Close icon

Valokuvatapetit ranta-teemalla – Lomatunnelma ympäri vuoden

Kauniit rannat, sininen meri ja lämmittävä aurinko – useimmat kokevat tämän todella rentout…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 164 Tuotteet

Valokuvatapetit ranta-teemalla – Rentouttava ja kaunis ympäristö

Kaikki pitävät lomista ja ulkomaanmatkoista, mutta on tärkeää nauttia myös omasta arjesta! Valokuvatapetit ranta-teemalla mahdollistavat ihanan lomatunnelman luomisen kotiisi. Koristele seinäsi upeilla rannoilla ja harmonisilla merillä. Valokuvatapetit ranta-teemalla ovat myös erittäin nopea ja helppo tapa antaa tilallesi uusi ilme. Näiden valokuvatapettien realistiset aiheet auttavat sinua rentoutumaan pitkän työpäivän jälkeen. Voit yksinkertaisesti luoda oman pienen lomaparatiisin kotiisi! 

Maailman upeimmat rannat seinilläsi – Valokuvatapetit ranta-teemalla

Puhdas ja valkoinen ranta, joka kohtaa turkoosin meren. Vihreät palmut, joiden lehtiä lempeä tuuli heiluttaa ja kirkkaansininen taivas. On täysin ymmärrettävää, että tapettivalmistajat ovat inspiroituneet näistä upeista maisemista, ja että he haluavat kaikkien voivan nauttivan niistä kotonaan. Vaikka lomailu on todella mukavaa, on tärkeintä tehdä jokapäiväisestä elämästä nautinnollista ja mukavaa. Valokuvatapetit ranta-teemalla myötävaikuttavat arkeen, joka ei tunnu tylsältä, vaan hauskalta ja viihtyisältä. Niiden avulla voit myös nauttia kauniista rantamaisemista kotonasi joka päivä. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen valikoiman valokuvatapetteja ranta-teemalla. Joissakin on esimerkiksi sininen taivas, kun taas toisia koristelee värikäs auringonlasku. Näistä valokuvatapeteista löytyy myös rentouttavia riippumattoja, idyllisiä laitureita sekä ihastuttavia rantataloja. Jokaiselle löytyy siis varmasti valokuvatapetit ranta-teemalla, jotka sopivat omaan makuun ja huoneeseen!

Jos rakastat eksoottisia rantoja, joita löytyy esimerkiksi Mauilta, Seychelleiltä tai Barbadosilta, löydät varmasti sellaiset valokuvatapetit ranta-teemalla, jotka täyttävät sisustusunelmasi! Nämä valokuvatapetit tekevät tilastasi lomaparatiisin ja sopivat esimerkiksi loistavasti makuuhuoneeseen. Valokuvatapetit makuuhuoneeseen ovat helppo tapa uudistaa yksi kodin tärkeimmistä huoneista ja tehdä siitä viihtyisämpi.

Valokuvatapetit ranta teemalla – Itämeren ainutlaatuinen ilmapiiri

Kauniita rantoja löytyy myös lähempänä kotia. Valokuvatapetit Itämerellä tuovat ihanan rauhan mihin tahansa tilaan. Niiden väripaletti on uskomattoman kaunis ja harmoninen. Valokuvatapetit Itämerellä vievät sinut rannikon upeille rannoille, ja voit melkein tuntea virkistävän merituulen. Nämä valokuvatapetit ovat täydellinen tausta tyylikkäälle ja modernille sisustukselle. Ne auttavat sinua luomaan kodikkaan ja viihtyisän ilmapiirin.

Valokuvatapetit ranta-teemalla – Materiaalit ja hoito

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit ranta-teemalla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan rentouttavan tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi.

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit ranta-teemalla, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Kun tilaat valokuvatapetit ranta-teemalla verkkokaupastamme, sinun kannattaa huomioida, että ne ovat erikokoisia ja niiden formaatti voi vaihdella. Kannattaa myös miettiä, mihin keskeinen motiivi tulisi sijoittaa tilaasi, sillä valokuvatapetit voidaan ripustaa myös esimerkiksi viistoihin kattoihin. 

Ripustusohjeet – Valokuvatapetit ranta-teemalla

Kun ripustat valokuvatapetit ranta-teemalla, sinun tulee seurata muutamia ohjeita turvallisuuden ja täydellisen lopputuloksen takaamiseksi. Muista myös, että mikäli olet valinnut kuitukangastapetin, liima levitetään suoraan seinälle. Kun ripustat paperisen valokuvatapetin, liima on taas levitettävä tapetin kääntöpuolelle, jonka jälkeen sitä on liotettava noin 5-10 minuuttia. 

Ennen ripustamista suosittelemme myös että piirrät ohuet pystysuorat suuntaviivat, varsinkin jos olet valinnut suuren motiivin. Päätä ensin, mihin haluat tapetin keskipisteen. Piirrä sen jälkeen ensimmäinen viiva siihen kohtaan. Tämän jälkeen voit piirtää samanlaisia viivoja keskiviivan molemmin puolin tasaisin välein. Vesivaaka ja mittanauha ovat tärkeitä apuvälineitä tähän! 

Ensin on varmistettava että pinta johon valokuvatapetti kiinnitetään, on kuiva ja tasainen. Pinnan tulee myös olla kestävä ja imukykyinen. Mikäli seinässä on epätasaisuuksia, ne tulisi täyttää täyteaineella ja tasoittaa. Jotta tulos olisi paras mahdollinen, huoneenlämmön tulisi olla noin 20°C kun valokuvatapetit ripustetaan.  

Tämän jälkeen voit sekoittaa tapettiliiman ohjeiden mukaan, mutta yritä välttää kokkareiden muodostumista! Levitä sitten riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Sinun ei kuitenkaan kannata levittää liimaa koko seinään kerralla, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti.  

Ota tämän jälkeen ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat tapetoinnin. On tärkeää, että ensimmäinen vuota asetetaan ja ripustetaan oikein, jotta motiivi ja lopputulos on täydellinen. Sitten voit tasoittaa vuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai -sienellä. Muista myös pyyhkiä ylimääräinen liima pois. Tämän voit tehdä kostealla sienellä. Jatka tämän jälkeen samalla tavalla, kunnes olet saanut koko tapetin seinälle. Varmista kuitenkin koko ajan, että kuva asetetaan oikein! Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit ranta-teemalla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Korkealaatuiset ja kauniit valokuvatapetit ranta-teemalla kuuluisilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät lukuisia valmistajia, jotka ovat sitoutuneet tuottamaan laadukkaita ja tyylikkäitä tapetteja. Valikoimastamme löydät valokuvatapetit ranta-teemalla kaikkiin tarpeisiin. Löydät aivan varmasti suosikkisi! Moderni Livingwalls tekee esimerkiksi vaikutuksen innovatiivisella muotoilulla ja trendikkäillä aiheilla. Kansainvälisesti tunnettu A.S. Créationin valikoimasta löydät taas valokuvatapetit ranta-teemalla jokaiseen makuun.

A.S. Création: Korkealaatuiset valokuvatapetit ranta-teemalla

A.S. Création on yksi johtavista tapettivalmistajista, ja he tuottavat yli 6000 kaunista tapettia joka vuosi. Heidän valokuvatapetit koristavat seiniä ympäri maailman hyvästä syystä. A.S. Création tunnetaan uskomattoman kauniista, korkealaatuisista tapeteistaan. He tekevät myös yhteistyötä monien muoti- ja muotoilumaailmassa tunnettujen nimien kanssa. Näiden yhteistöiden lopputulos on upea valikoima eri tyylisiä tapetteja. A.S. Création käyttää myös ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja tekee jatkuvia laaduntarkastuksia, jotta sinä saisit täydelliset valokuvatapetit ranta-teemalla tilaasi.

Osta uudet valokuvatapetit ranta-teemalla verkkokaupastamme!

BRICOFLOR:in verkkokauppa on täydellinen ratkaisu tuleviin rakennus- ja remonttisuunnitelmiisi! Valokuvatapetit ranta-teemalla saat tilattua helposti ja nopeasti laajasta valikoimastamme uskomattomaan hintaan, kiitos parhaan hintatakuumme. Mikäli tilaat suuria määriä, voit ottaa meihin yhteyttä niin saat yksittäisen tarjouksen säästääksesi vielä enemmän rahaa! Jos sinulla on kysyttävää, asiakaspalvelumme vastaa mielellään! Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme.

Plus icon lue lisää