MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Puu tapetti vaaleanharmaaImage maximise icon
Puu tapetti vaaleanharmaaImage maximise icon
Puu tapetti vaaleanharmaaImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 98 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Brand claim
  • Laadukas kuitukangastapetti vinyylillä varustettuna
  • Helppo levittää seinäliimatekniikan ansiosta
  • Hankauksenkestävä: Puhdistus mahdollista
  • Helppo poistaa ilman jäämiä
  • Made in Germany
19,95 € per rulla
3,74 € per m²
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 98 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Puu tapetti vaaleanharmaa

Esittelemme upeat harmaat tapetit, jotka esittävät puupaneeleiden kuvioita. Tämä puu tapetti antaa huoneelle aidon näköisen vaikutelman kiitos 3D-efektin.

Tämä puu seinä tapetti suunnittelu on yksityiskohtainen ja realistinen, joka näyttää täydellisesti puupaneeleilta. Jokainen yksityiskohta, aina luonnollisesta kuvioinnista hienoon tekstuurin, on tarkasti toteutettu. Tämä tapetti luo luonnollisen kauneuden tunnelman ja toimii katseenvangitsijana missä tahansa tilassa.

Tämä 3D tapetti on täydellinen olohuoneen tapetti. Vaaleanharmaa puupaneelit luovat kutsuvan ja viihtyisän ilmapiirin. Ne tuovat luontosuhteen ja samalla tuovat modernin muotoiluelementin kotiisi.

Esteettisen arvonsa lisäksi tämä tapetti harmaa tarjoaa myös teknisiä etuja. Tapetti koostuu laadukkaasta vliestapetista, jossa on satiinipinnoite, mikä tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Asennus on helppoa ja miellyttävää seinäliisteritekniikan ansiosta. Levitä vain liisteri seinälle ja kiinnitä tapetti – ei monimutkaista prosessia, vaan vaivaton toimenpide.

Yhteenvetona tarjoamme vaaleanharmaa puu tapetit, joka yhdistää realistisen designin, kestävän materiaalin ja helpon asennuksen. Tee kodistasi viihtyisä ja tyylikäs tällä tapetilla. Vakuutu laadusta ja tilaa oma "puu seinä tapetti" jo tänään!

Tekniset tiedot
Arrow icon