Close icon

Antrasiitti tekstiililaatat – Elegantti tummanharmaa lattia

Antrasiitti on upea tummanharmaa väri, joka todella korostaa sisustusta. Antrasiitti tekstiililaatat ovat erittä…

lue lisää
-32%
In stock:
137,5 m²
origin-claim
-25%
origin-claim
-34%
origin-claim
-23%
origin-claim
-48%
origin-claim
1 - 20 | 68 Tuotteet

Antrasiitti tekstiililaatat – Täydellisen neutraali valinta

Jos pidät elegantista ja tyylikkäästä sisustuksesta, mutta haluat luoda huonetilaan hieman lämpimämmän ja rentouttavamman ilmapiirin, antrasiitti tekstiililaatat ovat täydellinen valinta sinulle. Antrasiitti on yksi harmaan värisävyistä, joka sopii kodin eri huonetiloihin. Tämän tekstiililaatan neutraalisuuden ansiosta se sopii moniin sisustustyyleihin ja väreihin. Jos etsit tummempaa lattianpäällystettä, mutta et halua valita täysin mustaa, antrasiitti tekstiililaatta on varma valinta. Antrasiitti tekstiililaatat yhdistettynä valkoisiin huonekaluihin luovat erinomaisen konstraktin huonetilaan ja siten muodostavat todella kauniin parin. Voit myös yhdistää nämä tekstiililatat värikkäämpään sisustukseen.

Antrasiitin harmaa on hyvin tasapainoinen väri, joka antaa vaikuttavan tunnelman astuessasi huoneeseen. Jos kuitenkin etsit vaaleanharmaan sävyistä lattianpäällystettä, löydät valikoimasta harmaat tekstiililaatat sopivan vaihtoehdon. BRICOFLOR:ilta löydät laajan tekstiililaatta valikoiman vaaleasta tummanharmaaseen, joten takuulla löydät sinun makuusi sopivan tuotteen. Harmaasävyiset tekstiililaatat ovat erittäin monipuolisia ja siten tarjoavat tyylikkään pohjan sisustukselle.

Antrasiitti tekstiililaatat – kauniit lattianpäällysteet kohtuuhintaan

Erinomaisen valmistusprosessin ansiosta antrasiitti tekstiililaatat takaavat sinulle tukevan, pehmeän ja mukavan lattian edulliseen hintaan. Suurin osa meidän valmistajista työskentelevät jatkuvan kehityksen parissa ja pyrkivät tekemään tuotteistaan mahdollisimman ekologisia. Siksi monet tuotteet ovat valmistettu kierrätysmateriaalista, jotka tuotetaan uusiutuvaa energiaa käyttäen.

Antrasiitti tekstiililaatat sopivat niin kotiin kuin kaupallisiin tiloihin

Antrasiitti tekstiililaatat sopivat erinomaisesti niin koti- kuin liiketiloihin. Tekstiililaatat ovat jaettu eri luokkiin verkkokaupassamme, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa löytää tarpeisiisi sopiva tekstiililaatta. Kotiin tarkoitetut tekstiililaatat ovat yleensä pehmeämpiä ja lisäävät yleellisyyttä huonetilaan. Jos etsit antasiitti tekstiililaattoja kotiisi, suosittelemme sinua tutustumaan saksalaisen valmistajan Schatex tekstiililaattoihin. Tämä valmistaja tarjoaa upeita vaihtoehtoja kodin eri huoneisiin.

Antrasiitti tekstiililaatta – erinomainen vaihtoehto

Lattian vaihtaminen tai uuden lattiapäällysteen asentaminen voi usein olla aikaa vievää ja erittäin kallista. Jos etsit edullisia ja helposti asennettavia lattioita, antrasiitti tekstiililaatat ovat täydellinen ratkaisu sinulle. Myös tulevaisuutta ajatellen, tekstiililaatat ovat helppo irrottaa ja asentaa. Sinun ei myöskään tarvitse uusia koko lattiaa, jos yksittäinen laatta vaurioituu, vaan voit helposti korvata vaurioituneen yksittäisen laatan uudella. Tämän vuoksi tekstiililaatat ovatkin erittäin käytännönläheisiä. 

Irrotettavien tekstiililaattojen asentaminen hoituu erittäin helposti niiden raskaan painon ja vankan rakenteen ansiosta. Lisäksi ne ovat hyvin ympäristöystävällisiä. Tekstiililaattojen asentamiseen et tarvitse liimaa, joka sisältää erilaisia luonnolle haitallisia kemikaaleja. Suuremmille ja vilkkaammille alueille, suositellaan kuitenkin liiman käyttöä, jotta lattia pysyy paikoillaan niin kauan kuin mahdollista.

Itsekiinnittyvät tekstiililaatat ovat helppo asentaa. Sinun tarvitsee vain poistaa suojus laatasta ja painaa se lattiaan. Nämä laatat soveltuvat parhaiten rauhallisille alueille, joilla on vähän liikennettä, kuten kodin huoneisiin. Näiden tekstiililaattojen liimakerros pitää laatat paikoillaan ja siten takaa uskomattoman nopean ja helpon asennuksen. Itsekiinnittyvät tekstiililaatat ovat erittäin edullisia ja erinomainen korkealaatuinen ratkaisu, jos haluat uudet lattiat kotiin.

Korkealaatuiset antrasiitti tekstiililaatat

BRICOFLOR:illa haluamme tarjota sinulle kauniita ja laadukkaita lattiaratkaisuja. Laajan valikoimamme ansiosta löydät upeita ja korkealaatuisia antrasiitti tekstiililaattoja. Voit valita eri huippuvalmistajien antrasiitti tekstiililaatoista niin koteihin kuin liiketiloihin sopivia lattianpäällysteitä.

Heuga – modernit antrasiitti tekstiililaatat

Hollantilainen Heuga valmistaja on yksi alan johtavimpia yrityksiä. Heidän modernit valmistusprosessit ja korkealaatuiset tuotteet tekevast niiden antrasiitti tekstiililaatoista erinomaisen vaihtoehdon. Heuga on yhtä ekologinen ja jatkuvaan kehitykseen tähtäävä valmistaja, kuten heidän emoyhtiö Interface.

Interface - innovatiiviset antrasiitti tekstiililaatat

Interface on yksi maailman johtavia orgaanisten tekstiililaattojen valmistaja. Vaikka Interface ei enää valmista tekstiililaattoja koteihin, he tarjoavat silti upeita vaihtoehtoja liiketiloihin, kuten toimistoihin. Valmistaja on tullut tunnetuiksi innovatiivisista lattiaratkaisustaan ja on voittanut suunnittelijapalkintoja maailmanlaajuisesti.

Interface:in valikoimasta löydät ainutlaatuisia kuvioita ja kestäviä antrasiitti tekstiililaattoja. Tämä valmistaja on myös erittäin sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja pyrkii tulemaan täysin kestävän kehityksen yritykseksi.

Löydä bricoflor:ilta täydelliset antrasiitti tekstiililevyt sinun tarpeisiin

Löydät valikoimastamme juuri sinun tarpeisiin täydelliset antrasiitti tekstiililaatat. Jos et ole varma, mikä tekstiililaatta on sinulle sopivin, suosittelemme hyödyntämään meidän ilmaista näytepalveluamme ja lähetämme tekstiililaatasta näytekappaleen. Kun suunnittelet suurta remonttia, voit pyytää myös yksilöllisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa mielellään kaikessa tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin. Asiakaspalveluun saat yhteyden sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.Tutustu tekstiililaattojen valikoimaan nyt!

Plus icon lue lisää