BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Valokuvatapetit perhosilla - Kevyt ja herkkä tunnelma hetkessä

Koe valokuvatapetin perhosilla luoma kevyt ja ilmava tunnelma, jossa voit tuntea olosi mukavaksi ja rennoksi. Erilaiset v&…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim

Valokuvatapetit perhosilla - Ilmavuutta tilaasi

Perhonen on 16 000 lajinsa ansiosta luultavasti yksi maailman laajimmalle levinneistä eläimistä. Perhonen edustaa toivoa ja onnistunutta uutta alkua. Loppujen lopuksi huomaamattomasta toukasta tulee lyhyessä ajassa henkeäsalpaava olento. Aikaisemmin pieni ja yksivärinen toukka pääsee oikeaan loistoonsa vasta poikasvaiheen jälkeen, ja se ihastuttaa lukemattomia ihmisiä kauneudellaan lämpiminä kuukausina. Kun kukkaniityn yllä näkyy kokonainen parvi, syntyy vaikutelma leijuvista väreistä, jotka tanssivat harmonisesti ilmassa. Tartu tilaisuuteen ja tuo juuri tämä harmoninen värileikki kotiisi valokuvatapetilla, jossa on perhosia.

Toukasta perhonen: Luo henkeäsalpaava seinä valokuvatapetilla

Kaikki perhoset eivät ole samanlaisia. Noin 16 000 lajin joukossa on henkeäsalpaavia alalajeja, joilla on epätavallisia siipien värejä ja kuvioita. Esimerkiksi keisarinviitta erottuu kirkkaan oranssilla värillään, kun taas auroraperhonen luo todellisen spektaakkelin kolmella eri värillään. Käytössäsi on lukemattomia ja monipuolisia valokuvatapetteja, joissa on mitä erilaisimpia lajeja. Yhdistä yksityiskohtaiset kuviot ja nauti luonnollisesta ja romanttisesta tunnelmasta, jota sinulle tarjotaan valokuvatapetilla, jossa on perhosia.

Voit valita yksittäisiä perhosia, jotka ilahduttavat ainutlaatuisella kuviollaan tai erityisellä väriloistollaan, tai kokonaisia parvia, jotka luovat eloisan ja kevyen tunnelman. Lisäksi valokuvatapetit perhosilla esittelevät perhosten eri elinympäristöjä. Valitse esimerkiksi valokuvatapetit kukkaniityillä ja perhosilla, ja luo kesäisen raikas sisustus. Hyvin aitojen kuvioiden lisäksi voit odottaa myös abstraktimpia valokuvatapetteja, joissa on esimerkiksi glitter-efektejä, graafisia ja moderneja kuvioita tai vesivärejä. Värikkäässä paletissa olevat, rakkaudella luodut valokuvatapetit lastenhuoneeseen, joissa on perhosia luovat leikkisän ympäristön lapsille.

Valokuvatapetit perhosilla: 3D-ilme

Valokuvatapetit perhosilla on varustettu laadukkailla ja korkearesoluutioisilla kuvilla, jotka luovat kolmiulotteisen ilmeen. Koe lumoava tunnelma, joka voidaan saavuttaa käyttämällä laadukasta valokuvatapettia, jossa on perhonen, ja nauti koskemattomasta kukkaniitystä omalla seinälläsi. Lisäksi erilaiset taustat, sävyt ja ääriviivat luovat syvyyttä kuviin, jotka saavat huoneen näyttämään laajemmalta ja avoimemmalta. Valokuvatapetin 3D-efektin ansiosta voit sukeltaa toiseen maailmaan ja taata kaivattua vaihtelua arkeen.

Sitruuna perhonen tai Riikinkukko perhonen: Valokuvatapettisi materiaalit

Suurin osa verkkokauppamme valokuvatapeteista on kuitukangastapetteja. Tämä helpottaa tapetointia, koska liisteri voidaan levittää suoraan seinälle, mutta sillä on myös joitakin toiminnallisia etuja. Voit esimerkiksi kiinnittää uuden valokuvatapettisi perhosella myös keittiöön tai kylpyhuoneeseen, sillä kuitukangastapetti on mittasuhteiltaan vakaa, vedenkestävä sekä ilmaa ja höyryä läpäisevä. Useimmat verkkokauppamme valokuvatapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ongelmitta. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan poistaa melko helposti, jos päätät jossain vaiheessa ostaa uuden tapetin.

Monipuolinen vaihtoehto: Valokuvatapetit perhosilla jokaiseen huoneeseen

Tukevien kuitukangastapettien lisäksi löydät verkkokaupastamme myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Nämä eivät tee vaikutusta ainoastaan edullisella hinnallaan vaan myös hyvällä hengittävyydellään ja kestävyydellään. Kaupallisiin tiloihin, kuten kahviloihin, ravintoloihin, baareihin tai hotelleihin löydät meiltä oikeanlaisen valokuvatapetin. Verkkokaupassamme on myös valokuvatapetteja perhosilla epätavallisiin paikkoihin, kuten kattoihin, parville tai oviin.

Näin kiinnität valokuvatapetit perhosilla seinillesi

Jos olet valinnut paperista valmistetun valokuvatapetin, sinun on muistettava, että tapetin takaosa on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Koska suurin osa valokuvatapeteista on kuitenkin kuitukankaita, niiden kiinnittäminen on erittäin helppoa, koska liima voidaan kiinnittää suoraan seinään. Tarvitset vain tavalliset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet". 

Aluksi mittaa seinäsi ja mieti, mihin uusi valokuvatapettisi perhosilla tulisi sijoittaa. Koska valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja joskus ne on vielä koottava ja leikattava kokoon, on suositeltavaa piirtää seinille ohjeviivat lyijykynällä ja vesivaa'alla. Kiinnitä huomiota myös siihen, suositteleeko uuden valokuvatapettisi valmistaja, että tapetti asennetaan puskusaumauksella vai päällekkäin. Varmista, että seinät ovat mahdollisimman kuivat ja sileät, sillä kuitukangastapetti voi peittää vain pienet epätasaisuudet. Seuraavilla ohjeilla voit kiinnittää kuitukangastapetin perhosilla seinällesi:

  1. Sekoita liisteri riittävään määrään vettä pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Vältä pakkujen muodostumista.
  2. Liisää nyt ensimmäinen tapettikaistale jo liisteröidylle alueelle.
  3. Aseta ensimmäinen tapettikaistale seinän ja katon reunaan liisterillä käsitellyllä alueella ja tasoita se seinälle tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että ensimmäinen kappale on suorassa linjassa, sillä seuraavat kappaleet seuraavat sitä.
  4. Toimi samalla tavalla seuraavien tapettikaistaleiden kanssa ja varmista, että kuva kohdistuu oikein.
  5. Jos aukkoja tai ilmakuplia on muodostunut, ne voidaan tasoittaa saumausrullalla. Mahdollinen ylimääräinen tapetti voidaan nyt leikata siististi pois seinän reunasta.

Valokuvatapetit perhosilla tunnetuilta valmistajilta

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman tunnettuja valmistajia, jotka tarjoavat sinulle houkuttelevia valokuvatapetteja lyömättömään hintaan. Tarjoamme sinulle valikoiman, joka ei jätä mitään toiveita täyttämättä. Laatu on aina keskiössä, joten voit keskittyä täysin valmistajien yksilöllisiin malleihin. Valitse uusi valokuvatapettisi perhosilla esimerkiksi nuorekkaan Livingwallsin moderneista malleista, kun taas suunnittelijakaksikko Walls by Patel tarjoaa ilmeikästä seinäsuunnittelua.

Valokuvatapetit perhosilla Livingwallsilta

Nykyaikainen tuotemerkki Livingwalls tekee vaikutuksen erittäin muodikkailla ja nykyaikaisilla malleillaan ja inspiroi innovatiivisilla ideoilla tyylikkäissä kokoelmissa, kuten valokuvatapetilla, jossa on perhosia. Tuo raikas tuulahdus kotiisi ja tutustu Livingwalls-seinänpäällysteiden lumoavaan maailmaan. Tapetit valmistetaan ympäristöystävällisesti parhaista, vastuullisesta metsätaloudesta peräisin olevista raaka-aineista ja jatkuvassa laadunvalvonnassa.

Walls by Patel: Upeat ja korkealaatuiset mallit

Tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelista ja graafisesta suunnittelijasta Mark Patelista koostuva suunnittelijakaksikko Walls by Patel inspiroi tyylikkäillä ja erikoisilla seinäpäällysteillään. Voit valita eri kuitukangastyyppejä ja määrittää myös mitat erikseen. Lisäksi laadukkaita valokuvatapetteja voidaan käyttää ihanteellisesti sisustuksen yksittäisten osien suunnitteluun eri teemamaailmojen mukaisesti. Korkealuokkaiset digitaalipainatukset eri väri- ja materiaalivaihtoehdoilla integroivat jopa taustan osaksi kuviota ja tekevät vaikutuksen kestävyydellään.

Tilaa valokuvatapetit perhosilla helposti ja nopeasti verkosta!

Kun sinulla on oikea tapetti rinnallasi, mikään tuskin voi olla esteenä sujuvalle tapetinvaihdolle. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme ansiosta olemme juuri oikea yhteyshenkilö, kun on kyse onnistuneesta seinäsuunnittelusta. Valitse laajasta valikoimastamme yksilöllisiin ideoihisi sopiva valokuvatapetti perhosilla, ja hyödynnä verkkokauppamme palvelut.

Parhaan hintatakuumme ansiosta saat uuden valokuvatapetin perhosella parhaaseen hintaan. Sinulla on myös mahdollisuus pyytää yksilöllinen tarjous, jos tarvitset suuremman määrän tapetteja.

Jos tarvitset vielä välineitä tapetointiin, voit helposti lisätä se ostoskoriisi verkkokaupassamme. Varmista ennen tilauksen tekemistä, että sinulla on todella kaikki tarvitsemasi. Vain muutamaa päivää myöhemmin voit jo aloittaa uuden tapettisi asentamisen.

Palvelutiimimme auttaa sinua mielellään puhelimitse aukioloaikoina. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeemme ja kertoa meille toiveestasi. Neuvomme sinua mielellämme valokuvatapetteihin liittyen ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää