Close icon

Tarkett Starfloor Click 55 - lukkoponttivinyylimallisto

Tarkett Starfloor Click 55 -mallisto inspiroi laajalla valikoimalla monenlaisia malleja. Mallistossa on luonnollisia puuj&…

lue lisää

Tuotteita ei löytynyt!

Muuta hakua ja yritä uudelleen. Jos et vieläkään löydä mitään sopivaa, käy kotisivulla ja kokeile joitakin bestsellereitämme!

1 - 0 | 0 Tuotteet

Malliston erityispiirre on vahva kulutuskerros; tämä tarkoittaa, että lattia täyttää korkeimmat vaatimukset asuintiloissa, mutta myös urakka-alan ja teollisuuden vaatimukset. Tämä lukkoponttivinyyli vakuuttaa muotoilulla ja toiminnallisuudella!

Puu- ja betonijäljitelmä vinyylilattia tuomaan urbaania tunnelmaa

Tarkett Starfloor Click 55 sisältää tammen ja männyn jäljitelmiä realistisen näköisinä. Eri värisävyjen ansiosta tästä mallistosta löytyy sekä klassisia, luonnollisia malleja että moderneja malleja. Tarkett Starfloor Click 55 "35950144 Modern Oak - White" -lattia on kevyt, nykyaikainen tammijäljitelmä, joka tekee vaikutuksen luonnollisen näköisellä puutekstuurisuudella. Tarkett Starfloor Click 55 "35952073 Composite - Cool Grey" jäljittelee betonipintaa viileän harmaalla sävyllä. Tarkett Starfloor Click 55 "35952095 Vintage Zinc Rust", joka jäljittelee sinkkipintaa, on erityisen moderni. Tämä muotoilu sopii erityisesti kaupunkiasunnon sisustukseen. Lattiasta huokuu teollinen viehätys, joka muodostaa jännittävän kontrastin moderneille huonekaluille. Tämän malliston innovatiivisten mallien joukosta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva lattia!

Tarkett Starfloor Click 55 - Maailman luokan lattia teknisillä ominaisuuksilla

Paksun, 0,55 mm:n kulutuskerroksen ansiosta tämä vinyylilattioiden edustaja on erittäin kestävä ja pystyy näin ollen täyttämään monien tilojen vaatimukset. Käyttöluokat 23, 33 ja 42 osoittavat, että se voidaan asentaa muun muassa asuintiloihin. Se sopii myös paljon käytetyille alueille, kuten käytäville tai olohuoneisiin. Se voidaan asentaa myös vesikiertoisen lattialämmitysjärjestelmien päälle. Kaupallisissa tiloissa lukkoponttivinyyli soveltuu myös vilkkaasti liikennöidyille alueille. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi avokonttoreissa, tavarataloissa tai kouluissa. Teollisuudessa lattia voidaan asentaa kevyen teollisuuden tiloihin, joissa on normaali liikenne, kuten varastoihin.

Korkealaatuinen lukkoponttivinyyli jokapäiväisen elämän haasteisiin

Lukkoponttivinyyli nauttii suosiota lukuisten teknisten ominaisuuksien ansiosta. Testissä Tarkettin lukkoponttivinyyli osoitti soveltuvuutensa arjen haasteisiin. Se ei ainoastaan osoittanut soveltuvuuttaan työtuolien pyörien alle, vaan osoitti myös, että huonekalujen jalkojen aiheuttama kuormitus ei aiheuta vaurioita. Uudessa testissä havaittiin alhainen jäännösvaikutelma, joka osoitti sen kestävyyttä. Tarkett Starfloor Click 55:llä on myös erittäin hyvä valonkesto. Tämä ominaisuus osoittaa, kuinka kestävä väri on auringonvalon vaikutuksen alaisena. Lattianpäällyste on myös liukastumista estävä: pinnan kohokuvioinnista riippuen sen liukastumisenestoluokitus on R9 tai R10. Lattianpäällysteen palokäyttäytyminen vastaa luokkaa Bfl-s1. Se on paloturvallinen ja takaa siten turvallisuutesi. 4,5 mm paksu, ftalaatiton Tarkett vinyylilattia on tiivistetty TopCleanXP™ PUR-pintakäsittelyllä. Tämän ansiosta se on erittäin helppo puhdistaa ja kestää jopa kemikaaleja. Lyhyt altistuminen esimerkiksi laimennetuille hapoille ei johtanut materiaalin ominaisuuksien muuttumiseen. Puujäljitelmiä on saatavilla mallin mukaan 19,05 x 121,10 cm tai 24,05 x 149,10 cm kokoisina. Sinkki- ja betonimallit ovat kooltaan 32,38 x 60,10 cm. Valitse Tarkett Starfloor Click 55 ja inspiroidu laadukkaasta vinyylilattiasta!

Miten valmistella lattian asennus

Nopeaa ja helppoa asennusta varten designlattia on varustettu käytännöllisellä lukkoponttijärjestelmällä. Uuden lattian aluslattian on oltava kuiva, puhdas ja vankka. Voit tasoittaa epätasaisuudet tasoitusmassalla. Lattianpäällyste voidaan asentaa sileille keraamisille laatoille, mutta niiden tulisi olla tasaisen korkuisia ja saumattomia. Muussa tapauksessa laattalattian pinta on tasoitettava. Vanhat tekstiiliset lattiat on joka tapauksessa poistettava. Kompakteihin muovipäällysteisiin Tarkett lukkoponttivinyyli voidaan kuitenkin asentaa ongelmitta - mutta ei niihin, joissa on vaahtomuovipohja.

Uusi lattia hetkessä

Saat ihanteellisen lopputuloksen sekoittamalla eri pahvilaatikoista peräisin olevia lankkuja ja varmistamalla, että ulkonäöltään erilaiset lankut ovat vierekkäin. Aseta lankut yksittäisiin riveihin vasemmalta oikealle. Pidä 5 mm:n etäisyys kaikkiin seiniin, voit käyttää apuna levyä. Kohdista ensimmäinen lankku huoneen nurkkaan niin, että lukkopontin kiinnitysosa on näkyvissä. Voit nyt liittää seuraavan lankun ensimmäiseen lankkuun. Aseta se 30° kulmaan, jonka jälkeen aseta kieleke ja ura toisiinsa. Sitten laske lankku sitten hitaasti alas. Jatka näin ja leikkaa viimeinen lankku aiemmin tehdyn rivin ja seinän välisen etäisyyden mukaan.

Voit käyttää loput tästä lankusta, jos sen pituus on yli 30 cm, toisen rivin ensimmäisenä lankkuna. Näin saat visuaalisesti kauniin nivelen siirtymän. Kun yhdistät toisen rivin lankut ensimmäiseen riviin, sinun on nostettava kutakin jo asetettua lankkua hieman, jotta kielekkeet ja urat voidaan asettaa kiinni toisiinsa. Paina sitten lankut lattiaan lukitaksesi ne paikoilleen. Jatka näin ja leikkaa viimeisen rivin lankut lattian ja seinän välisen etäisyyden verran. Sen jälkeen voit peittää saumat jalkalistalla. Jos asennat lattian märkätilaan, kaikki reunat on tiivistettävä siihen sopivilla tiivisteillä. Lattialla seisovaa vettä on vältettävä. Voit käyttää uutta lattiaa heti asennuksen jälkeen.

Tilaa Tarkett Starfloor Click 55 lukkoponttivinyyli Bricoflorilta!

Oletko jo päättänyt valita Tarkett Starfloor Click 55 -malliston lattiapäällysteen? Tilaa sitten uusi lattiasi helposti ja kätevästi BRICOFLORilta. Tarjoamme sinulle parhaan hintatakuun verkkokaupassamme. Mutta meillä on vielä enemmän palveluita, joista voit hyötyä. Voit pyytää meiltä näytteen haluamastasi tuotteesta näytepalvelumme avulla. Jos haluat toteuttaa suuremman rakennushankkeen, esimerkiksi toimistorakennuksen remontin, voit pyytää meiltä yksilöllisen tarjouksen. Olemme tukenasi: tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Odotamme innolla yhteydenottoasi.

Plus icon lue lisää