Close icon

Valokuvatapetit puutarhalla - Tuo puutarhan kauneus sisätiloihin

Olipa kyseessä kaupungin puutarha tai satumaisen kartanon puutarha - valokuvatapetit puutarhalla luo idyllisen ja rau…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 17 | 17 Tuotteet

Valokuvatapetit puutarhalla: Romanttisista räikeän vihreään

Puutarhan sisältävällä valokuvatapetilla voit tuoda raikkautta ja harmoniaa huoneisiisi hetkessä. Vihreä väri viestii tyyneydestä ja luo rentoa tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen. Jos lisäät tilaan romanttisia elementtejä kuten kukkia, voit luoda satumaisen tunnelman ilman suurempaa remonttia. Virkistävän vihreän ja valkoisen sävyisten modernien kasvimallien lisäksi luontoaiheisissa valokuvatapeteissa on myös tilavia puutarhoja, jotka stimuloivat mielikuvitustasi. Etenkin kaupunkiasunnoissa ja -taloissa valokuvatapetti puutarhalla voi tuoda hieman vihreyttä kotiisi ilman aitoja viherkasveja.

Valokuvatapetit puutarhalla: Satumainen kukkaparatiisi

Valokuvatapettien pajut, kukat ja vesililjat näyttävät olevan kuin Jane Austenin romaanista, ja ne huokuvat tiettyä luonnollista eleganssia. Luontoaiheisten valokuvatapettien rehevä maisema luo myös tiettyä salaperäistä charmia. Siksi romanttiset valokuvatapetit sopivat erinomaisesti makuuhuoneeseen, ja niitä voidaan yhdistää erinomaisesti vaaleisiin väreihin ja käyttää maalaistalon tyyliin tai shabby chic - sisustukseen.

Valokuvatapetit ikkunoilla: Puutarha taideteoksena

Valokuvatapetit ikkunoilla ovat myös yhä suositumpia valokuvatapettien joukossa. Nämä valokuvatapetit puutarhalla tarjoavat innovatiivista muotoilua, koska aidon näköiset ikkunat tarjoavat näkymän houkutteleviin puutarhoihin. Romanttisen tunnelmalliset kukkaniityt huokuvat raikkautta kun taas kirsikankukat tuovat mieleen aasialaiset zen-puutarhat ja luovat hyvin rennon ja levollisen tunnelman.

Mistä valokuvatapetit puutarhalla on tehty: Materiaalit ja hoito

Suurin osa verkkokauppamme tapeteista on korkealaatuisia ja kestäviä kuitukankaasta valmistettuja valokuvatapetteja. Näille selluloosa- ja tekstiilikuituihin perustuville tapeteille on ominaista suuri kestävyys ja hengittävyys sekä samanaikainen vedenkestävyys. Tyylikkäitä seinäpäällysteitä voidaan siis käyttää myös valokuvatapettina kylpyhuoneessa tai keittiössä, ja ne voidaan tarvittaessa puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla.

Kuitukangastapettien erityisenä etuna on se, että ne on helppo tapetoida, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle. Lisäksi kuitukangastapetti voidaan yleensä helposti poistaa seinältä, kun olet päättänyt valita uuden valokuvatapetin puutarhalla verkkokaupastamme.

Nopea ja helppo tapetointi: Valokuvatapetit puutarhalla

Valokuvatapetit maisemalla kuten puutarhalla on helppo asentaa seinälle ja tarvitset vain tavanomaiset tapetointivälineet. Osan voit lisätä ostoskoriin "Tapetointitarvikkeet" -osion kautta. Ennen kaikkea on tärkeää, että seinät on hyvin valmisteltu tapetointia varten. Irrota pistorasiat ja valokatkaisijat sekä varmista, että seinät ovat mahdollisimman kuivat, sileät ja puhtaat, jotta tapetti saa hyvän pidon eikä epätasaisuudet näy myöhemmin.

Useimmat valokuvatapetit puutarhalla toimitetaan useammassa osassa. Huomaa, että vanhojen rakennusten seinät eivät aina ole täysin suorat, ja siksi kannattaa piirtää seiniin ohjeviivat lyijykynällä. Jos valitsemasi tapetti on liian suuri seinällesi, voit leikata ylimääräisen tapetin pois seinän reunasta ja saada siten siistin lopputuloksen. Tässä tapauksessa on syytä miettiä, mihin kohtaan kuvan keskipiste tulisi sijoittaa.

