Ter Hürne Unique Collection – Käsin valmistetut parketit ainutlaatuiseen sisustustyyliin

Lattiavalmistajan ter Hürnen uudessa Unique Collection -mallistossa parkettien omaperäisyys on tulkittu a…

lue lisää

Ter Hürnen ainutlaatuiset pitkät parkettilankut tyylikkäissä väreissä

Lattiavalmistaja ter Hürne tarjoaa uudessa mallistossaan yhdeksän parkettia, jotka loistavat lämpimissä ruskean ja harmaan värisävyissä sopien jokaiseen huonetilaan. Uudenlainen tulkinta omaperäisyydestä kulkee punaisena lankana koko ter Hürne Unique Collection -kokoelman läpi. Vaaleat ja luonnolliset puun värit myötävaikuttavat harmoniseen ilmapiiriin ja antavat huonetilallesi ripauksen karheutta ja ajatonta tunnelmaa. Vahvistaaksesi harmonista ilmapiiriä suosittelemme käyttämään muita puuelementtejä sisustuksessa ja huonekaluissa.

Huolellinen pintakäsittely takaa miellyttävään tuntuisen parketin

Löydät ter Hürne Unique Collection -malliston esivalmistetun tammiparketin niin haluamassasi värissä kuin erinomaisella muodolla ja pintakuviolla. Malliston parkettien yhteisenä komponenttina ovat sertifioiduilla luonnonöljyillä voiteleminen ja parketin pinnan värjäys.

Näillä käsin höylätyillä lankuilla on vakaa 3,5 mm paksu kulutuskerros, jota voidaan hioa jopa kaksi kertaa tarpeen mukaan. Lankkuja on saatavilla viidessä tammipuun autenttisessa sävyssä ja jokaisella niistä on yksilöllinen kuviointi lankun pinnassa. Toinen tärkeä osa puun pinnassa on halkeamat, jotka saavat puun näyttämään vieläkin luonnollisemmalta.

Ympäristöystävällinen 3-kerroksinen parketti teknisillä ominaisuuksilla

Lattia-asiantuntija ter Hürnen parketit ovat 100% puusta valmistettu. Ekologisuus ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovat valmistajalle tärkeitä tekijöitä. Ter Hurne on saavuttanut useita merkintöjä ja todistuksia ekologisen yritystoimintansa ansiosta. Kuten hiljattain valmistaja sai ”Der Blaue Engel” -ympäristömerkin, joka osoittaa, että ter Hürnen parketit ovat kuluttajille terveellisiä. Lisäksi ter Hürne on saanut ekoinstituution myöntämän merkin, mikä tarkoittaa, että tämän malliston parketit ovat vähäpäästöisiä, eli eivät saastuta sisäilmaa.

Malliston tarjoamat öljytyt parketit myötävaikuttavat korkeaan laatuun. Asiantuntijamme suosittelevat, että et hio valitsemaasi parkettia lainkaan, vaan voitelet parketin sen sijaan uudelleen 1-2 vuoden välein. Siten nautit kauniista parketista pidempään.

Parkettien helppo asennus

Ter Hürnen parketit voidaan asentaa käden käänteessä. Kaikki ter Hürnen parkettilankut ovat varustettu CLICKitEASY -järjestelmällä. Patentoidun liitäntätekniikan ansiosta vuosien kokemus lattioiden asentamisesta ei ole tarpeen. Mekaanisen lukkoponttijärjestelmän avulla sinun tarvitsee ainoastaan napsauttaa lankut yhteen. Helpolla asennuksella säästät paljon aikaa ja rahaa! Kelluvaan asennukseen suosittelemme, että asennat iskun äänieristyksen kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Jos haluat saada enemmän vakautta parkettilattiaan, voit käyttää lisänä liimaa.

Tilaa ter Hürne Unique Collection verkkokaupastamme!

Onko kiinnostuksesi ter Hürne Unique Collection -malliston parketteja kohtaan herännyt? Siinä tapauksessa tervetuloa meidän verkkokauppaamme! Käy tutustumassa laajaan parkettien valikoimaan. Me tarjoamme parhaan hintatakuun, jonka ansiosta saat tuotteesi parhaimpaan hintaan. Lisäksi voit hyötyä palveluistamme, kuten ilmaisesta näytepalvelusta. Voit siis tilata ilmaiset näytekappaleet jopa kahdeksasta tuotteesta suoraan kotiovellesi. Jos kyseessä on suurempi tilaus, teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää