MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Kasvi tapetti beigeImage maximise icon
Kasvi tapetti beigeImage maximise icon
Kasvi tapetti beigeImage maximise icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 28 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Brand claim
  • Korkealaatuinen kuitukangastapetti
  • Hankausta kestävä: Helppo puhdistaa
  • Miellyttävä ja helppo levittää
  • Helppo poistaa jättämättä jäämiä
  • Made in Germany
-42 %
45.5 per rulla
26,50 €per rulla
4,97 € per m²
SALE
Vain 300 rullaa jäljellä varastossa
Delivery icon
Toimitus: 

9,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

3-4 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Tätä tuotetta on ostettu 28 kertaa viimeisen 4 viikon aikana.

Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Kasvi tapetti beige

Tämä korkealaatuinen kasvi tapetti esittelee itsensä puhtaan beige taustalla, jossa on hienovarainen kuvio herkistä lehdistä, kasveista ja marjoista. Tämä beige tapetti hurmaa hienostuneella eleganssillaan ja tuo luonnon suoraan kotiisi. Pehmeät värit ja yksityiskohtainen design luovat rauhoittavan ilmapiirin, joka on sekä moderni että klassinen.

Tämä kukka tapetti on todellinen silmänruokailu. Hienot linjat ja hennot väripisteet saavat lehdet ja marjat näyttämään lähes eläviltä. Harmoninen väripaletti, joka sulautuu hienovaraisesti taustalle, tekee tapetista monipuolisesti yhdisteltävän ja luo raikkaan ja virkistävän tunnelman huoneeseen. Tämä kukka tapetti on suunniteltu rakkaudella yksityiskohtiin, mikä antaa koko kuviolle keveyden ja luonnonläheisyyden tunteen.

Tämä tapetti on ihanteellinen makuuhuoneen tapetti. Rauhoittavat kasvikuviot edistävät rentouttavaa ilmapiiriä, joka on täydellinen rauhalliseen uneen. Hienovarainen design varmistaa, että tapetti ei ole tungetteleva, vaan sulautuu harmonisesti huoneen kokonaisilmeeseen. Luonnolliset kuviot auttavat luomaan rauhallisen ja seesteisen ympäristön, joka kutsuu viihtymään ja unelmoimaan.

Teknisesti tämä kasvi tapetti vakuuttaa korkealaatuisella kuitumateriaalillaan ja vinyylipinnoitteellaan. Tämä yhdistelmä tekee tapetista erityisen kestävän ja pitkäikäisen, joten se säilyy kauniina myös paljon käytetyissä tiloissa pitkään. Tapetin asentaminen on miellyttävää ja helppoa kuitumateriaalin ansiosta. Se on helppo leikata ja kiinnittää seinään ilman liotusta, mikä helpottaa huomattavasti remontointia.

Tyylikkäällä kasvikuvioinnillaan tämä kukka tapetti tarjoaa lukuisia etuja: se on kestävä, helppo asentaa ja luo rauhoittavan ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen. Tilaa tämä monipuolinen kasvi tapetti jo tänään ja muuta kotisi rauhan ja kauneuden keitaaksi. Anna itsesi vakuuttua tapetit-laadusta ja designista.

Tekniset tiedot
Arrow icon