BRICOMonday: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOMONDAY" 28. marraskuuta!

Keltaiset tapetit – Iloinen ilmapiiri

Keltaiset tapetit luovat iloisen ja aurinkoisen ilmapiirin. Ne eivät ainoastaan takaa harmonisen ja iloisen tunnelman…

lue lisää
-79%
origin-claim
20 / 87 Tuotteet

Keltaiset tapetit luovat ikuisen kesän

Keltainen väri on erittäin iloinen ja lämmin. Keltainen liitetään usein auringonpaisteeseen ja hedelmiin, joten keltaiset tapetit antavat huoneelle erityisen kesäisen ja raikkaan ilmeen. Sen lisäksi keltaiset tapetit voivat luoda iloisen ja lempeän tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Keltainen väri voi myös vaikuttaa myönteisesti henkiseen hyvinvointiin ja saada sinut tuntemaan itsesi motivoituneeksi ja siltä, että olet täynnä energiaa! Keltaiset tapetit eivät siis ole ainoastaan kauniita, vaan myös hyödyllisiä. Valikoimastamme löydät keltaisia tapetteja lukemattomissa keltaisissa sävyissä. Vaaleat pastellinkeltaiset tapetit tekevät huoneesta hyvin rauhallisen ja rentouttavan. Vahvemman sävyiset keltaiset tapetit tekevät puolestaan tilasta todella luovan ja iloisen, niiden avulla voit nauttia kesästä vuoden ympäri! Olohuoneen tapetit erilaisissa keltaisissa sävyissä voivat esimerkiksi todella tuoda uuden raikkauden ja elämän olohuoneellesi.

BRICOFLOR:in verkkokaupasta löydät keltaiset tapetit jokaiseen tarpeeseen! Kukkatapetit keltaisissa sävyissä ovat esimerkiksi aivan ihastuttavia, ja tuovat vielä enemmän kesätunnelmaa mihin tahansa huoneeseen. Keltaiset tapetit vaaleammissa sävyissä näyttävät hyvin luonnollisilta ja modernit keltaiset tapetit inspiroivat myös iloisella värillään. Jos pidät hieman omaperäisemmästä sisustustyylistä, keltaiset vintagetapetit voivat olla sinulle täydellinen vaihtoehto. Lämmin, keltainen väripaletti, joka oli erityisen suosittu 60-luvulla, antaa nostalgisen viehätyksen mille tahansa huoneelle. Keltaiset 70-luvun tyyliset tapetit lumoavat myös melkein euforisella ulkonäöllään ja iloisilla väripaleteillaan.

Valitse oikea materiaali – Keltaiset tapetit eri materiaaleissa

Valikoimastamme et löydä ainoastaan eri tyylisiä keltaisia tapetteja, vaan myös keltaisia tapetteja eri materiaaleissa. On myös tärkeä muistaa, että tapettien pinta- ja tukimateriaali ovat eri asioita. Keltaisen tapetit tukimateriaaliksi voit valita paperin tai kuitukankaan. 

Paperitapetit ovat edullisempia, mutta silti hyvä ja laadukas vaihtoehto. Valikoimastamme paperitapetteja löydät uskomattoman määrän kauniita malleja. Sen lisäksi paperitapetit hengittävät todella hyvin, mikä tietenkin on positiivinen puoli sisäilman kannalta. Paperista valmistetut keltaiset tapetit ovat myös ympäristöystävällisiä! 

Jos haluat todella kestävän tapetin, kuitukangastapetti voi taas olla oikea valinta. Kuitukangastapetit ovat nimittäin uskomattoman kestäviä, ja sen lisäksi todella helppoja ripustaa ja poistaa. Jos siis valitset keltaisen tapetin, joka on valmistettu kuitukankaasta, valitset sekä helpon, että kestävän vaihtoehdon. Ripustettaessasi kuitukangastapetteja sinun ei nimittäin tarvitse miettiä mitään liotusaikaa, ja liima voidaan levittä suoraan seinälle. Jos tulevaisuudessa haluat tilalle jonkun toisen tapetin, ne ovat myös todella helppoja poistaa. Tämän lisäksi kuitukangastapetit omaavat todella hyvän valonkestävyyden, eli ne sopivat erinomaisesti huoneisiin, jotka altistuvat paljon auringonvalolle. Uuden keltaisen tapetin pintamateriaaliksi voit valita strukturoidun tai vinyylin. Ne eroavat toisistaan ensisijaisesti ylläpidon ja ulkonäön suhteen. 

Keltaiset kestävät tapetit - Vinyylitapetit

Vinyylistä valmistetut keltaiset tapetit näyttävät uskomattoman hyviltä ja ovat myös todella kestäviä. Vinyylitapeteissa on myös todella korkealaatuiset pinnat, ja tämä takaa sinulle useita etuja. Hienostuneen tuotannon ansiosta vinyylitapettien motiivit näyttävät uskomattomilta. Useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyylipohja takaa ainutlaatuisen kestävyyden. Nämä tapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla. Kaiken muun lisäksi vinyylitapetit omaavat myös uskomattoman valonkestävyyden, ja tapettien värit ovat todella elinvoimaiset. Sinun ei tarvitse huolehtia, siitä miten paljon luonnonvaloa huoneeseen pääsee, kun valitset vinyylitapetin. Iloiset keltaiset tapetit eivät haalistu ja niiden värit pitävät loistonsa, vaikka tapetti altistuisi pitkään auringonvalolle. 

Vinyylitapetit, joiden tukimateriaalina on kuitukangas, ovat myös todella helppoja poistaa, jos joskus tulevaisuudessa haluat vaihtaa tapettisi!

On tärkeää, että kylpyhuoneen tapetit sekä keittiötapetit ovat vedenkestäviä, ja muutenkin kestäviä. Vinyylitapetit soveltuvat erinomaisesti käytettäviksi näihin kosteisiin tiloihin. Jos päätät ripustaa vinyylitapetin kylpyhuoneeseen sinun pitää kuitenkin varmistaa, että tila tuuletetaan säännöllisesti.

Edullinen vaihtoehto - Struktuuritapetit

Kustannustehokkaampi vaihtoehto tarjoaa sinulle myös hienoja etuja. Struktuuritapetit omaavat myös korkean valonkestävyyden, ja värit näissä tapeteissa ovat myös uskomattoman voimakkaita. Tukimateriaaliksi voit valita paperin tai kuitukankaan. Voit ripustaa struktuuritapetin mihin tahansa huoneeseen sen valonkestävyyden ansiosta. 

Paperista valmistetuilla struktuuritapeteilla on yleensä rypytetty, kerääntynyt, kohokuvioitu tai painettu pinta. Voit siis valita monenlaisten rakenteiden ja mallien välillä. Kuitukankaasta valmistetussa struktuuritapetissa on yleensä myös vinyyli- tai PVC-pinnoite, jota ei kuitenkaan olla käsitelty ihan niin yksityiskohtaisesti kuin vinyylitapeteissa. Tämän takia nämä eivät ole yhtä kestäviä, mutta ne voidaan myös puhdistaa.

Seuraa näitä askelia ja ripusta uudet keltaiset tapetit oikein

Riippuen mistä materiaaleista tapettisi on valmistettu, ripustamismenetelmät eroavat hieman toisistaan. Valmistelut ja ensimmäiset vaiheet tapettien ripustamisessa ovat kuitenkin samat materiaaleista huolimatta. 

Aloita tarkistamalla, että seinät ovat kuivat ja sileät, sillä epätasaisuudet voivat näkyä tapetissa myöhemmin. Sinun on tietysti myös mitattava seinät ennen kuin tilaat uudet tapetit verkkokaupastamme, jotta tiedät, kuinka monta rullaa tarvitset. Suosittelemme myös, että tilaat ylimääräisen rullan, jos jotain vahinkoja sattuu matkan varrella ja tarvitset pari ylimääräistä tapettiliuskaa. Tarvitset seuraavat työkalut ripustaaksesi uudet keltaiset tapetit: Liimaa, ämpärin, tikun liiman sekoittamiseksi, kynän, tapetointipöydän, tapetointiharjan sekä luudan, tikkaat, veitsen tai sakset, metrimitan, saumausrullan ja vatupassin. 

Leikkaa tapettiliuskat sopivan kokoisiksi, ja laske mukaan noin viisi senttimetriä ekstraa liuskoihin sekä ylä- että alareunaan, jonka sitten voit leikata siististi kun tapetti on ripustettu. Yritä myös sekoittaa liima niin, ettei siihen jää kokkareita, sillä ne voivat näkyä tapetissa.

Paperitapettien ripustaminen vaatii tarkkuutta

Paperitapetin ripustaminen vaatii hieman enemmän työtä ja tarkkuutta, sillä tapettiliuskat on ensin liotettava, mikä puolestaan johtaa siihen, että ne voivat menettää kestävyytensä ja mennä helpommin rikki. Yksittäisten liuskojen liotusaika on noin 5-10 minuuttia. Aloita peittämällä ensimmäinen liuska liimalla pensselillä. Älä kuitenkaan käytä liikaa liimaa, ja yritä aina levittää yhtä paljon liimaa kaikille liuskoille. Taita sitten liuska pieneksi pakkaukseksi, mutta muista aina taittaa sisäpuoli sisäpuolta vastaan ja ulkopuoli ulkopuolta vastaan. Sinä aikana, kun liotat yhtä liuskaa voit aloittaa seuraavan. 

