Close icon

Vihreät matot – Upea sisustusväri

Oletko aina halunnut tehdä makuuhuoneestasi tai olohuoneestasi pienen vihreän keitaan? Siinä tapa…

lue lisää
1 - 20 | 63 Tuotteet

Vihreät matot jokaiseen tyyliin

Monet luulevat, että vihreisiin sisustuselementteihin kyllästyy nopeasti, mutta tämä ei todellakaan pidä paikkaansa! Mieti vain kaikkia upeita viherkasveja, jotka elävöittävät minkä tahansa tilan. Vihreät matot saavat aikaan saman tunnelman! Vihreällä värillä on rauhoittava vaikutus ja se on uskomattoman upea sisustusväri. 

Etkö ole varma, minkä sävyiset vihreät matot sopivat sinun kotiisi parhaiten? Ei hätää! Tutustu laajaan valikoimaamme eri sävyisiä vihreitä mattoja, josta varmasti löydät sinulle täydelliset vaihtoehdot. Esimerkiksi smaragdinvihreät matot luovat uskomattoman kontrastin teolliseen sisustukseen. Jos taas pidät hieman vaaleammasta ja yksinkertaisemmasta sisustuksesta, mintunvihreät matot ovat loistava valinta. Niissä on usein hieman harmahtava sävy, joka on todella helppo yhdistää muihin väreihin. Nämä vihreät matot sopivat esimerkiksi upeasti muihin rauhallisiin väreihin kuten beigeen ja vaaleansiniseen. Valikoimastamme löydät tietenkin myös tummanvihreitä mattoja. Tummemmat vihreät matot näyttävät uskomattomilta moderneissa huoneissa, jotka on sisustettu harmaassa väriskaalassa. 

Pidätkö hieman räväkämmästä sisustuksesta? Siinä tapauksessa kuviolliset vihreät matot eri sävyissä voivat olla juuri sinun tyyliisi sopivat! Kuviomatot tuovat luovan kosketuksen sisustukseesi ja virkistävät tilaa. Vihreät itämaiset matot näyttävät esimerkiksi todella kauniilta yhdistettynä vaaleisiin huonekaluihin.

Vihreät matot eri tarpeisiin

Vihreät matot ovat sekä tyylikkäitä että mukavia. Ne lisäävät ihanan pehmeän elementin mihin tahansa tilaan, ja tuovat myös väriä sisustukseen! Valikoimastamme löydät sekä eri kokoisia että muotoisia vihreitä mattoja eri materiaaleissa. Niitä löytyy tietenkin myös eri paksuisina. Pörröiset ja paksummat vihreät matot tuntuvat todella mukavilta jalkojen alla, kun taas ohuemmat matot ovat yleensä helpompia puhdistaa. Tämän takia ei kannata valita pörröistä mattoa esimerkiksi ruokapöydän alle. Makuuhuoneen matot saavat taas tietenkin mielellään olla pehmeät ja pörröiset! 

On tärkeää imuroida matot säännöllisesti, jotta kaikki lika ja pöly saadaan pois. Ostaessasi uudet vihreät matot voit myös harkita, jos haluat, että niissä on liukastumisenesto vai ei. Liukastumisenesto voidaan myös lisätä niihin mattoihin, joissa ei ole sitä alun perin. 

Vihreät matot - Materiaali

Voit valita laajasta valikoimasta mattoja, jotka on valmistettu eri korkealaatuisista materiaaleista. Eri materiaalit eroavat toisistaan ​​sekä ulkonäöltään että toiminnallisuudeltaan. Suurin erotus tehdään luonnonkuitujen ja synteettisten kuitujen välillä. 

Luonnonkuiduista, kuten villasta ja puuvillasta valmistetut vihreät matot, ovat paitsi ympäristöystävällisiä myös kestäviä, biohajoavia ja kierrätettäviä. Ne tekevät vaikutuksen sen lisäksi luonnollisuudellaan sekä kestävyydellään. Synteettisille matoille on taas ominaista se, että ne ovat helposti hoidettavia ja erittäin kestäviä. 

Vihreät matot - Synteettiset materiaalit

Polypropeenista valmistetut vihreät matot ovat erittäin kestäviä, pehmeitä ja hypoallergeenisia. Polypropeenimatot omaavat myös erittäin korkean värikylläisyyden. Niitä on myös helppo hoitaa ja puhdistaa. Voit yleensä puhdistaa nämä vihreät matot helposti pölynimurilla ja kostealla liinalla! Vihreät polyesterimatot ovat myös todella kestäviä ja helposti puhdistettavia. Eri ominaisuuksiensa ansiosta synteettiset matot sopivat esimerkiksi erityisen hyvin kosteisiin tiloihin.

Luonnolliset vihreät matot

Puuvillamatot ovat myös erittäin hyvä valinta. Ne myötävaikuttavat tyylikkääseen ja luonnolliseen sisustukseen. Puuvillamatot ovat erittäin kestäviä ja helppoja hoitaa. Tämän lisäksi niillä on antistaattisia ominaisuuksia ja ne ovat hypoallergeenisia. Puuvillamatot voidaan yleensä pestä pesukoneessa 40 ° C:ssa. Koska puuvilla on uusiutuva raaka-aine, vihreät puuvillamatot ovat ympäristötietoinen vaihtoehto ja ne varastoivat myös hyvin lämpöä!

Osta uudet vihreät matot nyt BRICOFLOR:ilta

Haluatko elävöittää kotiasi uusilla vihreillä matoilla? Tutustu siinä tapauksessa upeaan valikoimaamme BRICOFLOR:in verkkokaupassa! Kun olet löytänyt täydelliset vihreät matot tiloihisi, saat tietysti ne parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Jos tarvitset suuren määrän mattoja, annamme mielellämme sinulle myös yksilöllisen tarjouksen. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta, jos sinulle on kysyttävää palveluistamme tai tuotteistamme. Osta uudet matot nyt BRICOFLOR:ilta! 

 

Plus icon lue lisää