MYYNTI: Säästä jopa 70% monissa kategorioissa nyt!

Close icon

Tarkett Starfloor Click Ultimate 55 - Moderni kumppani arkeen

Etsitkö modernia, mutta silti luonnollista lattiapäällystettä? Silloin Starfloor Click Ultimate 55 -vi…

lue lisää
1 - 14 | 14 Tuotteet

Tarkett Starfloor Click Ultimate 55 lukkoponttivinyylit - Luonnollisuuden ystävä

Ensi silmäyksellä vinyylilattia ei eroa laminaatista tai parketista, sillä se ei ole niitä mitenkään huonompi kestävyydeltään ja ulkonäöltään. Starfloor Click Ultimate 55 -lukkoponttivinyylin avulla jokapäiväisestä elämästä tulee vaivatonta: päätätkö tehdä matkan metsään jollakin puujäljitelmällä, vai pitäisikö lattiaa tästä lähtien koristella kivijäljitelmä, joka antavat lattiallesi tyylikkään ilmeen? Tutustu lukkoponttivinyylien maailmaan Tarkett Starfloor Ultimate 55 -malliston avulla ja yhdistä Tarkett vinyylilattiat minkä tahansa sisustustyylin kanssa.

Starfloor Click Ultimate 55 tekee vaikutuksen visuaalisella ja teknisellä hienostuneisuudella

Vinyylilattiat muodostuvat kauniista ulkonäöstä, ihanasta tuntumasta ja teknisistä ominaisuuksista. Tarkett Starfloor Click Ultimate 55 -vinyylilattialla on siis arvokkaita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden aikamme suosituimmista lattioista. Lukkoponttivinyyli täyttää jokaisen toiveen, joka vaativalla ostajalla voi olla.

Tarkett Starfloor Click Ultimate 55 -vinyylilattia on 100 % vedenpitävä, joten se on erittäin joustava ja helppokäyttöinen. Sen erinomainen kestävyys kulutusta, naarmuja, tahroja ja korkeita lämpötilavaihteluita vastaan johtuu sen PU-viimeistellystä pintarakenteesta. HD-koristekerros takaa erityisen luonnollisen ja realistisen ulkoasun. Integroitu askeläänieristys parantaa huoneilmapiiriä estämällä äänen leviämisen ja lattialla kävelemisen aiheuttamat häiritsevät äänet. Lisäksi heterogeeninen polyvinyylikloridilattia on varustettu pintarakenteella, joka kestää myös kemikaaleja.

Tarkettin vinyylilattiat antavat rajattomat käyttömahdollisuudet

Starfloor Click Ultimate 55 -malliston lukkoponttivinyyli sopii käytettäväksi sekä yksityisissä asuintiloissa että liiketiloissa, sillä ne kuuluvat käyttöluokkaan 23/33. On täysin sinusta kiinni, sisustatko keittiön, eteisen tai harrastehuoneen tällä ihanalla lattianpäällysteellä. Hotelleissa puolestaan Starfloor Click Ultimate 55 -lattia tekee vaikutuksen luonnollisella ulkonäöllään!

Aluslattian valmistelu on osa onnistunutta asennusta. Näin ollen lattian tasaisuus, kuivuus ja puhtaus on tarkistettava. Tarkett lukkoponttivinyyliä ei ole suositeltavaa asentaa olemassa olevan lattiapäällysteen päälle. Siksi suosittelemme, että poistat olemassa olevan lattiapäällysteen, mukaan lukien vanhat liimajäämät, ennen lattian asentamista. Aluslattian epätasaisuudet on tasoitettava tasoitusmassalla. Huomaa myös, että vinyylilattian täytyy antaa totuttautua asennettavaan tilaan vähintään 24 tuntia. Lisäksi huoneen lämpötilan on oltava 10 °C:n ja 30 °C:n välillä. Lattian aluslattian lämpötila ei saa koskaan laskea alle 10 °C:n.

Asennus on tehty helpoksi: Voit toteuttaa lattiaremonttisi hetkessä Tarkett Starfloor Click Ultimate 55:n avulla

Asennus onnistuu seuraavanlaisesti: Paneelit asetetaan siten, että kielipuoli on seinään päin. Varmista, että kieli- ja urapäätyjen liitokset asettuvat täsmälleen toisiinsa. Voit lukita ne napauttamalla paneeleita kevyesti kumivasaralla. Seuraavan rivin asentamiseksi aseta jäljelle jäävä, vähintään 30 cm pitkä paneeli jo paikallaan olevan rivin pitkittäisuraan noin 30°:n kulmassa ja laske se kevyesti painamalla eturiviä vasten. Seuraava levy on tuotava mahdollisimman lähelle aiemmin asennetun levyn päätä. Tämä lukitaan paikalleen edellä kuvatulla tavalla. Käytä samaa tekniikkaa kaikkiin jäljellä oleviin riveihin. Mittaa viimeisen rivin osalta seinän ja asennetun rivin välinen etäisyys, sillä viimeisen rivin olisi mahdollisuuksien mukaan vastattava puolta paneelin leveyttä.

Terveydelle vaaraton ja helppo puhdistaa

Puhdistaaksesi juuri asennetun ja 100-prosenttisesti ftalaatittoman vinyylilattian tarvitset vain luudan, imurin tai kostean lattiamopin. Jos lattia on hyvin likainen, voit käyttää sopivaa lattiaharjaa tai pH-neutraalia puhdistusainetta. Jos lattia joutuu kosketuksiin voimakkaiden aineiden kanssa, ne on poistettava välittömästi, jotta lattia ei vaurioidu.

Tarkettin lukkoponttivinyyli - Valitse suosikkisi jo tänään BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Jos innostuit Starfloor Click Ultimate 55 -malliston vinyylilattiasta, sinun ei kannata epäröidä pitkään ja tilata lattia BRICOFLOR-verkkokaupassamme, jotta voit pian aloittaa lattiaremonttisi. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu on käytettävissäsi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla ideoimista kanssasi ja haluamme kuulla Starfloor Click Ultimate 55 -lattian avulla toteutettavasta yksilöllisestä uudistusprojektistasi!

Plus icon lue lisää