Tretford Interland - Tekstiililaatat Kashmir vuohenkarvasta

Tretford Interland -mallisto on varustettu kaikilla moduulilattioiden eduilla, ja nyt se on saatavana myös tyylikk&au…

lue lisää
1 - 20 | 67 Tuotteet

Mukavuutta olohuoneeseen Tretfordin tekstiililaatoilla

Tretfordin tekstiililaattojen valmistuksessa on käytetty vain parhaita materiaaleja, alkaen korkealaatuisesta viimeistellystä pinnasta. Tekstiililaatat ovat valmistettu 80 % kashmir vuohenkarvasta ja 20 % villasta, joten on olemassa vain harvoja kestävämpiä ja luonnollisempia vaihtoehtoja asuintiloihisi. Mongolian vuohien karvapeitteestä saadusta lattianpäällysteestä tulee Weseler Teppich GmbH & Co.KG:n osaavissa käsissä täydellisen muotoinen lattiapäällyste, jota varten ei vahingoiteta eläimiä! Päinvastoin: vuohet tarvitsevat karvaa kylmiä talvikuukausia varten, jolloin aroilla on jopa -40 astetta pakkasta. Kesällä lämpötila nousee siellä kuitenkin jopa 30 asteeseen, joten eläimet ovat iloisia päästessään eroon paksusta karvasta.

Jatkokäsittelyn jälkeen pinta säilyttää osan käytännöllisistä ominaisuuksistaan. Sitä pidetään esimerkiksi erityisen kestävänä ja jopa hieman likaa hylkivänä! Tämä tekee siitä erityisen helppohoitoisen! Tretford -tekstiililaatat on luokiteltu käyttöluokkaan 22, ja ne sopivat erinomaisesti keskivertokäytössä oleviin asuintiloihin. Selkokielellä tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä helposti makuuhuoneissa, ruokailutiloissa tai olohuoneissa.

Tekstiililaatat allergiota ja huonoa sisäilmaa vastaan

Haju ei muuten ole ominaisuus, joka säilyy. Pikemminkin tekstiilisten lattiapäällysteiden tiedetään vaikuttavan myönteisesti sisäilmastoon, ja niitä suositellaan usein jopa allergikoille. Tämä johtuu siitä, että pölyhiukkaset tarttuvat aluksi tekstiililaattojen tekstiilikuituihin sen sijaan, että ne pääsisivät hengitysilmaan. Jos puhdistat kuidut säännöllisesti pölystä, jotka useimmissa tapauksissa ovat allergioiden aiheuttajia, säästyt usein monelta turhalta kärsimykseltä. Koska tuotteessa käytetään luonnonvillaa, valmistaja on suojannut tekstiililaatat myös villatuholaisia vastaan.

Tekstiililaatat 40 loistavaa ja monipuolista värisävyä

Lisäksi, että kashmir on erityisen kestävää, sen kuitujen erityinen rakenne esittää värisävyt erityisen upeasti. Tämän luonnonmateriaalin asiantuntijana Tretford on hyödyntänyt tätä ja tarjoaa tekstiililaattoja peräti 40 eri sävyssä, jotka kaikki ovat saaneet inspiraationsa luonnosta. Lattiat ovat saatavana lähes kaikissa sateenkaaren väreissä kuten, keltaisen, punaisen, sinisen tai vihreän eri sävyissä, ja se tarjoaa lähes vertaansa vailla olevan valinnanvaran, jonka avulla voit suunnitella huoneesi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Jos taas haluat mieluummin jotain hillitympää, löydät lisää valikoimaa lukuisista ruskeista, beigeistä, harmaista tai jopa mustista versioista! Esimerkiksi beiget tekstiililaatat luovat kauniin lämpimän tunteen tilaasi, vaikka kyseessä olisi suurempikin tila.

Koska kaikilla tekstiililaatoilla on sama kätevä 50 x 50 cm:n koko, sinun ei tarvitse edes valita tiettyä väriä! Voit yhdistellä suosikkivärejäsi tai luoda omia tyylikkäitä muotoiluja. Päästä luovuutesi valloilleen ja luo todella yksilöllinen lattia! Itse kulutuspinta taas erottuu hienolla uurrerakenteellaan, joka antaa Tretfordin tekstiililaatoille selkeän rakenteen vaikuttamatta jäykältä tai tylsältä.

Tekstiililaatat ovat helppo ja nopea asentaa, eikä vaadi liimaa

Vähemmän jätettä ja helpomman kuljetuksen lisäksi tekstiililaattojen etu on se, että niitä ei tarvitse liimata lattiaan. Tretford tekstiililaatat pysyvät siis tukevasti lattialla pelkästään oman painonsa ja vakaan taustarakenteensa ansiosta, joka tässä tapauksessa on valmistettu kuitukankaasta. Näin kuka tahansa voi asentaa laatat helposti milloin tahansa, ja lisäksi jokainen käyttäjä voi kokeilla erilaisia järjestelyjä ilman, että ne ovat lopullisia! Jos et enää pidä valitsemastasi järjestyksestä, se voidaan vaihtaa tai korvata milloin tahansa.

Tretford Interland - Löydä omat tekstiililaattasi BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Älä siis enää odota, vaan tilaa ainutlaatuiset Tretford Interland -tekstiililaatat jo tänään ja toteuta ideasi kauniista asuintilasta! Hyödy erilaisista palveluistamme, kuten parhaasta hintatakuustamme, jonka ansiosta saat valikoimamme aina edulliseen hintaan! Voit myös tutustua näytepalveluumme, jonka avulla voit pyytää etukäteen näytekappaleita. Voit sitten tutkia valitsemiasi tekstiililaattoja rauhassa kotisohvallasi. Jos tilaat tekstiililaattoja suurissa määrissä, voimme joskus jopa laatia yksilöllisen tarjouksen, jolloin voit säästää vielä enemmän! Onko sinulla kysyttävää tuotteistamme tai tarvitsetko neuvoja? Asiantunteva ja avulias asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään! Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai käyttämällä valmista yhteydenottolomakettamme. Odotamme jo innolla, että saamme kuulla sinusta!

Plus icon lue lisää