Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Versace tapetit: korkealaatuisia ja kauniita tuotteita

Versace on tunnettu vaateteollisuuden tuotemerkki, mutta tiesitkö, että he valmistavat myös laadukkaita ja kauniita tapetteja? Kuuluisa tuotemerkki on pitkään tuottanut näitä ylellisiä tapetteja, jotka luovat raikkaan ja hienostuneen tunnelman huoneeseen kuin huoneeseen. Tee kodistasi ihana huvila laadukkaiden tapettien avulla ja nauti omasta Italiaisesta paratiisistasi.

Lue lisää

Versace tapetit

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Versace tapetit- vaihtoehtoja jokaiseen huoneeseen

Versacen tapetit eivät sovi vain omaan kotiisi, vaan ne voidaan ripustaa myös kauppoihin ja salonkeihin sekä muihin liiketiloihin. Tyylikkäät ja ylelliset tapetit sopivat erityisesti hotelleihin, joissa ne takaavat äärimmäisen ainutlaatuisen tunnelman, josta vieraat taatusti nauttivat. Nämä tapetit eivät ole vain kauniita, vaan niillä on myös erittäin korkealaatuisia ominaisuuksia. Versace tapetit on valmistettu kuitukankaasta ja vinyylistä, joten ne ovat äärimmäisen kestäviä.

Luo elegantti tyyli Versace tapeteilla

Versace tapetteja on saatavana useissa eri tyyleissä.  Tämä kuuluisa valmistaja käyttää erittäin klassista ja tyylikästä väripalettia kaikissa kokoelmissaan. Löydät Versace tapetteja melkein kaikissa mahdollisissa väreissä. Nämä tapetit ovat saaneet vaikutteita muinaisesta kreikkalaisesta tyylistä, joka näkyy myös tunnetussa Medusa-logossa. Näistä kokoelmista löydät upeita taustakuvia, joissa on salaperäinen kosketus, joka antiikkityylistään huolimatta näyttää erittäin elegantilta. Versacen klassiset raidalliset tapetit luovat tyylikkään ja ylellisen tunnelman jokaiseen tilaan.

Klassiset Versace kokoelmat

Useimmissa Versace kokoelmissa on myös klassisia barokkitapetteja. Barokin klassisista kuvioista ja syvistä väreistä on tullut Versacen tunnusmerkki. Valitse kultainen, hopea, tummanvihreä tai punainen tapetti, jos haluat luoda ylellisen ja nostalgisen tunnelman. Versace 2 -mallistosta löydät monia klassisia barokkitapetteja, mutta myös moderneja tulkintoja majesteettisesta sisustustyylistä viidakkotapettien muodossa. Jos etsit kotiisi hienovaraisempaa vaihtoehtoa, voit valita Versace boordin.

Suuren valikoiman ansiosta voit nyt myös yhdistää erilaisia ​​Versace tapetteja toisiinsa. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden luoda yksilöllisen ja ylellisen tunnelman, joka edustaa omaa tyyliäsi. Voit esimerkiksi valita tyylikkään mustan tapetin Versace 1 -mallistosta tai luoda oman tyylisi yhdistämällä erilaisia kuvioita.

Valitse sinulle sopivin materiaali- Versace tapetit kaikille

Meiltä löydät Versace tapetteja eri materiaaleissa. Tapetit eri materiaaleissa sopivat eri käyttötarkoituksiin. Tapettien pinta- ja tukimateriaali ovat eri asioita.

Kuitukangastapetit ovat todella kestäviä. Jos valitset Versace tapetteja, jotka on tehty kuitukankaasta, valitset siis uskomattoman kestävän vaihtoehdon. Kuitukangastapetit ovat myös erittäin helppoja ripustaa, sillä voit levittää tapettiliimaan suoraan seinään. Kuitukangastapetit soveltuvat myös täydellisesti kylpyhuoneisiin sekä keittiöihin käytettäviksi, kiitos niiden kosteudensietokyvyn. Jos tulevaisuudessa haluat tilalle jonkun toisen tapetin, nämä kuitukangastapetit ovat todella helppoja poistaa.

Paperitapetit ovat jonkin verran edullisempia, mutta silti hyvä ja laadukas vaihtoehto. Niitä löytyy monissa eri väreissä, malleissa, ja kuvioissa. Paperista valmistetut Versacen tapetit ovat ympäristöystävällisiä ja tekevät vaikutuksen hengittävyydellään sekä erilaisilla kauniilla malleillaan. Uuden Versace tapetin pintamateriaaliksi voit valita strukturoidun tai vinyylipinnan. Ne eroavat toisistaan ensisijaisesti ylläpidon ja ulkonäön suhteen. 

Versacen Vinyylitapetit- useita etuja

Vinyylitapeteissa on todella korkealaatuiset pinnat, ja tämä takaa sinulle useita etuja. Hienostuneen tuotannon ansiosta vinyylitapettien motiivit näyttävät uskomattomilta. Ne saavat linnut näyttämään niin realistisilta, että luulet voivasi koskettaa niitä. Useita kertoja lämmitetty ja vaahdotettu vinyylipohja takaa ainutlaatuisen kestävyyden. Nämä tapetit voidaan myös puhdistaa kostealla liinalla. Kaiken muun lisäksi vinyylitapetit omaavat myös uskomattoman valonkestävyyden, ja tapettien värit ovat todella elinvoimaiset. Sinun ei tarvitse huolehtia, siitä miten paljon valoa huoneeseen pääsee, kun valitset vinyylitapetin. Kaunis Versace tapettisi ei haalistu ja värikkäät höyhenet pitävät loistonsa, vaikka tapetti altistuisi pitkään auringonvalolle.

Struktuuritapetit- Versace tapetit edulliseen hintaan

Kustannustehokkaampi vaihtoehto tarjoaa sinulle myös hienoja etuja. Struktuuritapetit omaavat myös korkean valonkestävyyden, ja värit näissä tapeteissa ovat todella uskomattoman voimakkaita. Tukimateriaaliksi voit valita paperin tai kuitukankaan.

Paperista valmistetuilla struktuuritapeteilla on yleensä rypytetty, kerääntynyt, kohokuvioitu tai painettu pinta. Voit siis valita monenlaisten rakenteiden ja mallien välillä.

Kuitukankaasta valmistetussa struktuuritapetissa on yleensä myös vinyyli- tai PVC-pinnoite, jota ei kuitenkaan olla käsitelty ihan niin yksityiskohtaisesti kuin vinyylitapeteissa. Tämän takia nämä eivät ole kovin kestäviä

Ripusta Versace tapetit oikein

Ensin sinun on mitattava seinät, jotta tiedät, kuinka monta tapettirullaa tarvitset tilaasi varten. Suosittelemme sen lisäksi, että tilaat yhden ylimääräisen rullan, jos jotain sattuisi tapahtumaan ripustettaessasi tapetteja, ja tarvitsisit muutaman ylimääräisen liuskan. Ripustaaksesi Versace tapetit tarvitset myös muita vakiomateriaaleja, kuten; liimaa, ämpärin, tikun liiman sekoittamiseksi, tapetointipöydän, tapetointiharjan sekä luudan, tikkaat, veitsen tai sakset, saumausrullan ja mieluiten vatupassin. 

Leikkaa tapettiliuskat sopivan kokoisiksi, ja laske mukaan noin viisi senttimetriä ekstraa liuskoihin sekä ylä- että alareunaan, jonka sitten voit leikata siististi, kun tapetti on ripustettu. 

Osta Versace tapetit parhaaseen hintaan!

Vain muutamalla hiirennapsautuksella löydät Versace tapetit joka tarpeeseen, jotka sen lisäksi toimitetaan kotiovellesi niin nopeasti kuin suinkaan mahdollista! Jos et ole ihan varma mitkä Versace tapetit sopisivat parhaiten sinun tilaasi, suosittelemme käyttämään ilmaista näytepalveluamme. Sen avulla saat mallailla kotona rauhassa, mikä tapetti toisi juuri sinun tilaasi sen ihanan luonnollisen ja rauhallisen tunteen. Kun sitten olet tehnyt päätöksesi, voit hyödyntää parasta hintatakuutamme tilauksesi yhteydessä. Jos suunnittelet isompaa remonttihanketta, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikessa, aina tuotteen valinnasta toimituskysymyksiin, joten älä epäröi olla meihin yhteydessä, jos joku mietityttää! Tilaa uusi tapettisi nyt, odotamme yhteydenottoasi!