Close icon

Valokuvatapetit maisemalla - Koe uusia näkymiä kotisohvalta

Näkymä Alpeille, romanttinen hiekkaranta tai kultainen syysmetsä - valokuvatapetit maisemalla vievät s…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 64 Tuotteet

Valokuvatapetit maisemalla - Näyttävä, mutta rauhoittava tapetti

Valokuvatapetteja maisemalla on joka lähtöön, joten voit valita laajasta valikoimasta. Olitpa sitten merta rakastava tyyppi, vaellat mieluummin Alpeilla tai sinua viehättävät kukkapellot - valokuvatapetti maisemalla tuo lempipaikkasi suoraan kotiisi. Valokuvatapetit erilaisilla maisemilla luovat usein mielikuvan avarasta tilasta, ja joskus niissä on näyttävää 3D-optiikkaa.

Vaikutelma avarasta tilasta antaa tilaa hengittää ja rauhoittaa siksi tilaa. Kauniit valokuvatapetit eivät kuitenkaan sovellu vain olohuoneen tai makuuhuoneen seinille, vaan niitä voidaan käyttää myös kaupallisessa tilassa viihdyttämässä asiakkaita tai luomaan aivan erityisen alalle sopivan ilmeen.

Tutustu maailman kolkkiin kotona valokuvatapetin avulla

Verkkokaupassamme olevien valokuvatapettien suunnittelijat eivät ole rajoittuneet vain tietyn maan maisemiin vaan tarjoavat sinulle erilaisia maisemia ympäri maailmaa. Maapallolla on paljon henkeäsalpaavia luonnonnähtävyyksiä, jotka on vangittu valokuviin ja jotka nyt löytävät arvoisensa paikan sisustuksessasi.

Koe Toscanan maaseudun romantiikka valokuvatapetilla tai ihastu henkeäsalpaaviin kanjoneihin. Valokuvatapetit, joissa on joko raivoavien jokien tai lempeiden purojen yli kulkevia siltoja, lupaavat hieman mystiikkaa ja salaperäistä viehätystä, kun taas Kanadan kansallispuistot, joissa on laajoja järviä ja reheviä vuoristomaisemia, paljastavat luonnon koko kauneuden. Valokuvatapettien upeita maisemakuvia täydentävät erityiset valaistustunnelmat, arkkitehtuuri sekä kaikenlaiset kukat ja puut.

Sukella rentoon tunnelmaan: Valokuvatapetit meriteemalla

Valokuvatapettien joukossa ovat erittäin suosittuja valokuvatapetteja, joissa on ranta tai meri. Merellinen teema on erittäin suosittu sisustuksessa sen rennon ja harmonisen viehätyksen vuoksi. Koska niissä käytetään kerman, sinisen, valkoisen ja ruskean kaltaisia harmoonisia värejä, merellinen tyyli on sekä rauhoittava että erittäin tyylikäs. Valokuvatapetit Itämerellä muistuttavat kesälomareissusta, ja auringonlaskut lisäävät romanttista tunnelmaa. Ne, jotka pitävät hieman eksoottisemmasta, saavat rahoilleen vastinetta valokuvatapetit merellä -kategoriasta. Niissä on kristallinkirkasta vettä, valkoinen hiekkaranta, riippumattoja ja palmuja. Valokuvatapetit maisemalla luo toivomasi ympäristön, joka säilyy sellaisenaan ympäri vuoden.

Valokuvatapetit maisemalla - Haluamasi maisema ympäri vuoden

Maisemavalokuvatapetilla voit paitsi tuoda suosikkipaikkasi kotiin, ja luoda täysin uudenlaisen ilmeen tilaasi. Erityisesti valokuvatapetit vuorilla vakuuttavat perspektiivikkäällä ja avarakatseisella ulkoasullaan, jonka avulla saat huoneen näyttämään suuremmalta.

Alppimaiseman ystävät saavat rahoilleen vastinetta pehmeän vihreillä ja turkooseilla vuoristomaisemilla, joissa sumun henkäykset ja havupuut huokuvat hieman mystiikkaa. Vuorten suuruus vaikutelma luo tietynlaista euforiaa ja siten energisen ilmapiirin. Siksi tämä erityinen seinäpäällyste sopii myös valokuvatapetiksi toimistoon tai työhuoneeseen. Valokuvatapetin upeat maisemat vuosituhansia vanhoihin kalliomuodostelmiin vievät sinut modernin ja tyylikkään sisustuksen matkalle!

Valokuvatapetit maisemalla - Materiaalit ja hoito

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on erittäin korkealaatuisia kuitukangastapetteja, joille on ominaista erinomainen kestävyys, helppo kiinnitys ja loistava värikylläisyys. Selluloosa- ja tekstiilikuituihin pohjautuvat tapetit ovat myös hengittäviä ja silti vedenkestäviä, joten niitä voidaan käyttää myös kuvatapetteina kylpyhuoneessa tai keittiössä.

Lisäksi useimmat valokuvatapetit maisemalla voidaan helposti puhdistaa kostealla liinalla, jos ne ovat hieman likaantuneet. Jos päätät ostaa myöhemmin uuden tapetin verkkokaupastamme, kuitukangastapetti on yleensä helppo irrottaa seinästä kuivana. Myös turvallisuudestasi on huolehdittu: verkkokaupastamme löydät pääasiassa valokuvatapetteja maisemilla, jotka eivät ole valmistettu terveydelle haitallisista materiaaleista. Ne ovat myös paloturvallisia.

