sivummalle oikeassa järjestyksessä.

Kuitukangastapetin ripustaminen

Kuitukangastapetin voit suoraan ripustaa seinälle ilman liotusaikaa. Seuraavissa vaiheissa ohjeistetaan, kuinka kiinnität kuitukangastapetin seinään:

 1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan, kunnes saavutat halutun koostumuksen.
 2. Levitä liimaa tapetoitavalle seinälle telan avulla.
 3. Ota nyt ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaa vasten.
 4. Sivele tapetti tiukasti seinälle tapettiharjalla.
 5. Katkaise nyt ylimääräinen osa saksilla tai veitsellä. Pidä mielessä, että materiaali on kestävää ja siksi sitä ei ole helppo leikata.
 6. Ota kuvio huomioon ja kiinnitä seuraavat kaistaleet seinään samalla tavalla.
 7. Jos vuotien väliin muodostuu saumoja, voit yksinkertaisesti tasoittaa ne saumausrullalla.

Paperitapetin ripustaminen

Paperitapetti tarvitsee liotuksen, joka alkaa heti, kun tapettivuodat on käsitelty liisterillä. Liotusaika on pidettävä samana, ja sen on oltava noin 5-10 minuuttia. Lisäksi tapettivuotia on käsiteltävä suunnilleen samalla määrällä liisteriä. Huomaa myös, että paperi on herkempää liotuksen jälkeen ja voi revetä helposti.

Näin ripustat paperitapetin seinälle:

 1. Kun olet sekoittanut liisterin, laita liisteriä ensimmäiselle tapettivuodalle.
 2. Tästä alkaa liotusaika.
 3. Kun liotusaika on kulunut, ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta tapetin reunat seinää ja katon reunaa vasten.
 4. Tartu nyt tapettiharjaan ja sivele tapetti hitaasti ja varovasti seinälle. Varmista vielä kerran, että se todella pysyy tiukasti kiinni seinässä.
 5. Liimaa nyt kaistaleen alempi puolisko ja sivele se varovasti tapettiharjalla seinälle.
 6. Leikkaa nyt varovasti ylimääräinen osa pois. Muista tässä vaiheessa, että materiaali on kosteaa ja siksi vähemmän kestävää.
 7. Toimi samalla tavalla muiden vuotien kanssa. Jos tapettivuotien väliin syntyy aukkoja, voit yksinkertaisesti tasoittaa ne saumausrullalla.

Tilaa leoparditapetti BRICOFLOR verkkokaupasta

Tilaa persoonallinen leoparditapetti mukavasti kotoa käsin ja ota kaikki aika maailmassa. Tutustu rauhassa laajaan valikoimaamme ja hyödynnä lukuisia palveluja. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat tapetit parhaaseen hintaan. Näytepalvelumme tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla varma valinnastasi, ennen kuin teet lopullisen päätöksen. Jos sinulla on kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia, ota yhteyttä henkilökuntaamme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme avulla. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa tapetteihin liittyvissä asioissa!