MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Unique Collection "Tammi uniikki hopeanharmaa N03"Image maximise icon
Ter Hürne Unique Collection "Tammi uniikki hopeanharmaa N03"Image maximise icon
Ter Hürne Unique Collection "Tammi uniikki hopeanharmaa N03"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-kerroksinen rakenne
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Öljytty
114,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Unique Collection "Tammi uniikki hopeanharmaa N03"

Autenttinen ja persoonallinen – näin esittelee lattiavalmistaja ter Hürne uuden Unique Collection -parkettimallistonsa. Nimenomaan uniikki on se elementti, jonka ympärillä malliston parketit ovat luotu. Nämä parketit ovat tarkoitettu niille, jotka pitävät alkuperäisyydestä ja arvostavat laatua. Malliston parkettilankuille 2390 x 200 m koko on hyvin ominaista, samoin kuin luonnollisen väripaletin käyttö.

Yhdeksän kuviointia harmaan ja ruskean värisävyissä ovat jaettu kolmeen viimeistelyluokkaan, ja yhdessä eri rakenteiden kanssa nämä parketit takaavat tyylikkään tunnelman vintage ilmeellä. Luonnollisten öljyjen käyttö elävöittävät jokaista parkettilankkua ja korostavat ainutlaatuista puukuviota. Parkettien värimaailma tarjoaa luonnollisia tammen sävyjä. Ter Hürne Unique Collection -malliston yksi tyylikkäistä vaihtoehdoista on ”N06 Tammi uniikki tummanruskea”. Yhdessä maalaistyylisten puusta valmistettujen huonekalujen ja maanläheisten sävyjen kanssa tämä lattia huokuu ajattomuutta ja mukavuutta.

Ulkonäön lisäksi ter Hürne Unique Collection -malliston parketeissa korostuu ainutlaatuinen tuntuma lattian pinnalla. Pintojen erilaiset mekaaniset käsittelyt solmujen viimeistelyyn, käsin höylättyjen lankkujen ja halkeamien avulla voidaan taata yksilöllinen askeltuntuma, jonka pystyy kokemaan jokaisella askeleella.

Parketit ovat 100% tammesta valmistettu ja se on osoittautunut terveelliseksi niin ympäristölle kuin asumiselle. Nämä parketit ovat vähäpäästöisiä ja hyvin ekologisia, sillä valmistuksessa on käytetty ekologisen metsätalouden puumateriaaleja. Valmistaja on vakuuttunut tuotteidensa kestävyydestä ja pitkäikäisyydestä. Valmistajan hätkähdyttävä 30 vuoden takuu käytöstä on suuri osoitus tästä.

Tekniset tiedot
Arrow icon