Tapetoinnin a ja o: Valokuvatapetit maisemalla kiinnitys

Kun käytät valokuvatapettia maisemalla, tapetoitavan pinnan perusteellinen valmistelu on tärkeää. Sen on oltava mahdollisimman kuiva, puhdas ja sileä, jotta uusi tapetti ei irtoa seinästä eikä epätasaisuudet näy läpi. Tarvittaessa hio seinät ja täytä seinässä olevat reiät tai halkeamat. Irrota myös valokatkaisijat ja pistorasiat.

Valokuvatapetti maisemalla toimitetaan yleensä useissa osissa. Jos valokuvatapetti on liian suuri seinillesi, voit leikata mahdolliset ylimenevät osat pois myöhemmin seinältä siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tapetointiin tarvitset vain tavanomaiset työkalut, joista osan voit tilata suoraan verkkokaupastamme kategoriasta "tapetointitarvikkeet".

Valokuvatapetti maisemalla luo rauhoittavan ympäristön

Ennen kuin aloitat tapetoinnin, piirrä seiniin ohjeviivat lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen. Huomaa myös, että vanhojen rakennusten seinät eivät aina ole täysin suoria. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaan. Vältä paakkujen muodostumista, sillä ne voivat paitsi estää tapetin täydellisen kiinnittymisen, myös näkyä myöhemmin. Levitä liisteri tasaisesti seinälle telalla ja aseta valokuvatapetin ensimmäinen osa täsmälleen vastaavien merkintöjen kohdalle.

Tasoita nyt valokuvatapetti seinälle siveltimellä tai sienellä. Jatka samalla tavalla seuraavien vuotien kanssa kiinnittäen huomiota kuhunkin kuvioon. Ellei valmistaja toisin ilmoita, myös valokuvatapetit maisemalla liimataan lomittain. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, voit tasoittaa niitä saumausrullan avulla.

Löydä oma valokuvatapetti maisemalla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät valokuvatapetteja maisemalla tunnetuilta valmistajilta. Luomuksissaan nämä eivät luota vain ilmeikkäisiin valokuviin, vaan myös erityisen laadukkaisiin ja käytännöllisiin ominaisuuksiin. Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien lisäksi myös mittatilaustyönä tehtyjä valokuvatapetteja, joten mikään ei ole yksilöllisen huoneen suunnittelun tiellä!

A .S Création: Monipuolista ja laadukasta suunnittelua

Kansainvälisesti arvostettu tapettivalmistaja A.S. Création tarjoaa myös erityisen laajan valikoiman valokuvatapetteja, joista löytyy jotakin jokaiseen makuun. Valikoimasta löytyy romanttisista ranta-aiheista ja harmonisista metsäkuvista kukkaniittyjen valokuvatapetteihin. Löydät siis varmasti tyyliisi sopivan valokuvatapetin maisemalla. A.S. Création ei kuitenkaan kiinnitä tapettiluomuksissaan huomiota vain ilmeikkäisiin kuvioihin vaan myös erittäin korkeaan laatuun. A.S. Créationin vähäpäästöiset valokuvatapetit on valmistettu eettisen metsätalouden raaka-aineista ja ne ovat terveydelle vaarattomia. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että vain parhaat valokuvatapetit maisemalla koristavat seiniäsi!

Walls by Patel: valokuvatapetit maisemalla, joissa on sitä jotain

Suunnittelijakaksikko Walls by Patel keksii näyttäviä valokuvatapetteja, jotka mahdollistavat hyvin erityiset huone-elämykset. Walls by Patelin henkeäsalpaavien valokuvatapettien ja maisemien avulla voidaan toteuttaa yksilöllisiä asumiskonsepteja. Graafisen suunnittelijan Mark Patelin ja tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelin laadukkaat valokuvatapetit sopivat erinomaisesti sisustuksen jäsentämiseen, ja niitä käytetään myös kaupallisella alalla. Nykyaikaiset valokuvatapetit ovat erittäin kestäviä, valon- ja pesunkestäviä sekä ympäristöystävällisiä, ja niitä on saatavana myös yksilöllisissä mitoissa.

Tilaa valokuvatapetit maisemalla verkosta jo tänään!

Selaa laajaa valikoimaa laadukkaita valokuvatapetteja maisemilla mukavasti kotonasi ja löydä tapetti, joka puhaltaa uutta elämää seinillesi. Jos et vieläkään löydä sopivaa valokuvatapettia, voit ryhtyä itse suunnittelijaksi ja luoda valokuvatapetin omalla kuvalla. Kun ostat verkkokaupastamme, säästät paitsi aikaa ja hermoja, myös rahaa parhaan hintatakuumme ansiosta!

Suunnitteletko suurta remonttia ja tarvitset suuremman määrän valokuvatapetteja? Pyydä yksilöllistä tarjousta, ja pyrimme tekemään tarjouksen parhailla ehdoilla.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeella. Neuvomme sinua mielellämme ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää