MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon
Ter Hürne Contours Collection "Tammi azur/ruskea P05"Image maximise icon
Ter Hürne Contours Collection "Tammi azur/ruskea P05"Image maximise icon
Ter Hürne Contours Collection "Tammi azur/ruskea P05"Image maximise icon
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Room planner icon
Huoneen suunnittelija
Brand claim
  • 3-kerroksinen rakenne
  • 3,5 mm paksu kulutuskerros
  • Öljytty
119,99 €per m²
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Vähimmäistilausmäärä 5 Pakkaukset
Delivery icon
Toimitus: 

39,95 € per tilaus

Delivery time icon
Toimitusaika: 

n.14 arkipäivää

Turvallinen maksaminen
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Tuotekuvaus
Arrow icon

Kaikki aiheesta Ter Hürne Contours Collection "Tammi azur/ruskea P05"

Ter Hürnen Contours Collection -mallisto sisältää yhdeksän ainutlaatuista 3-kerroksista parkettia, jotka vangitsevat katseita uskomattomalla ulkonäöllään. Kokoelmassa on neljä erityisen tyylikästä mosaiikkiparkettia punotulla kuviolla sekä viisi klassista 3-sauvaista laivankansiparkettia samoissa väreissä. Lattiapäällysteiden harjattu pinta tuo luonnollisen kuvioinnin selkeästi esille ja lisää parkettiin aavistuksen verran kiiltoa. Harjatut parketit ovat oiva valinta etenkin lapsi- ja lemmikkiperheisiin, sillä naarmut ja muut kolhut eivät näy yhtä helposti niissä kuin hiotuissa lattiapäällysteissä.

Nämä ter Hürne parketit omaavat väripaletin, jossa tammen luonnolliset sävyvivahteet pääsevät loistamaan. Harmaan, beigen ja ruskean sävyiset parkettilattiat luovat ajattoman ja ylellisen pohjan kodin sisustukselle, samalla kun intensiivinen harjaus ja luonnollinen öljypinta korostavat puun luonnollisia ominaisuuksia. Nämä kauniit parkettilattiat ovat kokonaisrakenteeltaan 13 mm ja niissä on 3,5 mm paksu kulutuskerros, joka suojaa lattiapäällystettä painaumilta, naarmuilta ja muulta kulumiselta. 2390 x 200 mm kokoiset lankut on tarkoitettu kelluvaan asennukseen, mutta lattiapäällysteiden liimaaminen on myös mahdollista.

Ter Hürne Contours Collection -malliston parketeissa ulkonäkö ja tekniset ominaisuudet ovat täysin kohdillaan. Kokoelma on varustettu patentoidulla CLICKitEASY-järjestelmällä, jonka avulla parkettilankut voidaan asentaa ilman ammattilaisen apua. Lankun urospontti, joka yltää hieman laudan yli, asetetaan naarasponttiin, joka on lankun toisella puolella sijaitseva kapea ura. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme noudattamaan valmistajan asennusohjeita ja tasoitusaineiden käyttöä ennen parketin asentamista. Voit myös asentaa parkettilattian vesikierteisen lattialämmityksen päälle ja nauttia lämpimistä jaloista koko vuoden ympäri.

Saksalainen parkettivalmistaja ter Hürne on tunnettu ympäristövastuullisista, laadukkaista ja luonnollisen kauniista tuotteistaan, jotka ovat myös helppokäyttöisiä ja kestäviä. Ter Hürne Contours Collection- parkettilankkujen viistetyt reunat parantavat käyttömukavuutta ja takaavat, että lankut näyttävät huolletuilta ja viimeistelyiltä. Reunaviiste varmistaa myös, että lattiaan ei synny teräviä reunoja tai kulmia. Sileät reunat ovat turvallisuuskysymys etenikin perheissä, joissa on pieniä lapsia ja kotieläimiä.

Tekniset tiedot
Arrow icon