Close icon

Tarkett iD Click Ultimate 70 - Upea lattia käden käänteessä

Tarkett ID Click Ultimate 70 -designlattia voi saada pisteitä monista eduista ja luonnollisesta ulkonäöst&a…

lue lisää
1 - 20 | 29 Tuotteet

Moderni lukkoponttivinyyli, jolla voit asettaa kauniita korostuksia

Tarkett ID Click Ultimate 70 -lattian monipuolisuus näkyy paitsi sen upeassa ulkonäössä myös sen lukuisissa teknisissä ominaisuuksissa, jotka ovat enemmän kuin positiivisia sekä yksityisissä että julkisissa tiloissa. BRICOFLOR-verkkokaupassamme voit valita lukuisista eri malleista, jotka kaikki tuovat lukkoponttivinyyleihin erityisiä korostuksia omalla tavallaan.

Vinyylilattiat, joissa on teknistä hienostuneisuutta

Heterogeeninen, joustava design-lattia, jossa on RCC-tekniikka asennusta varten. Tämä innovatiivinen ominaisuus helpottaa lattian asentamista huomattavasti. Lisäksi 6,50 mm:n paksuinen vinyylilattia on 100-prosenttisesti ftalaatiton, joten et sinä etkä lähimmäisesi altistu haitallisille pehmittimille. Jotta Tarkett ID Click Ultimate 70 -lattianpäällysteellä olisi aina tukeva ja varma jalansija, sen PU-lakalla tiivistetyssä pintarakenteessa on liukastumista estävä rakenne. Edes huonekalujen jalat eivät voi vahingoittaa kovaa kulutusta kestävää, vankkaa ja kemikaaleja kestävää vinyylilattiaa. Lisäksi lukkoponttivinyylin valonkesto on erittäin korkea (>6), mikä takaa pitkäkestoisen ja intensiivisen värikylläisyyden. Integroitu iskuäänen parannus takaa miellyttävän tunnelman tavarataloissa ja lentokentillä, jotta keskustelu on mahdollista ilman häiriöitä.

Kestävä Tarkett iD Click Ultimate 70 -mallisto

Tarkett ID Click Ultimate 70 -lattiamalliston kaltaista lukkoponttivinyyliä voidaan käyttää monissa tiloissa. Käyttöluokkien 23, 34 ja 43 ansiosta suunnittelun luovuudelle ei ole juuri rajoja, sillä se sopii myös esimerkiksi isoihin toimistoihin. Huomaa kuitenkin, että teollisuusluokkaan 43 valmistetuissa lattioissa ei ole akustista taustaa.

Ensimmäiset askeleet kohti asennusta

Ennen lattian asentamista on tärkeintä valmistella aluslattia asianmukaisesti. On erittäin tärkeää tarkistaa, että se on tasainen, kuiva ja kantava. Tekstiiliset lattiat on poistettava yhdessä vanhojen liimajäämien kanssa. Yleissääntönä on, että suosittelemme kaikenlaisten lattiapäällysteiden poistamista ennen vinyylilattian asentamista, jotta asennustulos olisi mahdollisimman täydellinen. Epätasaisuudet ja halkeamat on poistettava sopivalla täyteaineella/tasoitusmassalla. On myös varmistettava, että huoneen lämpötila on 10 °C:n ja 30 °C:n välillä ja että lattian aluslattian lämpötila ei laske alle 10 °C:n.

Helppo ja aikaa säästävä asennus lukkoponttijärjestelmän ansiosta

Nyt kun olet tehnyt kaikki valmistelevat toimenpiteet, voit aloittaa asennuksen. Aseta ensimmäinen levy siten, että kielipuoli on seinään päin. Toimi samalla tavalla lopuille paneeleille. Kieli- ja uraliitosten pitäisi sopia täsmälleen toisiinsa niin, että voit lukita ne kevyesti kumivasaralla napauttamalla. Seuraava rivi asetetaan siten, että jäljelle jäävä, vähintään 30 cm pitkä paneeli asetetaan jo paikallaan olevan rivin pituussuuntaiseen uraan ja lasketaan kevyesti painamalla eturiviä vasten.

Ota nyt ensimmäisen rivin seuraava paneeli ja vie se mahdollisimman lähelle aiemmin asetetun paneelin päänpuoleista reunaa. Lukitse tämä paikalleen edellä kuvatulla tavalla. Jatka samalla tavalla lopuilla riveillä. Vasta viimeisen rivin asentamisen yhteydessä sinun on mitattava seinän ja asennetun rivin välinen etäisyys ja leikattava paneeliin siten, että viimeinen asennettu rivi on vähintään puolikkaan paneelin levyinen.

Valitse tarkett-valmistajan ympäristöystävälliset lattiat

Kun ostat yhden Tarkett ID Click Ultimate 70 -lattian monista versioista, valitset automaattisesti korkealaatuisen tuotteen, jonka materiaalikoostumus on 100-prosenttisesti kierrätettävä ja jolla on CE-merkintä.

Valitse oma suosikkisi valikoimastamme ja tilaa jo tänään!

Olet jo tutustunut Tarkett ID Click Ultimate 70 -mallistoon ja olet varma, että tämä lattia sopii erinomaisesti sinulle ja remonttiisi? Älä siis tuhlaa enää aikaa, vaan tilaa lattiasi jo tänään, jotta pääset pian nauttimaan lukkoponttivinyylin muotoilusta ja ainutlaatuisista teknisistä eduista! Jos sinulla on vielä kysyttävää, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi puhelimitse, yhteydenottolomakkeemme kautta tai sähköpostitse. Odotamme innolla mielenkiintoista keskustelua kanssasi ja luovia suunnitelmiasi Tarkett-merkin ID Click Ultimate 70 -lattian avulla!

Plus icon lue lisää