MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Grand Velvet Collection "Tammi pehmeän harmaa T02"Image maximise icon
Ter Hürne Grand Velvet Collection "Tammi pehmeän harmaa T02"Image maximise icon
Ter Hürne Grand Velvet Collection "Tammi pehmeän harmaa T02"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-kerroksinen rakenne
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Mattalakattu
104,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Grand Velvet Collection "Tammi pehmeän harmaa T02"

Tyylikäs ja elegantti – näin esittelee ter Hürne -valmistaja uuden ”Grand Velvet Collection” -mallistonsa. Nämä parketit ovat hyvin tyylikkäät ja samaan aikaan välittävät hennon maalaistalon tuntuman. Tämä mahdollistaa parkettien yhdistämisen moniin sisustustyyleihin. Löydät mallistosta 13 parkettilattiaa, jotka ovat pääosin vaalean luonnonpuun sävyillä, mikä tuo enemmän valoa ja harmoniaa seinien sisälle. Mallistossa on laaja valikoima eri puulajeja, kuten tammi, pyökki, saksanpähkinä ja bambu. Parkettien pintojen erilaisten käsittelyjen ansiosta sinulla on enemmän mahdollisuuksia huonetilasi suunnitteluun. Lakattu pinta tekee ter Hürne Grand Velvet Collection -malliston lattioista helppohoitoiset.

Ter Hürne on asiantuntija lattiapäällysteiden alalla ja on saanut eko-instituution myöntämiä ekologisuus merkkejä. Grand Velvet Collection -malliston parkettilankut täyttävät korkeat ympäristö-, terveys- ja käyttöominaisuudet. Parkettien 100% luonnollisuuden lisäksi ne ovat sekä kestäviä että pitkäikäisiä. Malliston kaikki tuotteet ovat ”Made in Germany” ja valmistaja takaa hähkähdyttävän 30 vuoden takuun kotikäytöstä!

Ter Hürne Grand Velvet Collection -mallisto on varustettu patentoidulla CLICKitEASY-järjestelmällä. Tämän järjestelmän avulla asennat parkettisi käden käänteessä ongelmitta! Jos haluat valita kelluvan asennuksen, suosittelemme iskuäänen eristämistä kävelystä aiheutuvan melun minimoimiseen. Kaiken lisäksi parketit voidaan yhdistää myös vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Tekniset tiedot
Arrow icon