Valokuvatapetit luontomotiiveilla – Tuo luonto kotiisi

Valokuvatapetit luontomotiiveilla auttavat sinua tuomaan luonnon kauneuden seinillesi! Verkkokaupastamme löydät …

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
20 / 340 Tuotteet

Valokuvatapetit luontomotiiveilla – Luonnollinen tunnelma kotiisi

Valokuvatapetit luontomotiiveilla antavat sinulle mahdollisuuden koristella seinäsi lukuisilla eri motiiveilla. Valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat erityisen suosittuja, sillä ne takaavat rennon ja harmonisen tunnelman kodissasi. Esimerkiksi maisemakuvalla voit helposti luoda tilavan vaikutelman huoneeseen. Riippumatta siitä, onko kyseessä valokuvatapetit luontomotiiveilla, jossa on kauniita vihreitä palmuja, romanttinen auringonlasku rannalla tai 3D-tapetti alppimaisemalla, niin valokuvatapetit luontomotiiveilla tuovat aina luonnon kauneuden suoraan kotiisi!

Paluu luontoon – Valokuvatapetit metsämotiivilla avartavat tilaa

Mikäli haluat rauhallisen ja avaran tunnelman huoneeseen, valokuvatapetit metsämotiivilla ovat loistava valinta! Metsäaiheiset kuvat huokuvat rauhallisuutta ja luovat harmonisen ilmapiirin huoneeseen. Löydät erilaisia metsämotiiveja, kuten kotoisia kuusi- ja koivumetsiä, mutta myös eksoottisempia vaihtoehtoja kuten erilaiset sademetsät, valikoimastamme. Voit esimerkiksi luoda iloisen vaikutelman aurinkoisella koivumetsällä, tai rauhallisen tunnelman makuuhuoneeseen sumuisella kuusimetsällä! Valokuvatapetti sademetsämotiivilla sopii erittäin hyvin tumman ja kultaisen sisustuksen kanssa tyylikkäiden vihreiden vivahteiden ansiosta.

Valokuvatapetit metsäteemalla antavat sinulle mainion mahdollisuuden nauttia suosikkivuodenajastasi vuoden ympäri kotonasi! Luminen koivumetsä huokuu talvista ja haaveilevaa tunnelmaa, kun taas kultaiset ruskamaisemat tarjoavat lämpöä ja harmoniaa. Valokuvatapeteilla saat aina aikaan erilaisia tunnelmia, ja juuri sinulle sopivan voit valita BRICOFLOR:in verkkokaupasta!

Valokuvatapetit merimotiiveilla tuovat kauniit merimaisemat huoneeseesi

Usein rauhallisissa värimaailmoissa olevat järvi- ja merimaisemat ovat erittäin suosittuja vaihtoehtoja rennon tunnelman luomiseksi. Maisemaksi voit valita esimerkiksi tyynen rauhallisen järvenrannan tai lämpimän hiekkarannan palmuineen. Varsinkin eksoottiset maisemat Havaijilla, Haitilla ja Seychelleillä tarjoavat lomailun rentoa tunnelmaa ympäri vuoden!

Valokuvatapetit auringonlaskumotiivilla huokuvat romantiikkaa ja lämmintä tunnelmaa, ja sopivat esimerkiksi täydellisesti makuuhuoneeseen! Kuvat Itämereltä ja Pohjanmereltä sopivat erinomaisesti merelliseen sisustukseen, jossa usein käytetään vaaleita värejä kuten kermaa, valkoista ja sinistä. Ne sopivat myös erityisen hyvin yhteen meriaiheisten koristeiden kanssa. Valokuvatapetit kategoriassa Valokuvatapetit merellä auttavat sinua luomaan aidon merellisen tunnelman kotiisi. Voit melkein haistaa meri-ilman, tuntea hiekan varpaiden välissä ja kuulla meren äänen!

Valokuvatapetit luontomotiiveilla voivat tuoda vuoristomaisemat seinillesi

Korkeat vuoristomaisemat tuovat upeat näkymät sekä tilavuuden tunteen huoneeseesi. Valokuvatapetit luontomotiiveilla voivat esimerkiksi tuoda henkeäsalpaavat vuoristomaisemat kotiisi! Verkkokaupastamme löydät kategorian Valokuvatapetit vuorilla, joiden tapettien motiiveina ovat esimerkiksi Alpit, kanjonit ja Kanadan kauniit vuoristomaisemat. Voit helposti luoda miellyttävän vuoristotunnelman valokuvatapettien avulla, ja voit valita monen erilaisten maisemien joukosta, joissa kaikissa on oma tunnelmansa. Vuoristomaisemat vaihtelevat lumisista rinteistä aurinkoisiin laaksoihin kukkineen, valikoimastamme löydät varmasti suosikkisi. Sumuiset rinteet, tähtikirkkaat yöt, aurinkoiset laaksot ja muut mahtavat vuoristomaisemat tarjoavat sinulle runsaasti valinnanvaraa!

