MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Satin Elements Collection "Tuhka valkoinen/violetti U15"Image maximise icon
Ter Hürne Satin Elements Collection "Tuhka valkoinen/violetti U15"Image maximise icon
Ter Hürne Satin Elements Collection "Tuhka valkoinen/violetti U15"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-sauvainen
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Mattalakattu
64,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Satin Elements Collection "Tuhka valkoinen/violetti U15"

Haluatko kotiisi parketin, joka tuo valoa ja keveyttä huonetilaan? Siinä tapauksessa ter Hürne Satin Elements Collection -malliston parketit ovat juuri oikea vaihtoehto sinulle! Yksitoista erilaista tuotetta, valmistettu vaaleista puulajeista saavat huonetilan näyttämään suuremmalta. Tässä kokoelmassa jokaisen lankun pinta on yksilöllisesti suunniteltu ja viimeistelty, jonka ansiosta lopputuloksena on ainutlaatuinen parketti. Ter Hürne Satin Elements Collection malliston ”U06 Tuhka harmaavalkoinen” parketin ylin kerros on valkaistu, joka antaa puulle aivan uuden värimaailman valkoisilla pigmenteillä, joka antaa piristävän tunnelman.

Ter Hürne Satin Elements Collection -malliston lankuilla on 3,5 mm paksu kulutuspinta, joka on valmistettu lakatusta lehtipuusta. Tämän ansiosta lankkuja voidaan hiota jopa kaksi kertaa normaalin kulumisen aikana. Valmistaja tarjoaa materiaalivalinnassa ainutlaatuisen puulajikokoelman ekologisesta metsätaloudesta. Voit valita vahvojen ja tyylikkäiden parkettilattioiden, kuten tammen, saarnen, vaahteran, saksanpähkinän ja kirsikkapuun parkettien välillä. Kaikki ter Hürnen lattiapäällysteet ovat vähäpäästöisiä, joten ne soveltuvat taatusti asumiskäyttöön. Tämän vahvistaa eko-instituution myöntämä palkinto, joka säännöllisesti valvoo kaikkia tuotteita. 

Ter Hürne Satin Elements Collection -mallisto on varustettu patentoidulla CLICKitEASY-järjestelmällä. Tämän järjestelmän avulla asennat parkettisi käden käänteessä ongelmitta! Jos haluat valita kelluvan asennuksen, suosittelemme iskuäänen eristämistä kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Toinen erinomainen ominaisuus tässä ter Hürnen parkettimallistossa on se, että parketit voidaan yhdistää vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Sinun ei siis tarvitse valita kauniin parketin  ja lämpimän lattian välillä, vaan saat molemmat!

Ter Hürne Satin Elements -malliston puulattiat vakuuttavat niin näyttävällä ja ainutlaatuisella ulkonäöllä kuin ensiluokkaisella ”Made in Germany” -laadulla. Valmistajan hätkähdyttävä 30 vuoden takuu kotikäytöstä on suuri osoitus tästä.

Tekniset tiedot
Arrow icon