Kun aloitat tapetin ripustamisen, aseta ensimmäinen liuska seinän ja katon reunaan siihen yläkulmaan huoneessa, josta haluat aloittaa. Harjaa liuska tapettiharjalla, ja aloita ylhäältä. Kun olet varma, että tapetin yläosa on kunnolla kiinni seinässä, voit harjata alaosan. Jatka samalla tavalla muiden tapettiliuskojen kanssa, mutta tarkista koko ajan, että motiivi asetetaan oikein. Muista myös pyyhkiä pois ylimääräinen liima tapeteista mahdollisimman nopeasti. Voit tasoittaa liitokset saumausrullalla.

Ripusta keltaiset kuitukangastapetit oikein muutamalla askeleella

Kuitukangastapeteilla ei ainoastaan ole ihanteellisia ominaisuuksia, vaan ne ovat myös erittäin helppoja ripustaa. Tapettiliuskoja ei tarvitse liottaa, vaan liima voidaan levittää suoraan seinälle. Levitä liima seinälle mahdollisimman tasaisesti tapettiharjan tai -sienen avulla. Aseta ensimmäinen tapettiliuska seinän ja katon reunaan. Tasoita liuska ylhäältä alas tapettiharjalla. Tämän jälkeen voit leikata pois ylimääräisen tapetin. Jatka sitten samalla tavalla, mutta tarkista koko ajan, että motiivi asettuu oikein. Muista myös pyyhkiä pois ylimääräinen liima tapeteista mahdollisimman nopeasti. Voit tasoittaa liuskojen väliset liitokset saumausrullalla.

Tunnettujen valmistajien uskomattomat keltaiset tapetit

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman keltaisia tapetteja useilta eri tunnetuilta valmistajilta. Nämä valmistajat tarjoavat uskomattoman valikoiman keltaisia tapetteja jokaiseen makuun. Valikoimasta löydät varmasti ne keltaiset tapetit, jotka heijastavat henkilökohtaista tyyliäsi. Etsitpä sitten klassisempaa, modernia tai taiteellisempaa keltaista tapettia, löydät varmasti etsimäsi. A.S. Création ja Livingwalls ovat molemmat tunnettuja valmistajia, joiden tapetteja löydät BRICOFLOR:ilta. Architects Paper kuuluu myös näiden joukkoon, ja merkin keltaiset tapetit tekevät aina vaikutuksen. Versace tapetit takaavat puolestaan todella ylellisen tunnelman.

A.S. Création: Keltaiset tapetit jokaiseen huoneeseen

A.S. Création valmistaa vuosittain yli 6000 kaunista tapettia. Merkin tapetit koristavat seiniä ympäri maailman ymmärrettävistä syistä. A.S. Création tunnetaan korkealaatuisista tapeteistaan, jotka myös ovat uskomattoman kauniita. Tämän lisäksi merkki tekee yhteistyötä monien muoti- ja muotoilumaailmassa tunnettujen nimien kanssa, mikä luonnollisesti johtaa upeaan valikoimaan, joka koostuu eri tyylisistä tapeteista. A.S. Création käyttää myös ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja tekee jatkuvia laaduntarkastuksia, jotta sinä saisit täydelliset keltaiset tapetit tilaasi.

Osta uudet iloiset keltaiset tapetit BRICOFLOR:ilta nyt!

Me kaikki tiedämme, että kaupoissa käyminen voi olla stressaavaa ja sen lisäksi aikaa vievää. Välttääksesi tätä voit hyödyntää BRICOFLOR:in verkkokauppaa! Sinun ei tarvitse lähteä mihinkään, vaan voit valita uudet iloiset keltaiset tapetit helposti omalta sohvaltasi. Kun sitten olet löytänyt sinulle täydelliset tapetit voit hyödyntää parasta hintatakuutamme, joka takaa, että saat laadukkaimmat tapetit parhaaseen hintaan. Jos olet epävarma mitkä tapetit ovat oikea valinta juuri sinun tilaasi, voit käyttää ilmaista näytepalveluamme. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä, miltä tapetit näyttäisivät kotonasi. Jos sinulla on jotain kysyttävää, asiantuntijatiimimme on aina täällä sinua varten! Ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeellamme, jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme tai palveluistamme. 

Plus icon lue lisää