Close icon

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 - Lukkoponttivinyyli, jossa on monipuolinen levityspaletti!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -malliston vinyylilattiat tekevät vaikutuksen käyttömahdollisuuksilla…

lue lisää
1 - 20 | 42 Tuotteet

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 - enemmän vakautta, enemmän käyttömahdollisuuksia!

iD Inspiration Click Solid 55 lukkoponttivinyyli-mallistossa Tarkett on entisestään vahvistanut design-lattianpäällysteen jäykkyyttä ja luottaa patentooituun kaksinkertaiseen lasikuituvahvikkeeseen, jonka avulla saavutetaan maksimaalinen mittatarkkuus. Tämä tarkoittaa, että lukkoponttivinyyli voidaan asentaa laattojen päälle, mutta se sopii myös erinomaisesti paljon auringolle altistuviin tiloihin ja huoneisiin, joissa on lattiasta kattoon ulottuvat lasit.

Mittatarkkuuden ansiosta jopa 150 m²:n asennuksessa ei tarvita laajennusprofiileja. Lisäksi 0,55 paksu ja Tektanium PU-viimeistelty kulutuskerros antaa vakaalle vinyylille korkean kulutuskestävyyden ja herkkyyden naarmuille ja iskuille. Erinomaisen kestävyyden lisäksi Tektanium-pinnoite antaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -vinyylilattialle erittäin matan pinnan, joka mahdollistaa tyylikkään huoneen suunnittelun.

Kaikilta osin vakaa: Tarkett-vinyylilattiat, joilla on optimaaliset tuoteominaisuudet

Tarkettin iD Inspiration Click Solid 55 -malliston vinyylilattiat erottuvat erityisesti kaksinkertaisen lasikuituvahvistuksen ansiosta, joka parantaa vakautta, mutta tekevät vaikutuksen myös käytännön tasolla. Tarkett vinyylilattiat tarjoavat erityisen nopean ja luotettavan lukkoponttijärjestelmän, joka vaatii vain minimaalisen valmistelun alustan osalta. Lukkoponttivinyyli on 5 mm paksu, ja sen mittapysyvyys on erityisen korkea (≤ 0,10 %). Tämä tarkoittaa, että lattia ei muutu edes suorassa auringonvalossa eikä siinä ole saumoja. Myös hyvä jäännöspainekäyttäytyminen on vaikuttavaa, sillä huonekalujen jalat ja muut lattianpäällysteen päälle asetetut esineet eivät voi vahingoittaa lukkoponttivinyyliä.

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -vinyylilattia soveltuu työtuolin pyörien alle, on valonkestävä ja sillä on hyvä lämmönkestävyys. Tämä tarkoittaa, että Tarkett lukkoponttivinyyli voidaan asentaa myös vesikiertoisen lattialämmityksen päälle, joiden lämpötila kohoaa enintään 27 °C. Lisäksi design-lattia kestää tavallisia kemikaaleja ja on luokiteltu R9- tai R10-luokan liukastumisenestoluokkaan mallista riippuen. Palosuojausluokka Bfl-s1 osoittaa, että jäykästä vinyylistä muodostuu palotilanteessa vain vähän tai ei lainkaan savua. Lisäksi lattia voi vaimentaa jonkin verran iskuääntä ja antaa miellyttävän kävelymukavuuden. Mallisto sisältää lukkoponttivinyyliä lankkumuodossa sekä laattamuodossa kivi- ja metallijäljtelmällä.

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55: Lukkoponttivinyyli jokaiseen tilaan

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -malliston jäykkä lukkoponttivinyyli on luokiteltu käyttöluokkiin 23, 33 ja 42, joten se ei sovellu vain kotikäyttöön. Tarkettin vinyylilattiaa, jossa on lukkoponttijärjestelmä, voidaan käyttää paljon käytetyissä yksityisissä tiloissa, vilkkaasti liikennöidyissä kaupallisissa tiloissa sekä normaalissa käytössä kevyessä teollisuudessa. Eteisen, käytävän, keittiön ja harrastehuoneen lisäksi vinyylilattia soveltuu siis yhtä hyvin myös kouluihin, vanhainkoteihin, myymälöihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Vakuuttava tekniikka & estetiikka: vinyylilattiat aidon näköisillä jäljitelmillä

Tarkettin iD Inspiration Click Solid 55 -malliston vinyylilattiat tekevät vaikutuksen teknisten etujen lisäksi myös ulkonäöllään. Mallisto sisältää AUTHENTICS- ja CLASSICS-sarjat ja tarjoaa siten sekä klassisen että realistisen mallivalikoiman. Synkronisen kohokuvioinnin ansiosta AUTHENTICS-sarja innostaa erityisen luonnollisella ulkonäöllä. Puun rakeet, kolot ja rakenne jäljitellään siten, että myös tuntuma on hyvin aito. Joissakin vinyylilattioissa on myös viistetyt reunat, jotka korostavat tyylikästä puujäljitelmää.

