Close icon

Valokuvatapetit palmuilla - eksoottista ilmettä huoneeseen

Lomatunnelmaa ympäri vuoden - valokuvatapetit palmuilla vie sinut matkalle etelään. Valkoiset hiekkarannat,…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 75 Tuotteet

Valokuvatapetit palmuilla: Pakene arkea

Onko sinulla halu lähteä seikkailulle vai haluaisitko rentoutua palmujen alla? Valokuvatapetit palmuilla antaa mahdollisuuden lähteä kuvitteelliselle kesälomalle ympäri vuoden. Suunnittele seinäsi monipuolisilla palmukuvioilla ja luo oma paratiisi. Valokuvatapetilla, jossa on palmuja on erityisen rauhoittava ja rentouttava vaikutus, ja se tekee huoneesta lämpimän ja viihtyisän.

Tule kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja unohda arjen kiireet ja kaupungin melu heti, kun astut kotiisi. Luo pieni retriitti palmujen avulla, jotka eivät voisi olla harmonisempia, ja vaihda vapaalle.

Matkusta maailman toiseen päähän valokuvatapetin avulla

Palmuja sisältävällä valokuvatapetilla voit tehdä matkan maailman toiselle puolelle hetkessä astumatta jalallakaan oven ulkopuolelle, sillä eksoottinen tapetti tuo tropiikin suoraan kotiisi. Voit siis nauttia lämpimistä leveysasteista myös kylmempinä vuodenaikoina, kun ulkona myrskyää tai sataa lunta.

Voit valita tapettisi eri variaatioista. Palmuja sisältävää seinäpäällystettä koristellaan useilla elementeillä, kuten riippumatoilla, laitureilla ja romanttisilla valaistuksilla, jotta voit suunnitella seinäsi yksilöllisesti. Olohuoneessa voit luoda hyvän tunnelman ja harmonian palmuja sisältävällä valokuvatapetilla. Valokuvatapetit makuuhuoneeseen -kategoria puolestaan tarjoaa paljon vaihtoehtoja erilaisiin sisustuksiin. Eksoottinen valokuvatapetti, jossa on vehreitä palmuja, kirkkaansininen taivas, kristallinkirkas vesi ja valkoinen hiekkaranta.

Koe elämä saarella - Valokuvatapetit palmuilla

Koe Barbadosin, Aruban tai Mauritiuksen luonto läheltä seinilläsi. Valokuvatapetti palmuilla tekee vaikutuksen korkearesoluutioisilla kuvilla maailman eksoottisimmista paikoista, jotka luovat lomatunnelman ja rentoutumiseen oivan ympäristön. Valokuvatapetti inspiroi erityisellä aitoudellaan, niin että palmunlehdet näyttävät läheltäkin aidoilta. Olipa kyseessä olohuone tai ruokailuhuone, eteinen tai makuuhuone tai jopa kylpyhuone tai katto - valokuvatapetti palmuilla luo hyvän mielen ja miellyttävän ilmapiirin.

Mistä valokuvatapetti palmuilla on tehty?

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Tämä tekee levittämisestä mutkatonta, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle, mutta se tuo myös etuja kestävyyden ja hoidon kannalta. Erinomaisen mittapysyvyytensä, vedenkestävyytensä sekä ilman- ja höyrynläpäisevyytensä ansiosta näitä eksoottisia seinäpäällysteitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneen tai keittiön tapetteina. Useimmat valokuvatapetit keittiöön tai kylpyhuoneeseen voidaan myös puhdistaa huolellisesti ilman ongelmia.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä kuitukangastapetti on paloturvallinen ja se voidaan helposti poistaa, jos päätät ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme. Muutaman valmistajan valokuvatapetit palmuilla voidaan jopa käyttää uudelleen.

Kuitukangastapettien lisäksi verkkokaupassamme sinua odottavat myös muutamat paperista valmistetut valokuvatapetit ja 3D-tapetit. Niille ei ole ominaista ainoastaan edullinen hinta, vaan ne ovat myös ympäristöystävällisiä ja hengittäviä.

Valokuvatapetit palmuilla - Rento asentaminen

Ennen kuin aloitat oikean valokuvatapetin etsimisen palmuaiheella, sinun on mitattava seinät, joihin seinäpäällyste on tarkoitus kiinnittää. Huomaa, että valokuvatapetteja on saatavilla eri variaatioissa. Joissakin tapauksissa tapetti on koottava paikan päällä. Tapetissa on joskus tätä tarkoitusta varten ohjeviivat, jotka helpottavat asennusta. Joskus voi myös auttaa, jos piirrät seiniin opasviivoja. Jos uusi valokuvatapettisi palmuilla on hieman liian suuri, voit leikata seinästä ylimenevät osat siististi pois.

Varmista aluksi, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat, jotta valokuvatapetti pysyy täydellisesti kiinni. Käytä seuraavia työkaluja, joista osan löydät myös verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet", kun haluat kiinnittää seinälle kuitukangastapetin:

Tikkaat, liisteri, tikku ja ämpäri liisterin sekoittamista varten, tela ja tapetointisivellin tai -sieni, sakset tai leikkuuveitsi, lyijykynä ja vatupassi sekä saumausrulla.

Kun kyseessä on kuitukangastapetti, liisteri levitetään seinään eikä tapettiin. Näin asentaminen on mutkatonta ja helppoa. Seuraavilla ohjeilla kiinnität valokuvatapetin palmuilla seinälle:

  1. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan ja varmista, ettei siihen muodostu paakkuja.
  2. Levitä liisteri sitten mahdollisimman tasaisesti seinälle.
  3. Ota nyt ensimmäinen tapettikaistale ja aseta se katon reunaan.
  4. Tasoita tapettikaistale seinälle tapettiharjalla tai sienellä ylhäältä alaspäin.
  5. Jatka samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa, mutta varmista, että kuvio kohdistetaan oikein. Valmistajasta riippuen suositellaan vierekkäistä tai päällekkäistä asennusta.
  6. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa ne saumausrullalla.

Merkkivalmistajien valokuvatapetit palmuilla

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta. Tapettivalmistajat pitävät tärkeänä paitsi upeaa ja tyylikästä muotoilua myös kestävyyttä, toimivuutta ja käytännöllisyyttä. Nuoren tuotemerkin Livingwalls lisäksi verkkokaupassamme sinua odottaa innovatiivinen suunnittelijakaksikko Walls by Patel, jolla on hyvin epätavallisia luomuksia moderniin sisustamiseen. Verkkokaupassamme saat vain korkeinta laatua merkkivalmistajilta kohtuulliseen hintaan.

Livingwalls: Valokuvatapetit palmuilla tuovat raikkaan tuulahduksen huoneisiisi

Nuori tuotemerkki Livingwalls tarjoaa innovatiivisia malleja nuoriin, raikkaisiin sisätiloihin. Brändi keskittyy ajan henkeen ja muotiin ja luo näin valokuvatapetteja erittäin tyylikkäisiin ympäristöihin. Livingwalls tuo raikkaan tuulahduksen sisustukseesi ja aivan erityistä tunnelmaa seinillesi - ja vieläpä kestävällä laadulla, sillä myös valokuvatapetti palmuilla on valmistettu vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevista raaka-aineista ja energiatehokkaasti.

Walls by Patel: Suunnitteijakaksikon parhaimmistoa

Tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelin ja graafisen suunnittelijan Mark Patelin muodostama suunnittelijakaksikko Walls by Patel inspiroi epätavallisilla luomuksillaan valokuvatapettien maailmassa. Korkealaatuiset digitaaliset tulosteet eri väri- ja materiaalivaihtoehdoilla sopivat erinomaisesti sisustuksen suunnitteluun yksilöllisten teemojen mukaan - sillä valokuvatapetit ja 3D-tapetit näyttävät kertovan omaa tarinaansa. Lisäksi Walls by Patelin valokuvatapetit tekevät vaikutuksen erityisellä kestävyydellään.

Tilaa valokuvatapetit vaikka rantatuolista!

Koe todellinen lomatunnelma valikoimamme valokuvatapetilla, jossa on palmuja. Verkkokaupastamme löydät malleja, joita et löydä muista erikoisliikkeistä. Käytä kaikki tarvitsemasi aika löytääksesi itsellesi sopivan valokuvatapetin. Säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos suunnittelet suurempaa rakennushanketta, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja yritämme mielellämme mukautua hintaasi.

Jos et ole vielä löytänyt juuri sitä, mitä etsit, voit käyttää tapettikonfiguraattoria. Sen avulla voit luota tapetin omalla kuvalla.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Käytä yhteydenottolomakettamme, soita meille tai lähetä sähköpostia. Neuvomme sinua mielellämme tapetteihin liittyvissä kysymyksissä!

Plus icon lue lisää