BRICOWeekend: 5% alennus kaikesta koodilla "BRICOWEEKEND" 25.-27.11.!

Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 lukkoponttivinyyli - Moderni jokapäiväinen kumppani

Etsitkö lattianpäällystettä, jonka asentaminen on helppoa, joka näyttää upealta ja joss…

lue lisää

Anna Tarkett Starfloor Click Ultimate 30:n värivalikoiman viedä sinut mennessään

Moderni Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 -malliston lukkoponttivinyyli loihtii taitavasti hienoja korostuksia kotiisi luonnollisella ulkonäöllään. Se voidaan yhdistää ihanteellisesti moderniin, minimalistiseen tai teolliseen sisustustyyliin. Lattian värit vaihtelevat tyylikkäistä harmaista muodikkaaseen ruskeaan. Minkä väreistä sinä valitsisit?

Huippuja teknisiä ominaisuuksia kauniin muotoilun lisäksi

Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 -lattian erityispiirre on sen erinomainen yhdistelmä hienostunutta ulkonäköä, miellyttävää tuntumaa ja teknisesti innovatiivista materiaalikoostumusta. Lukkoponttivinyylissä on erinomaisen kestävä ja siinä on parannettu ydinkerros (RCC-teknologia), joka antaa lattialle poikkeuksellisen vakauden ja lujuuden. Tarkett lukkoponttivinyylin auringon-, veden- ja kulutuksenkestävän pintarakenteen ansiosta se voidaan asentaa kodin tiloihin, kuten makuuhuoneeseen, kylpyhuoneeseen tai olohuoneeseen, sekä keittiöön. Lisäksi integroitu äänieristys (18 dB) takaa rauhallisemman ilmapiirin toimistoihin.

Tarkettin vinyylilattioiden monipuoliset käyttökohteet

Nämä vinyylilattiat soveltuvat käyttöluokkiin 23 ja 31, ja niitä voidaan käyttää sekä yksityisissä että kaupallisissa tiloissa. Tarkett vinyylilattiat soveltuvat moniin tiloihin sen kiitettävän kestävyyden ja joustavuuden ansiosta, joka kestää ympäristötekijöitä PU-pintakäsittelyn ansiosta.

Lukkoponttivinyylin asentaminen: Helppo ja nopea asennus

Joustavan lattiapäällysteen asennus on todella yksinkertaista, ja sen voi tehdä kuka vain itse. Tarvitset vain muutamia työkaluja: suorateräisen veitsen, suojakäsineet, mittanauhan, välilevyn ja kumivasaran.

Huomaa, että lattia on akklimatisoitava asennettavassa tilassa vähintään 24 tuntia ennen asentamista. Asennus voidaan suorittaa vain 10-30 celsiusasteen huonelämpötilassa. Aluslattian lämpötilan on oltava vähintään 10 celsiusastetta. Aluslattian tasaisuus, kuivuus ja kantavuus on joka tapauksessa tarkistettava. Vain siten voidaan taata optimaalinen asennustulos. Asennus tekstiilisten lattiapäällysteiden päälle ei ole mahdollista, joten tällaiset lattiat on aina poistettava ennen vinyylilattian asentamista. Jos aluslattiassa on suuria epätasaisuuksia, ne on tasoitettava sopivalla täyteaineella.

Asenna kuin ammattilainen: Lukkoponttivinyylin asentamiseen tarvitset vain rohkeutta

Siirrytään varsinaiseen aiheeseen: asennukseen. Asennus on tehtävä vasemmalta oikealle. Pitkissä ja kapeissa tiloissa, kuten käytävillä, Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 -lattiat levitetään pituussuunnassa.

Asennuksen ensimmäinen vaihe on asentaa ensimmäinen paneeli siten, että kielipuoli on seinään päin (toimi samalla tavalla kaikkien muiden paneelien kanssa). Kieli- ja urapäätyjen liitosten pitäisi sopia täsmälleen toisiinsa niin, että voit lukita ne kevyesti kumivasaralla napauttamalla. Seuraavaa riviä varten aseta jäljelle jäävä, vähintään 30 cm pitkä levy jo paikallaan olevan rivin pitkittäisuraan. Laske se kevyesti ensimmäistä riviä vasten. Seuraava levy on ohjattava mahdollisimman lähelle aiemmin asennetun levyn päätä ja lukittava paikalleen edellä kuvatulla tavalla. Toimi samalla tavalla muiden rivien kanssa. Optimaalisen asennustuloksen saavuttamiseksi on kiinnitettävä huomiota siihen, että yksittäisten rivien "pintasaumojen siirtymät" ovat vähintään 30 cm. Kun olet saavuttanut viimeisen rivin, mittaa seinän ja asennetun rivin välinen etäisyys. Viimeisen laskurivin olisi vastattava puolta paneelin leveyttä, jos mahdollista.

Ajattele terveyttäsi - 100% flaatittomat materiaalit

Koska Tarkett Starfloor Click Ultimate -mallisto on tehty olemaan turvallinen terveydelle, heterogeeninen polyvinyylikloridilattia ei sisällä haitallisia pehmittimiä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia mistään terveysriskeistä. Samalla voit hyötyä tämän vinyylilattian erittäin helppohoitoisuudesta.

Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 - Löydä oma suosikkisi!

Asetatko luonnollisen ja kodikkaan ilmeen etusijalle sisustuksessa? Silloin Tarkett Starfloor Click Ultimate 30 -mallisto on juuri oikea sinulle! Valitse suosikkisi jo tänään, jotta voit pian aloittaa lattiaremonttisi! Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi puhelimitse, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Odotamme innolla, että pääsemme suunnittelemaan remonttiprojektin kanssasi, ja olemme innokkaita kuulemaan luovia ideoitasi hyödyntäen Tarkettin Starfloor Click Ultimate -mallistoa!

Plus icon lue lisää