MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Satin Elements Collection - kauniit luonnolliset parketit

Parkettien ei aina tarvitse näyttää klassisilta ja vanhanaikaisilta. Ter Hürnen uusi mallisto Satin El…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 13 | 13 Tuotteet

Harmoniset parketit ter Hürneltä

Satin Elements Collection -mallisto sisältää yhteensä 16 korkealaatuista parkettia, jotka koostuvat pääosin vaaleista värivaihtoehdoista. 3-sauvaiset laivankansiparketit ovat ajaton vaihtoehto ja luovat huonetilaan tasapainoisen ja järjestyneen tunnelman. Lankut antavat huonetilalle laajentuneen ilmeen niiden 2390 x 200 mm koon ansiosta. Valikoimasta löydät parketteja tyylikkäillä harmaan, beigen, valkoisen ja luonnonruskean vivahteilla. Vaalea parketti tuo ihanasti valoa ja raikkautta huoneeseen. Suosittelemme yhdistämään vaalean parketin luonnonmateriaaleista valmistettujen huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa. 

Ter Hürnen Satin Elements Collection -mallisto antaa sinulle vapauden valita haluamasi lattiamateriaalin. Voit tehdä valinnan kuuden puulajin välillä: tammi, saksanpähkinä, pyökki, kirsikkapuu, saarni ja vaahtera.

Huonetilaa elävöittävät parketit

Malliston parketit ovat jaettu eri malleihin, joten voit valita esimerkiksi harmonisen maalaismaisen parketin tai näyttävän impulsiivisen parketin. Jos etsit ainutlaatuista parkettia, suosittelemme valitsemaan ”U06 Tuhka harmaanvalkoinen” -parketin. Jos etsit tummempaa parkettia, voit valita ”U07 Tammi tupakka/ruskea” -parketin, jossa voimakas tummanruskea värisävy pääsee loistamaan. Kaikki parketit ovat lakattu, mikä tekee niistä hyvin kestävät ja helpot puhdistaa

Ter Hürnen ekologiset ja terveelliset parketit

Ter Hürnen parketit ovat todistetusti ekologiset ja terveelliset huonetilan ympäristölle. Parkettien laatu ja asiakkaiden terveys ovat lattia-asiantuntijalle hyvin tärkeitä elementtejä. Ter Hürne varmistaa, että parketit käyvät läpi säännöllisestä laadunvalvonnan. Eko-instituutio onkin antanut valmistajalle ympäristömerkin, joka osoittaa, että luontoa ollaan käsitelty huolellisesti ja vain kestävän metsätalouden puita käytetään valmistuksessa.

Valmistajan parketit ovat 100% puusta valmistettu ja omaavat erinomaisen ”Made in Germany” -laadun. Parketeilla on 3,5 mm paksu kulutuskerros, joka mahdollistaa parkettien hiomisen kaksi kertaa käytön aikana.

Helppo ja edullinen asennus

Mitä parkettien asennukseen tulee, voit vapaasti valita haluatko kelluvan asennuksen vai haluatko kiinnittää parketit käyttäen liimaa. Kelluvassa asennuksessa patentoitu CLICKitEASY-järjestelmä auttaa sinua asentamaan parketit helposti ja nopeasti. Sinun täytyy vain napsauttaa yksittäiset lankut toisiinsa. Suosittelemme asentamaan äänieristyksen ennen parkettien kiinnitystä, jotta kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida.

Tilaa ter Hürne Satin Elements Collection -parketit verkkokaupassamme!

Valitsemalla tämän malliston parketin lattiapäällysteeksi, saat palan laadukasta luontoa kotiisi. Oletko kiinnostunut useammasta parketista? Voit hyödyntää ilmaista näytepalveluamme ja tilata jopa kahdeksasta parketista näytteet kotiovellesi! Parhaan hintatakuumme ansiosta voit olla varma siitä, että saat tuotteen parhaaseen hintaan. Jos kyseessä on suurempi tilaus, voimme tehdä yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Odotamme sinua!

Plus icon lue lisää