Close icon

Valokuvatapetit linnuilla - Vapauta seinien potentiaali

Koe rajaton vapaus lintuaiheisen valokuvatapetin avulla. Luo oma paratiisi eksoottisilla valokuvatapeteilla, aseta korostu…

lue lisää
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
-25%
origin-claim
1 - 20 | 99 Tuotteet

Valokuvatapetit linnuilla - Upeaa seinäsuunnittelua

Kuinka usein katsot taivaalle ja toivot, että voisit kokea lintujen rajattoman vapauden? Linnut ovat kadehdittavia, kun ne nousevat taivaalle ja kohoavat majesteettisesti kaiken maallisen yläpuolelle. Yhtä moninaisia kuin lintulajit ovat myös niiden elinympäristöt. Valokuvatapetit linnuilla heijastavat tätä ja voit valita monenlaisista taustoista ja maisemista. Lintuaiheisen valokuvatapetin avulla sinulla on mahdollisuus lähteä löytöretkelle ilmojen halki höyhenpeitteisten kavereiden kanssa ja kokea maailma lintujen näkökulmasta.

Koe sisätilat lintuperspektiivistä

Maailmassa on paljon hyvin erilaisiakin lintulajeja, joilla jokaisella on oma tyylinsä ja symbolinsa.

Voit esimerkiksi valita valokuvatapetit palmuilla ja eksoottisilla linnuilla, kuten papukaijoilla, kakaduilla ja flamingoilla, tai valita kotimaisia lintuja, kuten tiaisia ja varpuslintuja, jotka luovat maaseutumaista ja romanttista tunnelmaa. Kirkkailla ja ilmeikkäillä väreillä koristellut valokuvatapetit linnuilla näyttävät hyvin iloisilta ja nuorekkailta, kun taas hillitymmät värit sopivat enemmän klassiseen tunnelmaan.

Valokuvatapetit eläimillä -kategoriasta voit valita kolibreja, kotkia, lokkeja tai muita, mutta voit myös valita monenlaisista elinympäristöistä ja taustoista. Valokuvatapetit kukilla näyttävät hyvin luonnolliselta ja hieman leikkisältä, kun taas valokuvatapetit taivaalla näyttävät avoimelta ja selkeältä. Aseta yksilöllisiä korostuksia ja yhdistele eri lajeja ja lähde haukan kanssa metsästämään tai tutki maan eksoottisia sademetsiä kolibrin kanssa. Värikkäillä höyhenillä voit lisätä huoneisiin sen tietynlaisen lisän, joka varmasti vangitsee katseen.

Pilvien yläpuolella: Valokuvatapetit linnuilla

Lintuaiheisen valokuvatapetin erikoisuus on sen kolmiulotteinen ilme. Pinnan erikoiskäsittelyn ja korkearesoluutioisen kuvan ansiosta kuviot näyttävät erityisen aidoilta. Oletko aina halunnut nähdä kotkan läheltä? Valokuvatapetin kanssa sinulla on jopa tunne, että lintu istuu aivan vieressäsi. Unohda harmaat ja ankeat seinät ja hanki erilainen seinäpäällyste lintuaiheisella valokuvatapetilla. Erilaiset taustat ja maisemat luovat epätavallisia syvyysvaikutuksia, jotka saavat huoneen näyttämään suuremmalta ja avoimemmalta.

Kolibri vai tiainen: Valokuvatapetin materiaalit ja hoito

Verkkokaupastamme löydät pääasiassa kuitukangastapetteja, jotka ovat helppo asentaa ja joille on ominaista myös mittapysyvyys ja kestävyys. Voit siis luoda keittiöön tai kylpyhuoneeseen tyylikkäitä tehosteseiniä myös lintuaiheisella valokuvatapetilla, sillä kuitukangastapetti on vedenkestävä ja läpäisee ilmaa ja höyryä. Useimmat valokuvatapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla ilman ongelmia. Lisäksi kuitukangastapetit ovat paloturvallisia ja ne voidaan helposti poistaa, jos päätät jonain päivänä ostaa uuden lintukuvioisen tapetin verkkokaupastamme.

Valokuvatapetit linnuilla jokaiseen huoneeseen

Kuitukankaasta valmistettujen korkealaatuisten valokuvatapettien lisäksi voit odottaa myös muutamia paperista valmistettuja valokuvatapetteja. Nämä eivät ole vain erittäin edullisia, vaan myös hyvin hengittäviä. Jos haluat sisustaa huoneesi kauttaaltaan tyylikkäällä lintuaiheisella valokuvatapetilla, meillä on tarjolla myös esimerkiksi ovitapetteja.

Näin ripustat valokuvatapetit linnuilla seinälle

Jos olet valinnut paperitapetin linnuilla, tapetin takapuoli on käsiteltävä liisterillä ja liotettava noin viidestä kymmeneen minuuttia. Jos valitset kuitukankaisen valokuvatapetin, voit levittää liisterin suoraan seinälle, sillä säästyt liottamiselta. Tapetin kiinnittämiseen tarvitset vain tavanomaiset työkalut, joista osan löydät verkkokaupastamme kohdasta "Tapetointitarvikkeet".

Mittaa aluksi seinäsi ja mieti, mihin kuvion keskipiste tulisi sijoittaa, sillä lintukuvioinen valokuvatapetti on yleensä hyvin suuri. Lisäksi valokuvatapetteja on saatavilla eri muodoissa, ja joskus ne on koottava tai leikattava kokoon. On parasta piirtää seiniin opasviivat lyijykynällä vatupassia apuna käyttäen, jotta uusi lintukuvioinen valokuvatapetti voidaan sijoittaa mahdollisimman tarkasti. Kiinnitä huomiota siihen, suositteleeko valmistaja puskusaumausta vai päällekkäistä asennusta, ja varmista, että seinät ovat mahdollisimman sileät ja kuivat. Ripusta uusi kuitukankainen valokuvatapettisi linnuilla seinälle seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  1. Sekoita liisteri riittävään määrään vettä pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja vältä paakkujen muodostumista.
  2. Sivele liisteri tasaisesti seinälle.
  3. Aseta ensimmäinen tapettikaistale liisterillä käsitellyn alueen sisäpuolelle seinän ja katon reunaan ja tasoita se seinää vasten tapettiharjalla tai sienellä. Varmista, että kohdistat sen tarkasti, sillä se on olennaisen tärkeää seuraavien kappaleiden kannalta.
  4. Tee samoin seuraaville tapettikaistaleille kiinnittäen huomiota kuvioon. Voit tasoittaa aukkoja tai ilmakuplia saumausrullalla ja mahdolliset ylimääräiset osat voidaan nyt leikata tarkasti seinän reunasta.

Valokuvatapetit linnuilla tunnetuilta valmistajilta

Meiltä löydät valikoiman merkkivalmistajia, joita mikään muu erikoisliike ei tarjoa sinulle tässä laajuudessa. Uuden valokuvatapettisi valmistajat tekevät vaikutuksen paitsi muiden kulttuurien, luonnon, taiteen ja kulttuurin sekä menneiden aikakausien inspiroimien tapettien runsaalla valikoimalla myös niiden korkealla laadulla. Muutamina esimerkkeinä Livingwalls tekee vaikutuksen erittäin muodikkailla malleillaan, kun puolestaan suunnittelukaksikko Walls by Patel keskittyy epätavallisiin korkeatasoisiin digitaalisiin tulosteisiin.

Livingwalls: Innovatiiviset ja raikkaat valokuvatapetit linnuilla

Nykyaikainen tuotemerkki Livingwalls tekee vaikutuksen monipuolisilla mallistoillaan, joissa on erilaisia tyylejä. Mallistot takaavat raikkaan tuulahduksen sisustukseesi ja ensiluokkaisen asumisen tunteen. Livingwalls ei ainoastaan inspiroi ajan hengellä, vaan kiinnittää huomiota myös ympäristöystävälliseen tuotantoon ja jatkuvaan laadunvalvontaan.

Walls by Patel: Erikoisemmat valokuvatapetit linnuilla

Valitse suunnittelijakaksikon Walls by Patelin uniikit valokuvatapetit ja koe kaksi tyylimaailmaa samanaikaisesti. Walls by Patelin valokuvatapeteissa tekstiilisuunnittelija Kathrin Patelin impulsiivinen ja ekstrovertti luonne kohtaa graafisen suunnittelijan Mark Patelin harkitun ja strategisen luonteen luodakseen ehdottoman tyylikkäitä valokuvatapetteja, jotka antavat seinillesi äänen. Nykyaikaisen ja tyylikkään muotoilun lisäksi korkealuokkaiset digitaaliset painatukset ovat väritykseltään ja materiaaleiltaan erittäin kestäviä ja korkealaatuisia. Lisäksi voit valita eri kuitukangastyypeistä ja määrittää myös mitat erikseen.

Tilaa valokuvatapetit linnuilla kätevästi verkosta

Tutustu valokuvatapettien monipuoliseen maailmaan ja valitse itsellesi sopiva valokuvatapetti linnuilla. Jos suunnittelet suurempaa remonttia, voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen. Säästät paitsi aikaa, myös rahaa tilaamalla verkkokaupastamme parhaan hintatakuun ansiosta.

Jos sinulla on kysyttävää, toiveita tai ehdotuksia, asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Lähetä meille sähköpostia, täytä yhteydenottolomakkeemme tai soita meille aukioloaikoina. Olemme täällä sinua varten!

Plus icon lue lisää