Valokuvatapetit luontomotiiveilla – Materiaalit ja ominaisuudet

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan levittää suoraan seinälle, mikä tekee ripustamisesta todella helppoa. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit luontomotiiveilla sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan rentouttavan tunnelman keittiöön tai kylpyhuoneeseen. Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan puhdistaa todella helposti kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa!

Valmistelut valokuvatapetin ripustamiseksi

Valmistelut ovat erittäin tärkeitä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi. Ennen kaikkea on tärkeää, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinässä on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista.  Muuten tapetti voi irtoilla seinästä, ja seinän epätasaisuudet voivat näkyä lopputuloksessa. Suurin osa valokuvatapeteista toimitetaan useassa osassa koon mukaan. Suosittelemme, että piirrät apuviivoja seinään vatupassin ja lyijykynän avulla, jotta pystyt ripustamaan tapetit mahdollisimman tarkasti. Jos valokuvatapetti sattuu olemaan liian suuri seinällesi, voit leikata sen sopivan kokoiseksi seinän reunaa myöten, kun se on ripustettu.

Mittaa myös seinäsi ennen kuin tilaat uudet valokuvatapetit tai 3D-tapetit verkkokaupastamme. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit luontomotiiveilla ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

Valokuvatapetit luontomotiiveilla on helppo ripustaa seinään

Heti kuin olet tehnyt tarvittavat valmistelut voit aloittaa uuden valokuvatapetin ripustamisen. Jos olet ostanut paperitapetin, liima tulee levittää itse tapetille ja sitä tulisi liottaa noin 5-10 minuuttia. Kuitukangastapettien ripustaminen on yleensä helpompaa, sillä liima voidaan levittää suoraan seinälle niitä ripustaessa. Tämä tarkoittaa taas, että tapetin materiaali säilyttää rakenteensa eikä pehmene. Näin ripustat kuitukangastapetit oikein:

1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä

myöhemmin tapetissa. 

2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä

levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 

3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta

aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska

on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.

4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä. Näin saat tasoitettua mahdolliset rypyt ja ilmakuplat.

5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä

6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan

oikein.

Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit luontomotiiveilla tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Tunnettujen valmistajien valokuvatapetit luontomotiiveilla

Verkkokauppamme valikoimasta löydät korkealaatuiset valokuvatapetit luontomotiiveilla alan tunnetuilta valmistajilta edulliseen hintaan! Tunnetun valmistajan A.S. Créationin korkealaatuiset valokuvatapetit luontomotiiveilla tarjoavat jotakin jokaiseen tyyliin ja huoneeseen. A.S. Creátion on tunnettu korkealaatuisista tapeteistaan. Moderni valmistaja Livingwalls tekee puolestaan aina vaikutuksen innovatiivisella muotoilullaan. Merkin valokuvatapetit luontomotiiveilla ovat uskomattoman kauniita ja monipuolisia.

A.S. Création: Huippulaadukkaat valokuvatapetit luontomotiiveilla

A.S. Création on kansainvälisesti arvostettu tapettivalmistaja, jolta löydät laadukkaat tapetit luontomotiiveilla. Nämä valokuvatapetit tunnetaan upeista valokuvistaan ja korkeasta laadustaan! Upeiden kuvien takana ovat valokuvaus- ja suunnittelualan huippuammattilaiset, joten lopputulos on tietenkin sen mukainen, eli huippulaadukas. A.S. Création käyttää kuvatapeteissaan parhaita raaka-aineita, jotka tuottavat vastuulliset metsäyhtiöt. Valokuvatapetit valmistetaan myös energiatehokkaasti ja pienillä päästöillä.

Tilaa valokuvatapetit luontomotiiveilla nyt verkkokaupastamme!

Löydä sinulle sopiva valokuvatapetti luontomotiivilla ja tuo luonnon harmonia kotiisi! Voit luoda aurinkoisen tunnelman valokuvatapetilla, vaikka ulkona sataisi! Jos esimerkiksi asut kaupungissa niin mikä on sen parempaa kuin luonnon rauhallisuus keskelle vilskettä ja vilinää?

Kun olet löytänyt sinulle sopivat valokuvatapetit luontomotiiveilla, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, joka takaa, että saat laadukkaimmat valokuvatapetit luontomotiiveilla parhaaseen hintaan! Jos olet tilaamassa suuremman määrän valokuvatapetteja, suosittelemme että pyydät yksittäisen tarjouksen meiltä. Jos sinulla on kysyttävää, pyyntöjä tai ehdotuksia voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella. Autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää!

Plus icon lue lisää