Heuga 580 - Itse asennettavat monitoimi tekstiililaatat

Tunnetulla valmistajalla Heugalla on monivuotinen kokemus itse asennettavien tekstiililaattojen alalla ja edustaa siten er…

lue lisää
1 - 20 | 24 Tuotteet

Valtava värivalikoima tekee Heuga 580:sta uskomattoman monipuolisen malliston, joka sopii saumattomasti mihin tahansa värimaailmaan ja antaa suurimman luovan liikkumavaran. Heuga 580 -tekstiililaatat täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja myös visuaalisesti kaikki toiveet.

Heuga 580 - Tekstiililaatat jopa 60 värissä

Joskus on vaikea löytää lattianpäällystettä, joka ei vain täytä laatuvaatimuksiaan, vaan myös sopii visuaalisesti tilaan. Heuga 580 -malliston valtavan värivalikoiman ansiosta itse asennettavia tekstiililaattoja on saatavana lähes kaikissa mahdollisissa väreissä, joten tylsät värimaailmat kuuluvat menneisyyteen! Huolellisesti käsitelty hieno silmukkarakenne saa aikaan miellyttävän kirjavuuden, joka antaa loistaville väreille erityistä syvyyttä. Tämä ominaisuus myös muodostaa lattian, josta pieniä tahroja ei juuri huomaa. Harmaan eri sävyjen valikoima on erityisen laaja: olipa se sitten vaalea tai tumma, lämmin tai kylmä, täältä löydät tekstiililaatat juuri oikean sävyisinä. Sama pätee siniseen valikoimaan: tarjolla on kaksikymmentä erilaista vaihtoehtoa, olipa kyseessä sitten taivaansininen tai syvä violettiin taittava sininen, Heuga 580 ei jätä toivomisen varaa. Vihreän ja punaisen eri sävyt täydentävät koko valikoimaa, ja myös kirkkaan oranssia, pehmeän keltaista ja jopa voimakkaan vaaleanpunaista löytyy. Suunnittelun mahdollisuuksia laajentaa entisestään se, että kaikkia värejä voidaan yhdistellä toisiinsa halutulla tavalla. Villiinny 60 eri vaihtoehdon joukossa ja luo omia väriyhdistelmiä ja kuvioita tai valitse tyylikäs yksivärinen ratkaisu - Heuga 580:n kanssa valinta on sinun!

Heuga 580: Tekstiililaatat vaativaan käyttöön

Heuga 580 on varmasti yksi Heugan mallistoista, jolla on monipuolisimmat käyttömahdollisuudet. Tämä ei ole mahdollista ainoastaan valtavan värivalikoiman ansiosta, vaan myös erinomaiset tekniset ominaisuudet ja korkea kestävyys tekevät tämän valikoiman itse asennettavista tekstiililaatoista yleispätevän lattiapäällysteen. Hienosilmukkainen laatu tekee vaikutuksen: 100 % puhtaimmasta nailonista valmistettu korkealaatuinen pinta kestää suuremmatkin kuormitukset - myös kaupallisissa tiloissa (KL 33). Soveltuvuus työtuolien pyörille tekee Heuga 580 -malliston lattiapäällysteestä sopivia myös vilkkaasti liikennöityihin toimistoihin. Erittäin hyvä paloluokka (Bfl s1) sekä joustava luistonesto takaavat turvallisemman vaihtoehdon. Heuga 580:lla on paljon tarjottavaa myös mukavuuden kannalta: miellyttävä jalkojen alla tuntuva tunne on ominaista tälle luksusluokan 1 lattialle, ja 25 dB:n iskuäänieristys sekä ääntä vaimentavat ominaisuudet mahdollistavat rauhallisen asumis- ja työskentelyilmapiirin. Näin Heuga 580 -maton laatoissa yhdistyvät upeasti käytännöllisyys ja mukavuus.

Heuga 580 tekstiililaatat ovat erittäin helppo asentaa

Olipa kyseessä sitten koti tai kaupallinen tila - uuden lattian asennuksen pitäisi olla mahdollisimman nopea ja mutkaton. Se alkaa kuljetuksesta: Koska itse asennettavat tekstiililaatat ovat kätevässä neliömuodossa, niiden tuominen sopivaan huoneeseen on vaivatonta. Niiden asentaminen on myös lastenleikkiä: oman painonsa ja vakaan Graphlex®-taustalevynsä ansiosta itse asennettavat tekstiililaatat eivät tarvitse minkäänlaisia liimoja pysyäkseen paikoillaan. Tekstiililaatat asettuvat hetkessä tukevasti ja turvallisesti, ja se on yhtä helppo nostaa ja järjestää uudelleen tai jopa ottaa mukaan muuton yhteydessä. Tämä on valtava etu myös kunnossapidon kannalta, sillä jos sattuu vahinko, jossa pelkkä imurointi ei riitä, kyseinen laatta voidaan irrottaa komposiitista ilman suurempaa vaivaa ja puhdistaa erikseen tai jopa vaihtaa.

Kestävyys on Heugan tärkein prioriteetti

Tuotemerkin valmistaja ei ole tunnettu ainoastaan kokemuksestaan ja laadustaan, vaan se on myös ympäristöystävällisyyden eturintamassa. Neutraalit päästöt ja jätteiden vähentäminen ovat vain kaksi kohtaa pitkässä luettelossa toimenpiteistä, joihin valmistaja pyrkii huolellisesti. Tekstiililaatat sopivat saumattomasti tähän konseptiin, samoin kuin ne sopivat myös asennuksen osalta: erityisen ympäristöystävällisenä tuotteena se mahdollistaa liimojen käytön välttämisen ja pienentää jätettä käytännöllisen kokonsa ansiosta. Voit siis myös valita Heuga 580:n hyvällä omallatunnolla!

Heuga 580 -malliston valtava valikoima Bricflorilta!

Monipuolinen mallisto, jossa on valtava värivalikoima, löytyy tietenkin myös verkkokaupastamme. Paras hintatakuu takaa tekstiililaatat vielä parhaaseen hintaan. Heräsikö kiinnostuksesi Heuga 580 -tekstiililaattojen tarjoamista suunnittelumahdollisuuksista ja korkealaatuisista teknisistä ominaisuuksista? Voit tilata ne suoraan verkkokaupasta tai ottaa yhteyttä jos sinulla heräsi kysymyksiä! Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Plus icon lue lisää