Close icon

Valokuvatapetit järvimaisemalla - Tyyni tunnelma kotiisi

Valokuvatapetit järvimaisemalla kutsuu sinut rentoutumaan ja tuntemaan olosi hyväksi. Henkeäsalpaavat luont…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 14 | 14 Tuotteet

Valokuvatapetit järvimaisemalla - Koe luonnon rauha kotonasi

Luontoaiheisen valokuvatapetin avulla voit tuoda maailman kauneimmat paikat ja upeimmat luonnonmaisemat suoraan kotiisi. Valokuvatapetit järvimaisemalla ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi ja hyvästä syystä, sillä usein hyvin romanttiset mallit luovat syvyyden tunteen ja tarjoavat henkeäsalpaavia näkymiä. Valokuvatapetti järvimaisemalla tarjoaa myös monenlaisia näkymiä. Bodenjärvestä Gardajärveen ja aasialaisiin järviin, joten jotakin löytyy jokaiseen makuun. Ja jos haluat jotain hieman epätavallisempaa, löydät verkkokaupastamme myös inspiroivia tapetteja graafiseen tyyliin.

Nauti rauhallisesta ympäristöstä valokuvatapetin avulla

Valokuvatapetti järvimaisemalla inspiroi usein vaikuttavalla taustallaan. Järvi on vain yksi elementti tapetissa, sillä sen takana on usein vaikuttavia vuoristomaisemia, mystisiä metsiä tai vesiputouksia. Valokuvatapetit vuorilla tuo lähes euforisen viehätyksen vaikuttavien kallioiden ansiosta ja luo näin motivoivan ja energisen ilmapiirin.

Voit valita alppimaisemista, joissa on pieniä vuoristomajoja, pilvien peittämiä vuorenhuippuja tai auringonpaisteessa makaavia, lumen peittämiä vuorenhuippuja. Alppien ystävät saavat tällä varmasti rahoilleen vastinetta. Valokuvatapettien erityiset yksityiskohdat kuten järvessä heijastuvat vuoret, antavat kolmiulotteisen vaikutelman. Jos pidät hieman villimmästä, valokuvatapetit vesiputouksilla antavat energisen ja eloisan ilmeen.

Valokuvatapetit järvimaisemalla - Anna seinillesi romanttinen kosketus

Valokuvatapetit järvimaisemalla ja erityisesti niiden auringonlaskut ja varjonäytelmät luovat ainutlaatuista tunnelmaa ja tuovat näin seinille erittäin tyylikkäitä väriyhdistelmiä. Päivän viimeisessä valossa hohtava järvi luo romanttisen tunnelman, jonka voit helposti tuoda kotiinsi valokuvatapetin avulla. Valokuvatapetit auringonlaskulla lumoaa herkällä ja unenomaisella ulkoasullaan mihin aikaan vuodesta ja päivästä tahansa.

Koska valo heijastuu usein järvestä, syntyy ainutlaatuisia värikontrasteja ja virtaavia värisävyjä. Näin ollen valokuvatapetti vaaleanpunaisella taivaalla sopii hyvin romanttiseen asumiseen tai makuuhuoneeseen. Tyylikkäitä valokuvatapetteja järvimaisemalla parantavat entisestään järvellä rauhallisesti kelluvat veneet, pienet kalliosaaret sekä laiturit, jotka tekevät ilmeen täydelliseksi ja kutsuvat sinut uimareissulle.

Materiaalit, josta valokuvatapetti järvimaisemalla on tehty

Valokuvatapetit järvimaisemalla ovat yleensä korkealaatuisia kuitukankaasta valmistettuja valokuvatapetteja, joille on ominaista kestävyys, helppohoitoisuus ja helppo asennus. Kuitukangastapetti on hengittävä ja silti vedenkestävä, joten sitä voidaan käyttää myös keittiön tai kylpyhuoneen seinäpäällysteenä. Jos valokuvatapetti järvimaisemalla likaantuu hieman, se voidaan puhdistaa huolellisesti kostealla liinalla. Lisäksi liisteri voidaan levittää seinälle, jolloin säästyt liotusajalta ja tapetointipöytien rakentamiselta. Kuitukangastapetit ovat myös paloturvallisia, ja ne voidaan helposti poistaa seinältä, kun päätät myöhemmin ostaa uuden valokuvatapetin verkkokaupastamme.

Uusi ilme hetkessä: Valokuvatapetin nopea asentaminen

Erityisesti valokuvatapettia kiinnitettäessä tapetoitava pinta on valmisteltava perusteellisesti, jotta tapetti näyttää mahdollisimman aidolta ja on viimeistellyn näköinen. Siksi kannattaa varmistaa, että seinät ovat kuivat, puhtaat ja sileät. Näin valokuvatapetti järvimaisemalla pysyy seinällä hyvin, eivätkä epätasaisuudet näy myöhemmin läpi. Tarvittaessa hio seinät ja täytä seinässä olevat reiät tai halkeamat.

Valokuvatapetit toimitetaan yleensä osissa, kuten tapettirullatkin. Voi olla, että valitsemasi tapetti on liian suuri seinällesi, mutta tässä tapauksessa sinun täytyy vain miettiä mihin kohtaan sen keskipiste tulisi sijoittaa. Myöhemmin sinun täytyy leikata reunoista ylimenevä osa tarkasti. Verkkokaupastamme löydät kuitenkin myös mittatilaustyönä tehtyjä valokuvatapetteja. Täydellisen lopputuloksen saamiseksi seiniin kannattaa piirtää viivat ennen asentamista lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen.

Rentoa ja helppoa: Valokuvatapetin asentaminen seinälle

Kun seinät on hyvin valmisteltu tapetointia varten, olet valmis aloittamaan. Sekoita liisteri pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista. Levitä liisteri tasaisesti seinälle telalla, mutta ei vielä koko seinäpinnalle, jottei liisteri kuivu ennenaikaisesti osassa seinää.

Aseta uuden valokuvatapetin ensimmäinen osa täsmälleen seinän ja katon reunaa tai vastaavia merkintöjä vasten ja tasoita se seinää vasten ylhäältä alaspäin sienellä tai harjalla. Jatka samalla tavalla valokuvatapetin seuraavien osien kanssa kiinnittäen huomiota kuvioon.

Järvi täynnä mahdollisuuksia: Valokuvatapetit järvimaisemalla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät tunnettujen valmistajien valokuvatapetteja järvimaisemalla. Yritykset ja tuotemerkit eivät luota luomuksissaan ainoastaan loistaviin valokuviin ja korkeisiin resoluutioihin, vaan myös korkeaan laatuun ja kestävyyteen. Näin ollen Walls by Patel -valokuvatapetit innostavat ilmeikkäillä kuvioilla ja erittäin korkealla kestävyydellä.

Valokuvatapettien valmistajat ovat aina saaneet inspiraationsa muodin ja sisustuksen uusimmista trendeistä, joten voit saada valokuvatapetteja, joissa on luonnollinen ja moderni ilme samaan aikaan.

A.S. Création: Valokuvatapetti järvimaisemalla tuo raikkaan tuulahduksen kotiisi

Tunnettu tapettivalmistaja A.S. Création tekee vaikutuksen kansainvälisesti laadukkailla ja monipuolisilla tapeteilla, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen huoneisiin. A.S. Création valikoimasta löydät varmasti oikean valokuvatapetin järvimaisemalla kaupallisiin kohteisiin, kylpyhuoneeseen ja keittiöön, toimistoon ja lastenhuoneeseen. A.S. Créationin valokuvatapetit vakuuttavat korkearesoluutioisella kuvanlaadullaan ja laadukkaalla kuitukankaallaan, halusitpa sitten maalaismaista tai modernia tyyliä.

Tunnetun tapettivalmistajan valokuvatapetit järvimaisemalla eivät ole ainoastaan kestäviä ja helppohoitoisia, vaan ne on myös valmistettu mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla. Käytetyt raaka-aineet ovat peräisin vastuullisesta metsätaloudesta, nykyaikaiset tuotantoprosessit takaavat energiatehokkaan valmistuksen, ja FSC-sertifioidut ja terveydelle ystävälliset valokuvatapetit ovat jatkuvan laadunvalvonnan kohteena.

Valokuvatapetit järvimaisemalla kätevästi verkosta!

Tutustu valokuvatapetteihin järvimaisemalla, jotka ilahduttavat rauhallisella ja levollisella ilmeellä. Parhaan hintatakuumme ansiosta saat taatusti edullisia ja laadukkaita valokuvatapetteja. Lisäksi hyödyt palveluistamme, jos ostat uuden valokuvatapettisi järvimaisemalla verkkokaupastamme.

Jos tarvitset suuremman määrän tapetteja esimerkiksi kaupalliseen käyttöön, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen. Yritämme mielellämme laatia tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen. Ja jos et vieläkään löydä sopivaa valokuvatapettia, voit käyttää valokuvatapettien konfiguraattoria luodaksesi valokuvatapetin omalla kuvalla.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella ja tietenkin puhelimitse aukioloaikoina. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa seinäsuunnitteluun ja valokuvatapetointiin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää