MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Ter Hürne Contours Collection – Nostalgiset parketit tekevät paluun

Parkettilattia on hyvin ajaton lattiapäällyste ja sen vuoksi se on aina tyylikäs valinta. Lattia-asiantunti…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 9 | 9 Tuotteet

Ter Hürnen parkettien eri värivivahteet varmistavat ajattoman sisustuksen

Klassikko parketit tuodaan esiin uudella tavalla ter Hürne Contour Collection -mallistossa. Jokainen lankku käsitellään yksilöllisesti, jolloin lankkujen luonnollinen ilme tuodaan esille parhaimmalla tavalla. Laivankansiparketit on saatavilla 10 eri värivivahteella. Parkettien valikoima vaihtelee luonnon vaaleasta tammesta tumman hiekanharmaaseen ja ruskeaan. Vaihtoehtoisesti voit valita punotun näköisen parketin, joka on hyvin näyttävä sisustuksessa. Puusta valmistetut huonekalut ja ”P08 Tammi design hiekanruskea” -parketti ovat varsin kaunis pari.

Malliston parketit tulevat 2390 x 200 mm kokoisina selkeillä viivoillaan. Parketteja on pehmeästi harjattu ja öljytty, joten käytännön tasolla parketti sopii mihin tahansa sisustustyyliin. Parkettien tyylikäs ”kulunut ilme” on luotu pehmeän harjauksen ja hionnan avulla. Valitsemalla tämän malliston parketin saat tarkkaan huolitellun parketin lisäksi luotua aidon puun tunnelmaa huonetilaan.

Asennat parketit käden käänteessä

Lattia-asiantuntija ter Hürne on hyvin tietoinen siitä, että nykypäivänä yhä enempi ihmisistä aloittavat oman remonttinsa DIY-periaatteella. Sen vuoksi Ter Hürne on varustanut parkettinsa yksinkertaisella liitäntätekniikalla. Patentoitu CLICKitEASY-järjestelmä toimii yksinkertaisella lankkujen yhteen napsauttamisella. Voit siis suorittaa parketillesi kelluvan asennuksen ilman liimaa tai kalliita työkaluja. Suosittelemme huomioimaan, että ennen parkettien asentamista kannattaa asentaa äänieristys, jotta kävelystä aiheutuva melu voidaan minimoida. Voit tietenkin halutessasi käyttää liimaa asennuksen yhteydessä, jos haluat saada enemmän vakautta. Lisäksi ter Hürne Contours Collection -parketit voidaan yhdistää lattialämmityksen kanssa.

Malliston parkettien korkealuokkainen laatu

Nämä elegantit parketit ovat laadukkaat ja hyvin näyttävät huoneessa kuin huoneessa. Lisäksi ekologisuus ja luonnonvarojen huolellinen käyttö ovat tärkeitä ominaisuuksia lattia-asiantuntija ter Hürnelle. Parkettilankkujen valmistuksessa käytetään vain kestävän metsätalouden puita. Valmistajan parketit ovat saaneet eko-instituutiolta ympäristömerkin, joka on osoitus tuotteiden ympäristöystävällisyydestä ja vähäpäästöisyydestä. Valitsemalla nämä parketit lattiapäällysteeksi olet valinnut lattia, joka on terveellinen huoneen sisäilmalle.

Tilaa tyylikkäät Contour Collection -malliston parketit

Kiinnostuitko ter Hürne Contours Collection -mallistosta? Tutustu malliston parketteihin verkkokaupassamme ja tilaa tuotteet suoraan kotiovellesi. Voit hyötyä meidän ilmaisesta näytepalvelustamme ja tilata näytekappaleet jopa kahdeksasta parkettilankusta. Näin saat paremman kuvan siitä, miltä parketti todellisuudessa näyttää. Tarjoamme myös parhaan hintatakuun, joten voit olla varma, että saat tuotteet parhaaseen hintaan. Jos kyseessä on suurempi tilaus, teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen ja säästät kuluissa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Palvelemme sinua mielellämme ja odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää