Close icon

Valokuvatapetit eläimillä – Eläimet tuovat elämää kotiisi

Valokuvatapetit eläimillä ovat täydellisiä aksenttiseiniä varten. Voit valita esimerkiksi valokuv…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 249 Tuotteet

Valokuvatapetit eläimillä – Koe luonto läheltä oman neljän seinäsi sisällä

Haluatko käydä eläintarhassa ja rakastat luonnon monimuotoisuutta? Siinä tapauksessa valokuvatapetit eläimillä on täydellinen valinta sinulle! Nämä valokuvatapetit eläimillä tarjoavat sinulle enemmän kuin tavalliset tapetit. Valokuvatapetit eläimillä antavat sinun kokea luonnon ja eläinten kauneuden ihan uudella tavalla omassa kodissasi

Voit myös käyttää tilaisuutta hyväksesi, ja tuoda kotiisi lajeja, joita et ikinä näe eläintarhassa. Kuvat kaikista luonnon eläimistä sekä fantasiamaailman olennoista odottavat jo muuttoa luoksesi. Valokuvatapetit eläimillä, oli motiivi mikä tahansa, antavat huoneelle aivan uuden elämän. Lähde safarille Afrikan läpi tai retkelle pohjoisen kauniisiin metsiin, poistumatta kotoa. 3D-tapetit tarjoavat sinulle uskomattoman kokemuksen!

Valokuvatapetit eläimillä antavat sinun näyttää villin puolesi

Eläintarhassa näet eläimet vankeudessa, etkä niiden uskomattomassa villissä muodossa. Susi tai leijona luonnossa tekee aivan toisenlaisen vaikutuksen. Suuret ja majesteettiset eläimet, kuten norsut, leijonat, tiikerit, hevoset ja peurat, luovat todella luonnollisen ja vaikuttavan tunnelman. Valokuvatapetteja, joiden motiiveina ovat nämä eläimet, löytyy tietenkin myös eri taustakuvilla. Valokuvatapetit eläimillä, joissa kauniit hirvieläimet tekevät vaikutuksen, voivat tuoda pohjoisen rauhallisen kauneuden kotiisi. Valokuvatapetti hevosilla antaa huoneelle puolestaan saman viehätyksen, kuin maaseudulta löytyy, ja valokuvatapetit leijonamotiivilla tuo taas savannin arvokkaan tunnelman kotiisi. Voit siis yksinkertaisesti valita suosikkieläimesi, ja tuoda ne kotiisi! 

Valokuvatapetit eläimillä: Romanttinen, leikkisä ja rakastava tunnelma

Eläinkunta ei ole aina villi. Valokuvatapetit eläimillä voivat myös antaa huoneelle leikkisiä, romanttisia ja luovia aksentteja. Valokuvatapetit yksisarvisilla ovat esimerkiksi ihanteellisia, jos haluat luoda satumaisen ympäristön. Jos taas pidät hieman realistisimmista eläimistä, löydät myös perhosilla, kissoilla, linnuilla ja delfiineillä varustettuja valokuvatapetteja verkkokaupastamme. Nämä motiivit ovat ihanteellisia myös lasten ja nuorten huoneisiin, sillä ne luovat todella rakastavan ilmapiirin. BRICOFLOR:in valikoimasta löydät myös valokuvatapetteja eläimillä, joissa on kimalle-efektejä, graafisia kuvioita sekä taiteellisia yksityiskohtia. 

Valokuvatapetit eläimillä: Koe eläinten maailma

Valokuvatapettien todellinen vahvuus on henkeäsalpaava vaikutus, jonka voit saavuttaa niillä. Valokuvatapetit eläimillä tuovat lumoavan näkymän ja kauniit eläimet tilaasi, ja tunnet todella olevasi paikan päällä. Valokuvatapetit eläimillä voivat jopa tehdä huoneesta avoimemman ja suuremman tuntuisen. Ne antavat todellisen kokemuksen ja saat nauttia eläinten uskomattomasta kauneudesta joka päivä! Valokuvatapetit luontomotiiveilla voi myös olla jotain sinua varten, joka rakastat luontoa. 

Valokuvatapetit eläimillä – Korkealaatuiset materiaalit

Suurin osa meidän valikoimassamme olevista valokuvatapeteista on tehty kuitukankaasta. Nämä valokuvatapetit ovat todella kestäviä, sekä erittäin helppoja ripustaa. Liima voidaan nimittäin levittää suoraan seinälle, mikä helpottaa ripustamista todella paljon. Sen lisäksi nämä valokuvatapetit eläimillä sopivat erinomaisesti kosteisiin tiloihin, mikä tarkoittaa, että voit luoda ihanan tunnelman keittiöösi tai kylpyhuoneeseesi. 

Kuitukangastapetit eivät myöskään ole helposti syttyviä ja ne voidaan yleensä myös puhdistaa todella perusteellisesti. Jos tapetteihisi sattuisi tulemaan likaa tai tahroja, voit yksinkertaisesti puhdistaa ne kostealla liinalla. Jotkut valmistajat voivat jopa kierrättää vanhat tapetit ja käyttää ne uudelleen. Jos joskus tulevaisuudessa päätätkin ostaa toisen tapetin verkkokaupastamme, nämä tapetit ovat myös todella helppoja poistaa! Monet valokuvatapetit, jotka löydät valikoimastamme, eivät jätä jäämiä tai jälkiä, kun ne poistetaan oikein. Tämä tekee tapettien vaihtamisesta todella helpon ja voit vaivatta uudistaa sisustustasi!

Savanni, viidakko tai tundra – Valokuvatapetit eläimillä joka huoneeseen

Verkkokaupastamme löydät myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Ne ovat erittäin edullisia, hengittäviä ja kestäviä. Tarjoamme myös liiketiloihin, kuten hotelleihin, baareihin tai kahviloihin sopivia valokuvatapetteja. Jos taas haluat valokuvatapetteja hieman epätavallisempiin paikkoihin, kuten kattoihin, viistoihin kattoihin tai oviin, itsekiinnittyvät tapetit ovat ihanteellinen vaihtoehto. 

Näin ripustat valokuvatapetit eläimillä

Jos olet valinnut paperisen valokuvatapetin, sinun on levitettävä liima tapetin kääntöpuolelle ja sen jälkeen liotettava sitä noin 5-10 minuuttia. Ripustaessasi kuitukangastapetteja voit kuitenkin levittää liiman suoraan seinälle. 

Ennen kuin tilaat uudet valokuvatapetit eläimillä verkkokaupastamme, sinun täytyy mittaa seinäsi, jotta voit tilata oikean määrän. Huomio, että valokuvatapetteja on saatavana eri muodoissa, ja jotkut niistä täytyy koota tai leikata oikeaan kokoon. Selvitä myös, jos valmistaja suosittelee, että uudet valokuvatapetit eläimillä ripustetaan hieman päällekkäin tai vierekkäin, että reunat vain koskettavat toisiaan. On myös suositeltavaa piirtää ohjeet lyijykynällä seinille vesivaa’an avulla, jotta voit sijoittaa uudet valokuvatapetit eläimillä mahdollisimman tarkasti.  Varmista sen lisäksi, että seinäsi ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Jos seinissäsi on epätasaisuuksia, suosittelemme vahvasti, että tasoitat ne ennen valokuvatapetin ripustamista. On myös tärkeää, että seinän väri on tasainen, sillä epätasaisuus voi vaikuttaa lopputulokseen. Sisäilma tulisi olla suunnilleen 20 ° C tapetoinnin aikana.

  1. Sekoita liima ohjeiden mukaan ja yritä välttää kokkareita, ne voivat näkyä myöhemmin tapetissa. 
  2. Levitä riittävästi liimaa seinälle mahdollisimman tasaisesti. Älä kuitenkaan vielä levitä liimaa koko seinään, sillä silloin se ehtii kuivua liian nopeasti. 
  3. Ota ensimmäinen tapettivuota ja aseta se seinän ja katon reunaan kulmassa, josta aloitat. Varmista, että tämä liuska on ripustettu oikein, sillä ensimmäinen liuska on välttämätön, jotta lopputuloksena olisi suora ja siisti tapetti.
  4. Tasoita valokuvatapettivuotaa harjaamalla se ylhäältä alas tapettiharjalla tai sienellä.
  5. Ylimääräinen tapettiliima voidaan pyyhkiä pois kostealla sienellä
  6. Jatka samalla tavalla seuraavilla vuodilla. Varmista kuitenkin, että motiivi asetetaan oikein.


Lopuksi voit tehdä pieniä korjauksia saumausrullalla ja painelastalla. Valokuvatapetit eläimillä tulisi jättää kuivumaan myös suunnilleen 20 ° C asteiseen sisäilmaan.

Huippuvalmistajien valokuvatapetit eläimillä verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman laadukkaita valokuvatapetteja, jota et löydä miltään muulta erikoistuneelta jälleenmyyjältä. BRICOFLOR:ilta löydät alan tunnetuimpien valmistajien kauniita kokoelmia uskomattomaan hintaan. Verkkokaupastamme löydät laadukkaita, ainutlaatuisia motiiveja sisältäviä tapettikokoelmia. Arvostettuja valmistajia, joiden valokuvatapetteja löydät meiltä, on; perinteinen A.S. Création sekä moderni ja innovatiivinen Livingwalls.

Livingwalls: Innovatiiviset valokuvatapetit eläimillä

Livingwalls on tuotemerkkinä todella raikas ja innovatiivinen. Merkin valokuvatapetit eläimillä tekevät todella vaikutuksen. Livingwallsin tapetit antavat mille tahansa huoneelle raikkaan kosketuksen. Tämä valmistaja tarjoaa myös laajan valikoiman ihan uniikkeja valokuvatapetteja. Livingwalls tekee vaikutuksen myös tuotteidensa korkealla laadulla sekä tuotantoprosesseilla, jotka takaavat energiatehokkaan tuotannon. 

Osta uudet valokuvatapetit eläimillä BRICOFLOR:ilta nyt!

Tekemällä ostoksesi verkkokaupassamme, säästä itseltäsi sekä aikaa että hermoja, jotka usein liitetään sisustuksen uudistamiseen. Inspiroidu verkkokauppamme valikoimasta, ja huomaa kuinka helppoa seinien koristelu voi olla! Ota itsellesi aikaa, ja selaa rauhassa BRICOFLOR:in laajaa valikoimaa korkealaatuisia valokuvatapetteja. 

Parhaan hintatakuumme ansioista et säästä ainoastaan aikaa ja hermoja, vaan myös rahaa. Jos suunnittelet suurempaa remonttihanketta, voit myös pyytää meiltä yksittäisen tarjouksen. Asiantuntijatiimimme auttaa sinua mielellään, jos sinulla on kysymyksiä, pyyntöjä tai ehdotuksia! Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta.

Plus icon lue lisää