Kotipuutarha hetkessä: Valokuvatapetin kiinnittäminen seinälle

Kun tarvittavat valmistelut on tehty, voit kiinnittää valokuvatapettisi puutarhalla seinälle. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen syntymistä. Levitä liisteri mahdollisimman tasaisesti tapetoitavalle seinälle telan avulla. Ällä kuitenkaan vielä peitä koko seinäpintaa, jotta liisteri ei kuivu ennenaikaisesti osassa seinää.

Aseta valokuvatapetin ensimmäinen osa vastaavien merkintöjen kohdalle ja tasoita tapetti seinälle ylhäältä alaspäin saumausrullalla tai sienellä. Toimi samalla tavalla seuraavien kaistaleiden kanssa ja varmista, että kuvio on aina täydellisesti kiinni toisissaan. Ellei valmistaja toisin ilmoita, liimaa kaistaleet vierekkäin. Lopuksi voit tehdä vielä viimeiset korjaukset saumausrullalla, jos tapetille on muodostunut esimerkiksi ilmakuplia.

Valokuvatapetit puutarhalla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupassamme odottaa sinua kokonainen puutarha täynnä laadukkaita valokuvatapetteja tunnetuilta valmistajilta. Esimerkiksi kansainvälisesti tunnettu A.S. Création tarjoaa runsaan valikoiman korkealaatuisia valokuvatapetteja jokaiseen makuun.

Valmistajat ottavat luomuksissaan vaikutteita uusimmista trendeistä ja keskittyvät houkuttelevan muotoilun lisäksi korkeaan laatuun, ihanteelliseen soveltuvuuteen ja toimivuuteen, jotta voit toteuttaa oman persoonallisen sisustuksen. Voit myös tilata valokuvatapettisi mittatilaustyönä verkkokaupastamme, joten mikään ei ole täydellisen seinäsi tiellä!

A.S. Création: Kaunis muotoilu kohtaa korkean laadun

Tunnetulta tapettivalmistajalta A.S. Créationilta löydät laadukkaita valokuvatapetteja jokaiseen makuun. Myös tyylikkäät valokuvatapetit puutarhalla ovat ajan hermolla ja yhdistävät tyylikkään muotoilun ja korkean laadun. A.S. Création -valokuvatapetit ovat vähäpäästöisiä, kuvan resoluutioltaan loistavia ja toiminnallisia tapetteja. Lisäksi käytetyt raaka-aineet hankitaan vastuullisesta metsätaloudesta ja jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että seinäsi kantavat vain parhaita valokuvatapetteja!

Walls by Patel: Innovatiiviset valokuvatapetit puutarhalla

Suunnittelijakaksikko Walls by Patelilta löydät valokuvatapetteja, jotka antavat seiniesi puhua puolestaan. Valokuvatapetit puutarhalla luovat myös hyvin erityisiä huone-elämyksiä, ja ne sopivat erinomaisesti huoneiden jakamiseen, yksittäisten alueiden korostamiseen ja kaupalliseen käyttöön. Tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelin ja graafisen suunnittelijan Mark Patelin nykyaikaiset valokuvatapetit yhdistävät kaupunkimaisuuden, perinteet, luonnon ja kulttuurin ainutlaatuisella tavalla ja rikkovat visuaalisia tapoja. Walls by Patel -brändin tyylikkäät valokuvatapetit puutarhalla ovat myös kestäviä ja pesunkestäviä, ja niitä on osittain saatavilla myös yksilöllisillä mitoilla.

Tilaa valokuvatapetit puutarhalla kätevästi netistä!

Löydä valokuvatapettisi puutarhalla nyt ja hyödynnä verkkokauppamme palveluita. Säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös käteistä parhaan hintatakuumme ansiosta. Sivuiltamme löydät runsaan valikoiman tyylikkäitä valokuvatapetteja, joiden avulla voit toteuttaa omaa persoonallista asumistyyliäsi ja ilmaista persoonallisuuttasi.

Jos et vieläkään ole löytänyt sopivaa valokuvatapettia, voit käyttää tapettikonfiguraattoria suunnitellaksesi oman persoonallisen tapettisi omalla kuvalla. Jos tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja pyrimme laatimaan sinulle räätälöidyn tarjouksen parhailla ehdoilla.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa puhelimitse aukioloaikoina kysymysten, pyyntöjen ja ehdotusten osalta. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeemme. Neuvomme sinua mielellämme mieltä askarruttavissa asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää