Heuga 580 - Tekstiililaatat - Lattiapäällystysratkaisujen monitoimimies

Hollantilaisella Heuga-valmistajalla on monen vuoden kokemus itse asennettavien mattolaattojen alalla. Heugan tuotteet ova…

lue lisää
1 - 20 no translation in FI 24 Tuotteet

Heuga 580 - Irtonaiset tekstiililaatat 60 erilaisessa värissä

Joskus voi olla vaikea löytää laadukasta lattiamateriaalia, joka vastaa samalla tarpeitasi ja joka sopisi myös omiin sisustusväreihisi, ja ymmärrämme, että voi olla vaikeaa löytää tilaan sopiva väri tekstiililaatoille. Koska nämä tekstiililaatat ovat saatavilla uskomattomassa 60 värin valikoimassa, tämä puhuu omaperäisen  suunnitteluprosessin puolesta. Perusteellisesti työstetyssä silmukkanipun pinnassa on kanervamainen tyyli, joka lisää syvyyttä loistaviin kirjaviin väreihin ja tekee lattiastasi vähemmän alttiin tahraantumiselle. Nämä tekstiililaatat ja niiden mallisto tarjoavat laajan valikoiman harmaita värivaihtoehtoja: vaaleaa tai tummaa, lämmintä tai kylmää, moniväristä tai yksiväristä - löydät varmasti itsellesi sopivan tyylin. Sama pätee tämän malliston sinisiä värivaihtoehtoja, joissa on valittavissa 20 värivaihtoehtoa. Nämä värit vaihtelevat vaaleasta taivaansinisestä laventelinsinisen ja runsaan samettisen sinisen välillä. Vihreät erisävyiset tekstiililaatat ja punaisen erilaiset kirjavat sävyt täydentävät tätä kokoelmaa, ja myös kirkkaita vaaleanpunaisia ja oransseja värejä löytyy tästä tekstiililaatat kokoelmasta täydellisen värin sekä mallin löytämiseksi. Kirkkaat moniväriset tekstiililaatat toteuttavat unelmasi pirteän värikkäästä huoneesta. Neutraalit tekstilaatat tuovat taas tilaasi harmoniaa ja rauhallista tunnelmaa, tyylin lisäksi, tietenkin.Jos malliston tekstiililaatat ja niiden monet edut ovat vakuuttaneet sinut yhtä paljon kuin meidät, tutustu verkkokauppaan osoitteessa Bricoflor.fi! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on vielä kysyttävää, jossa voimme auttaa sinua! 

Hanki Heuga 580 - tekstiililaatat...

Heuga- tekstiililaatat ovat yksi monipuolisimmista mallistoista, toisin kuin muut mallistot - nämä kestävät tekstiililaatat omaavat 7 vuoden valmistajan takuun. Sen laaja värivalikoima, erinomaiset tekniset ominaisuudet ja erinomainen kestävyys tekevät siitä universaalisti käytettävän lattiamateriaalin. Tekstiililaatat ja niiden silmukkakasat ovat valmistettu 100-prosenttisesta polyamidista, mikä tekee niistä vahvempia kestämään kovaa rasitusta - niin kotitalouksissa kuin kaupallisissa tiloissa. Koska nämä tekstiililaatat soveltuvat käytettäväksi rullatuolien kanssa, jos etsit vaihtoehtoa toimistoon, nämä tekstiililaatat ovat sopiva ja täydellinen valinta. Tämän lisäksi nämä tekstiililaatat ovat valmistettu huolellisesti, jotta ne kestävät ja näyttävät uusilta pidempään. Paloturvallisuus ja liukastumisenesto-ominaisuudet lisäävät turvallisuutta, ja iskuäänenvaimennus luo mukavan, hiljaisen ja rauhallisen ilmapiirin. Näin Heuga 580- ja Heuga 727 Tekstiililaatat -mallistoissa yhdistyvät täydellisesti käytännöllisyys ja mukavuus.

Irtonaiset tekstiililaatat, jotka ovat helppo asentaa

Olipa kyse sitten kodista tai kaupallisista tiloista - uuden lattian asentamisen pitäisi olla nopeaa ja mutkatonta. Heuga 580 -laattojen asentaminen sopii tähän käsitykseen nopeasta ja helposta asennuksesta. Koska irtonaisesti asennettava laatta on kätevässä tekstiililaatta 50x50 cm:n koossa, tämä tukee yksinkertaisuutta ja virheetöntä prosessia. Kiinteä Graphlar®-tausta edistää ajatusta helposta asennuksesta ilman perinteisen asennuksen aiheuttamaa stressiä ja kustannuksia. Heuga 580 tekstiililaatat voidaan asentaa hetkessä, ja uusi lattia on heti käytettävissä. Koska tämä mallisto ei vaadi liimaa, nämä tekstiililaatat ovat myös siirrettävissä, mikä säästää kustannuksia ja aikaa!

Tekstiililaatat kestävän kehityksen nimissä: Laadun valmistaja Heuga

Interface -yrityksellä on jo pitkään ollut selkeä tavoite, jota se noudattaa tunnollisesti: siitä on tullut kestävä yritys, jolla ei ole enää kielteisiä ympäristövaikutuksia. Osana tätä käynnistettiin "Mission zero" -hanke, jonka tavoitteena on saavuttaa tämä tavoite vuoteen 2020 mennessä moniasteisen suunnitelman avulla. Itselaskeutuvat tekstiililaatat, minimoidulla hukkajätteellä. Tekstiililaatat joissa ei käytetä liimoja, ovat vain yksi osa kokonaisuutta, sillä koko tuotanto ja kuljetus on suunnattu ympäristöystävällisyyteen. Jätteiden välttämistä ei harjoiteta ainoastaan asiakkaiden silmissä, vaan myös laajamittaisesti koko yrityksessä, ja neutraalit päästöt ovat tärkeä vaikutus ympäristöystävällisessä toiminnassa. Heuga on hyvää vauhtia saavuttamassa itselleen asettamansa tavoitteen, joten itselaskeutuvat tekstiililaatat ovat luotu juuri tätä silmällä pitäen.

Heuga 580 – Kaikki värit ja tektiililaatat saatavilla Bricoflorilla

Bricoflor.fi:ssä tarjoamme tätä mallistoa kaikissa saatavilla olevissa väreissä. Tilaa tekstiililaatat tai niiden ilmaiset näytteet jo tänään löytääksesi täydellisen värivaihtoehdon. Jos malliston tekstiililaatat ja niiden monet edut ovat vakuuttaneet sinut yhtä paljon kuin meidät, tutustu verkkokauppaan osoitteessa Bricoflor.fi! Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla on vielä kysyttävää, jossa voimme auttaa sinua! 

 

Plus icon lue lisää