Close icon

ter Hürne Grand Velvet Collection – Tyylikäs ja elegantti

Grand Velvet Collection -malliston parketit ovat hyvin tyylikkäät ja välittävät samaan aikaan hen…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 13 | 13 Tuotteet

Tyylikkäiden parkettien valikoima

Malliston tarjoamat 13 parkettia löydät pääosin vaalean luonnollisen puun sävyillä, mikä tuo valoa ja harmoniaa huonetilaan. Nämä maalaismaiset parketit tulevat 2190 x 162 mm ja 2390 x 200 mm kokoisina. Voit valita klassisen tammipuusta valmistetun parketin, kuten ”Tammi T07” -parketin. Vaihtoehtoisesti löydät mallistosta seuraavat puulajit: pyökki, saksanpähkinä ja bambu. Varsinkin pohjoismaisessa sisustuksessa parketit ovat erinomainen valinta lattiapäällysteeksi. Suosittelemme yhdistämään puusta valmistettuja huonekaluja parketin kanssa. Näin luot lämpimän maalaismaisen tunnelman huonetilaan.

Parketit jokaiseen tyyliin

Tämän malliston laaja valikoima parketteja takaa, että löydät juuri sinun makuun ja tyyliin sopivan lattian. Vaalea parketti nimenomaan saa huonetilan näyttämään suuremmalta. Rauhallisen ja harmonisen sisustuksen luomiseen voit valita joko ”T13 Bambu karamelli” tai ”T01 Tammi” -parketin. Jos haluat luoda enemmän kontrastia huonetilaan, voit valita tyylikkään ja näyttävänT04 Tammi vaaleanbeige” -parketin. Kaikkien parkettien pinnat ovat käsitelty lakalla, joka tekee parketeista kestävän ja helppohoitoisen.

Ympäristöystävälliset parketit

Grand Velvet Collection -malliston parkettilankut ovat tyylikkyytensä lisäksi ekologiset huonetilalle. Tuotteiden erinomainen laatu ja asiakkaiden terveys ovat ter Hürne -lattia-asiantuntijalle hyvin tärkeitä ominaisuuksia. Parkettien valmistuksessa käytetään nimenomaan vain kestävän metsätalouden puita. Tämän ansiosta valmistaja on saanut eko-instituutiolta ympäristömerkin, joka edustaa ekologisuutta ja tuotteiden vähäpäästöisyyttä.

Parketit ovat 100% puusta valmistettu, mikä mahdollistaa lattian uudelleen hiomisen ensiluokkaisen kiillon saavuttamiseksi. Malliston jokaisella lankulla on 3,5 mm paksu kulutuskerros, jonka ansiosta hiominen voidaan suorittaa 2 kertaa normaalin käytön aikana.

Parketin nopea ja helppo asennus

Ter Hürne on kehittänyt parketeilleen nopean ja helpon liitäntätekniikan. Patentoidun CLICKitEASY-järjestelmän avulla asennat parketit käden käänteessä! Sinun tarvitsee vain napsauttaa lankut toisiinsa kiinni. Tämä tekniikka mahdollistaa parkettien kelluvan asennuksen. Jos haluat saada lisää vakautta lattiaasi, voit käyttää liimaa myös. Suosittelemme asentamaan äänieristyksen ennen parkettien kiinnittämistä, jotta kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida. Ter Hürne Grand Velvet Collection -malliston parketit sopivat lattialämmityksen kanssa, mikä on myös hyödyllinen ominaisuus.

Tutustu laajaan valikoimaan BRICOFLOR verkkokaupassa

Tilaa haluamasi parketit helposti ja nopeasti verkkokauppamme kautta. Hyödyntämällä ilmaista näytepalveluamme, saat näytekappaleet tuotteista toimitettuna kotiisi. Näin saat paremman kuvan parketin ulkonäöstä ja varmistat, että olet tehnyt oikean valinnan. Lisäksi tarjoamme parhaan hintatakuun, jonka ansiosta saat tuotteet parhaaseen hintaan. Jos kyseessä on isompi remontti ja tilaus, voimme tehdä sinulle yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta! Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää