Close icon

Isot matot – Tyyliä ja mukavuutta

Isot matot tekevät huoneestasi erittäin viihtyisiä. Matot sopivat erilaisiin isoihin huoneisiin, niin keitt…

lue lisää
1 - 20 | 66 Tuotteet

Isot matot auttavat sinua toteuttamaan sisustusunelmasi

Isot matot ovat mukavia ja käytännöllisiä, mutta myös erittäin tyylikkäitä yhdessä muun sisutuksen kanssa. Valikoimasta löydät kaiken eri tyylisiä isoja mattoja aina klassisista raidallisista matoista eksklusiivisiin design- mattoihin. Valitse siis juuri sinulle sopivat isot matot laajasta valikoimastamme! Mikäli haluat kotiisi erittäin viihtyisän tunnelman voit esimerkiksi valita ison pörröisen maton. Kokonsa vuoksi isot matot sopivat parhaiten tilaviin huoneisiin kuten olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin, mutta myös kookkaisiin keittiöihin tai ruokasaleihin. Isot matot toimivat myös äänenvaimentimena sekä tuovat mukavuutta ja lämpöä koteihin.

Ajattele isosti - Isot matot erilaisilla muotoiluilla

Valikoimastamme löydät isot matot joka lähtöön! Isot matot löytyvät eri kokoisina, värisinä ja muotoisina. Materiaaleja on myös monta erilaista. Ennen mattojen ostoa kannattaa aina mitata huoneet, jotta isot matot varmasti mahtuvat ja jotta ne näyttävät suhteellisilta huoneen verrattuna. Isot matot sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisutustyyliin, mutta myös esimerkiksi teolliseen tyyliin ja moniin muihin! Isot matot ovat loistava perusta tyylipuhtaaseen sisustukseen ja sopivat loistavasti niin moderneihin kuin perinteisiin koteihin.

Modernit isot matot

Isot matot löytyvät valikoimastamme monissa eri väreissä. Kokoelmassa on monta luonnollista väriä sekä tietenkin myös värikkäämpiä vaihtoehtoja. Isot matot trendikkäissä väreissä, kuten viininpunainen tai antrasiitti, luovat tyylikkäitä elementtejä moderneihin sisustuksiin. Design-matot tyylikkäillä kuvioilla ovat myös täydellinen lisäys tyylipuhtaaseen sisustukseen. Isot harmaat matot näyttävät uskomattoman hienoilta isoissa avarissa tiloissa! Matot ovat erittäin monipuolisia ja sopivat kaikkiin sisustustyyleihin, ja tekevät samalla vaikutelman jokaisessa huoneessa.

Isot matot luonnollisissa sekä synteettisissä materiaaleissa

Voit valita uudet matot laajasta valikoimasta korkealaatuisisa materiaaleja. Materiaalit ovat erilaisia ja eroavat toisistaan niin ulkonäöltään kuin ominaisuuksiltaan. Mattojen materiaalit jaetaan kahteen eri ryhmään; luonnollisiin kuituihin sekä synteettisiin kuituihin.

Isot matot luonnollisista kuiduista, kuten villa ja puuvilla, ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä, biohajoavia sekä kierrätettäviä. Synteettiset matot ovat puolestaan helppohoitoisia ja myös erittäin kestäviä.

Kestävä ja helppohoitoinen valinta – Synteettiset isot matot

Isot matot synteettisistä kuiduista ovat loistava vaihtoehto, mikäli haluat kestävän ja helppohoitoisen maton. Suositut synteettiset materiaalit matoissa ovat akryyli, polyesteri ja polypropeeni. Synteettisten kuitujen ominaisuuksien vuoksi niillä voi luoda vaikeita kuvioita sekä epätavallisia värimaailmoja. Tämän lisäksi aiemmin mainittu loistava kestävyys on hyvä syy, miksi valita matto synteettisestä kuidusta.

Isot matot polyesteristä – Hyvä valinta joka huoneeseen

Isot matot polyesteristä sopivat hyvin kodin jokaiseen huoneeseen, sillä ne ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Tämän lisäksi ne kestävät hyvin kosteutta ja kuivuvat erittäin nopeasti. Erinomaisesta kestävyydestään huolimatta isot matot polyesteristä ovat todella mukavia ja pehmeitä. Kuitupituudesta riippuen ne soveltuvat myös hyvin allergikoille.

Isot matot luonnollisista kuiduista – Kestäviä ja toiminnallisia

Luonnollisista kuiduista valmistetut isot matot ovat useimmiten biohajoavia ja ympäristöystävällisiä. Suosittuja luonnollisia materiaaleja ovat villa, puuvilla, juutti sekä sisal. Kestävyyden lisäksi luonnollisista kuidusta valmistetut isot matot ovat myös erittäin toiminnallisia. Tämä johtuu siitä, että luonnolliset kuidut usein säilövät lämpöä todella hyvin, ja pinta on useimmiten antistaattinen. Esimerkiksi puuvillamatot ovat erinomainen valinta!

Isot matot villasta – Lämpöä ja mukavuutta

Villamatot ovat erittäin suosittu valinta, ja hyvästä syystä! Sen lisäksi, että villamatot ovat erittäin tyylikkäitä ja näyttävät todella laadukkailta, niillä on myös erinomaisia ominaisuuksia. Näistä ominaisuuksista hyvä esimerkki on muun muassa loistava kyky eristää lämpöä sekä vaimentaa ääntä. Tämän lisäksi isot matot villasta eivät ime puoleensa pölyä ja likaa yhtä nopeasti kuin muut materiaalit. Tämä johtuu villan luonnollisista rasvoista.

Isot matot antavat sinun näyttää oman tyylisi

Valikoimastamme löydät mattoja eri väreissä, materiaaleissa ja erilaisilla kuvioilla. Näiden avulla voit ilmaista omaa sisustustyyliäsi juuri haluamallasi tavalla. Mattoja löytyy tyylikkääseen klassiseen tyyliin, trendikkääseen skandinaaviseen tyyliin tai vaikkapa retrotyyliseen sisustukseen! Vain mielikuvitus on rajana ja matot sopivat erittäin hyvin yhteen erilaisten huonekalujen kanssa. Meiltä löydät varmasti juuri sinun sisustustyyliisi sopivat isot matot! Oikealla matolla huoneeseen saa luotua harmonisen ja kotoisan ilmapiirin.

Eri muotoiset isot matot

Valikoimastamme löydät muutakin kuin pelkästään suorakulmaiset matot, kuten esimerkiksi isot pyöreät matot. Pyöreät matot luovat fantastisia kontrasteja sisustukseen, jossa on enimmäkseen suoria kulmia. Isot pyöreät matot ovat uskomattoman tyylikkäitä, ja antavat samalla hieman rennomman vaikutelman kuin suorakulmaiset isot matot.

Isot matot ovat erittäin helppohoitoisia

Kokonsa vuoksi isojen mattojen täytyy kestää enemmän liikennettä, kuin pienemmät matot. Tämän vuoksi isot matot pitää puhdistaa ja imuroida säännöllisesti. Valmistajilta löytyy yleensä tarkemmat puhdistusohjeet, sillä erilaiset matot pitää puhdistaa eri tavoilla. Isot matot luonnollisista kuiduista ovat yleensä hieman herkempiä kuin isot matot synteettisistä kuiduista, kuten polyesteri tai akryyli. Synteettiset matot voi yleensä puhdistaa helposti kostealla liinalla ja imurilla. Mattoja ei pidä puhdistaa vahvoilla kemikaaleilla, sillä ne voivat vahingoittaa mattoa, ja olla haitallisia terveydelle.

Kun saat kotiin uudet isot matot, suosittelemme että levität matot lattialle ja annat sen olla noin vuorokauden ajan, jotta mahdolliset hajut katoavat ja matto asettuu oikeaan muotoonsa.

Ennen maton levittämistä lattia tulee puhdistaa huolellisesti. Mahdolliset irtonaiset langat ei saa vetää irti, vaan pitää leikata saksilla.

Tilaa tyylikkäät isot matot nyt BRICOFLOR:ilta!

Isojen mattojen ostaminen sujuu erittäin vaivattomasti verkkokaupassamme. Meiltä löydät korkealaatuiset isot matot fantastiseen hintaan kiitos parhaan hintatakuumme. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat matot juuri sinun sisustustyyliisi, joten sinun tarvitsee vain valita suosikkisi! Makuuhuoneen matot tekevät esimerkiksi makuuhuoneestasi todella viihtyisän ja ne luovat ihanan harmonisen ilmapiirin.

Mikäli tarvitset suuren määrän mattoja voit pyytää meiltä henkilökohtaisen tarjouksen. Asiantunteva henkilökuntamme on myös käytettävissäsi, mikäli sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme! Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellamme. Palvelemme sinua mielellämme ja odotamme yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää