Tarkett iD click Ultimate 55 - Modernit lukkoponttivinyylit puu- ja laattajäljitelmillä

Tarkett iD Click Ultimate 55 -lukkoponttivinyyli on todellinen katseenvangitsija missä tahansa tilassa sen luonnollis…

lue lisää
20 / 21 Tuotteet

Ajaton lattiapäällyste - Tarkett iD Click Ultimate 55:n luonnollinen muotoilu

Tarkett ID Click Ultimate 55 -lattia on design-lattia, jonka pintaan on painettu korkearesoluutioinen koristekerros. Tämä antaa lattian pinnalle todella aidon puu- tai kivielementin ilmeen. Jokaisessa yksittäisessä lankussa on synkroninen kohokuviointi (EIR), joka antaa lattianpäällysteelle todentuntuiset jäljet ja kuviot. Äärimmäinen tarkkuus muotoilussa ja lukuisat ominaisuudet tekevät lukkoponttivinyylistä aivan erityisen arjen kumppanin jokaiseen tilaan.

Ajaton, teknisesti hienostunut ja ainutlaatuinen

Tarkett-tuotemerkin vinyylilattiat kestävät kulutusta, likaa ja nesteitä. Lisäksi innovatiivisen Soundblock-teknologian ansiosta korkealaatuisen tuotteen iskuääni paranee 19 dB, mikä takaa erityisen miellyttävän ja hiljaisen huoneilmapiirin. Erinomainen painekuormituksen kestävyys tekee lattiasta joustavan kumppanin, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Pinta on käsitelty läpinäkyvällä PU-lakalla, joka suojaa lattian sisustusta optimaalisesti ulkoisilta vaikutuksilta, kuten hankaukselta, naarmuilta ja tahroilta. Tämä tarkoittaa, että edes huonekalujen jalat ja työtuolin pyörät eivät voi vahingoittaa vankkaa lattiaa! Lisäksi lukkoponttivinyyli on erityisen helppo puhdistaa, joten voit myös hyötyä sen helppohoitoisuudesta. Luokan 9 liukastumiseneston ansiosta liukastuminen on lähes mahdotonta, joten se tarjoaa aina turvallisemman alustan. Erityisen kiitettävää on se, että lyhytaikainen altistuminen kemikaaleille tai suoralle auringonvalolle ei vaikuta vinyylilattian värikylläisyyteen tai laatuun.

Valmistelu ennen vinyylilattian asennusta

Aluslattian oikea valmistelu on keskeisessä asemassa ennen uuden lattiapäällysteen asentamista. Siksi sinun on toimittava erityisen perusteellisesti ja jäsennellysti. Jos haluat asentaa vinyylilattian alustalle, varmista, että se on tasainen, kuiva ja puhdas. Tasoitustoimenpiteet ovat usein tarpeen, koska aluslattiassa on epätasaisia alueita. Voit tasoittaa ne sopivalla täyteaineella. Huomaa myös, että lukkoponttivinyylin asentamista tekstiililattianpäällysteiden päälle on joka tapauksessa vältettävä. Periaatteessa asennus puu-, kivi- tai terrazzolattioille sujuu ongelmitta, jos ne valmistellaan asianmukaisesti ja tarkasti.

Helppo asennus Tarkett iD Click Ultimate 55:n avulla

Siirrytään seuraavaan vaiheeseen: Asennus. Aloita asentamalla kaksi ensimmäistä paneelia oikeasta tai vasemmasta kulmasta. Urat täytyy asettaa seinää vasten. Kun olet päässyt rivin loppuun, sinun on leikattava viimeinen paneeli sopivaksi. Tee viilto vinyylilankkuun mattoveitsen avulla, jotta voit nyt yksinkertaisesti taivuttaa sen katki. Voit käyttää jäljelle jääneen palan seuraavan rivin aloittamiseen. Huomaa, että jäljelle jäävä pala ei saa olla lyhyempi kuin 10 cm. Toisesta rivistä alkaen on tärkeää, että paneelit napsautetaan ensin etupuolelta sisään. Nosta sitten riviä hieman ja napsauta pitkää sivua. Työskentele jälleen tarvittavalla nivelen siirtymällä. Aseta nyt kapea paneeli seinää vasten ja noudata samaa menettelyä kuin edellä on mainittu.

Miksi Tarkett vinyylilattia on kaikin puolin oikea valinta

Tarkett -valmistaja välittää luonnosta ja terveydestäsi. Siksi Tarkett ID Click Ultimate 55 -mallisto on valmistettu 100-prosenttisesti ftalaatittomasta ja kierrätettävästä materiaalikoostumuksesta. Lisäksi Tarkett lukkoponttivinyylille on myönnetty palosuojausluokka Bfl-s1. Tämä tarkoittaa, että tulipalon sattuessa tuote ei aiheuta terveydellistä vaaraa sinulle tai ympäristöllesi, koska se on paloturvallinen.

Kauan odotettu lattiaremontti toteutuu - Löydä suosikkisi BRICOFLOR:in verkkokaupasta!

Jos et ole varma millainen pinta sopisi tilaasi, voit tilata näytekappaleen suoraan kotiisi. Näytepalvelu antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella tuotetta läheltä. Näin voit olla varma valinnastasi.

Kun olet valinnut lukkoponttivinyylin suosikkimuotoilulla Tarkett ID Click Ultimate 55 -mallistosta, tee sitten remonttihaaveistasi totta ja tilaa lukkoponttivinyyli helposti verkkokaupastamme! Jos sinulla on vielä kysyttävää, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla jännittävää lattiaremonttia kanssanne!

Plus icon lue lisää