Lukkoponttivinyyliä jokaiseen makuun: ole luova Tarkett iD Inspiration Click Solid 55:n kanssa!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -mallisto sisältää lukuisia houkuttelevia koristeita tyylikkääseen sisustukseen. Klassisesta puun näköisestä vinyylilattiasta moderniin betonin näköiseen vinyylilattiaan voit myös odottaa epätavallisia vinyylilattioita metallijäljitelmällä. Romanttisesta maalaistalotyylistä suoraviivaisiin design-lattioihin, kaikki kuviteltavissa olevat sisustustyylit voidaan toteuttaa. Valitse moderni vinyylilattia tammenharmaana tai valitse eloisa vinyylilattia parketin näköisenä - luovuudellasi ei ole rajoja Tarkett lukkoponttivinyylin kanssa!

Vinyylilaatat lukkoponttijärjestelmällä - tämä design-lattia voittaa jokaisen esteen

Tarkettin iD Inspiration Click Solid 55 -malliston vinyylilattioiden erityispiirre on sen suuri vakaus. Kaksinkertainen lasikuituvahvike mahdollistaa vinyylin asentamisen laattojen päälle, sillä lattia ylittää pienet epätasaisuudet. Aluslattian on oltava kuiva, tasainen, puhdas ja kantava. Asennus vanhojen tekstiililattiapäällysteiden päälle ei yleensä ole mahdollista. Voit asentaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 - lukkoponttivinyyli liimaparkettilattioille, tasaisille kivilattioille, marmori- ja tehdaskivilattioille, laatoille, joiden sauman leveys on 4 mm ja syvyys 2 mm, tiiviille linoleum- ja PVC-lattioille sekä tasoitteelle.

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -vinyylilattian asentaminen

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -lukkoponttivinyyli tekee vaikutuksen yksinkertaisella kulmapainelukitusjärjestelmällä, joka lisää teknistä suorituskykyä ja tarjoaa korkean kestävyyden. Siksi Tarkettin lukkoponttivinyyli on erityisen helppo asentaa. Asennusta varten tarvitset veitsen, jossa on suora terä, suojakäsineet, kumivasaran, jossa on kevyt pää, mittanauhan, lyijykynän ja viivoittimen, jossa on oikea kulma, sekä välilevyjä ja piirtoneulan.

Ennen asennusta design-lattia on totutettava asennettavaan tilaan vähintään 24 tunnin ajan. Ota vinyylilattia kuormalavalta ja levitä se huoneeseen mahdollisimman pieniin pinoihin noin 50 cm:n päähän seinästä. Pidä lämpötila 18-25 °C:n välillä totuttelun ja asennuksen aikana. Alustan lämpötilan on oltava vähintään 15 °C. Suhteellisen kosteuden tulisi olla 35-65 %.

Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -vinyylilattia asennetaan vasemmalta oikealle. Käytä sopivia välilevyjä, jotta etäisyys huoneen kaikkiin kiinteisiin esineisiin ja seiniin on vähintään 5 mm. Älä täytä niitä silikonilla! Poikkeuksena ovat kosteat huoneet, joiden enimmäisneliömetri on 12 m². Seinää lähinnä olevien vinyylilankkujen tai -laattojen on oltava vähintään 10 cm korkeita tai 30 cm pitkiä. Ensimmäinen lankku asetetaan siten, että kielipuoli on seinään päin.

Kieli- ja urapäätyjen liitosten on istuttava tiiviisti toistensa päälle, ja ne lukitaan kumivasaralla kevyesti napauttamalla. Seuraavaa riviä varten jäljelle jäävän lankun on oltava vähintään 30 cm pitkä. Aseta lankku jo makaavan rivin pitkittäisuraan 30°:n kulmassa ja laske se kevyesti painamalla eturiviä vasten. Optimaalisen asennuksen varmistamiseksi lankut on aina asennettava 30 cm:n välein. Viimeisen rivin on oltava vähintään puolen lankun levyinen. 

Tilaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 lukkoponttivinyyli verkosta parhaaseen hintaan!

Tekikö Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -lukkoponttivinyylin tuoteominaisuudet sinuun vaikutuksen? Tilaa uusi vinyylilattiasi lukkoponttijärjestelmällä jo tänää. Verkkokaupastamme saat laadukkaat Tarkett- lattiat taatusti parhaaseen hintaan! Lisäksi voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita. Yritämme mielellämme laatia tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen. Jos et osaa päättää mikä väri tai malli sopisi tilaasi, hyödynnä näytepalveluamme. Tilaa näytekappaleet ja koe lattian laatu itse.

Asiantuntevan asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme Tarkett iD Inspiration Click Solid 55 -lattioiden osalta ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää