Close icon

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 - vinyylilattia kätevällä lukkoponttijärjestelmällä!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -malliston vinyylilattiat ovat erikoislaatuisia lukkoponttivinyylejä. Puolij&au…

lue lisää
1 - 20 | 84 Tuotteet

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 - lukkoponttivinyyli lisää joustavuutta remonttia tehdessä!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -malliston vinyylilattia lukkoponttijärjestelmällä tekee vaikutuksen joka tasolla. Erityisen luonnollinen ulkonäkö saavutetaan viistetyillä reunoilla ja synkronisella kohokuvioinnilla mallista riippuen. Luonnollisen ulkonön lisäksi puun näköiselle vinyylilattialle on ominaista kaksinkertainen lasikuituvahvistus. Tarkettin patentoidulla lasikuitutekniikalla saavutetaan näin maksimaalinen mittatarkkuus. Lukkoponttivinyylin asentaminen laattojen päälle tai sen käyttäminen tiloissa, joissa on suora auringonvalo, ei siis ole enää ongelma. Tarkett iD Inspiration Click Solid 30:n käytännöllinen lukkoponttijärjestelmä mahdollistaa vinyylisen designlattian nopean ja mutkattoman asennuksen, ja se soveltuu erinomaisesti sekä kotikäyttöön että joihinkin kaupallisiin tiloihin.

Edut yhdellä silmäyksellä: tähän design-lattiaan voi luottaa!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -malliston lukkoponttivinyylille on ominaista 5,0 mm:n kokonaispaksuus ja soveltuvuus käyttöluokkiin 23 ja 31. Tämän ansiosta lukkoponttivinyyli soveltuu erityisen hyvin asennettavaksi paljon käytettyihin asuintiloihin sekä kohtuulliseen käyttöön kaupallisissa tiloissa. Puolijäykän vinyylin erityinen kohokohta on Tektanium PU -pintakäsittely, joka antaa lattialle erittäin matan pinnan ja takaa myös erityisen hyvän naarmujen ja iskujen kestävyyden. Koska lukkoponttivinyyli on erittäin mittapysyvä, se voidaan asentaa myös auringolle alttiisiin tiloihin. Enintään 150 m2:n asennuksessa voidaan luopua laajennusprofiilien käytöstä.

Ftalaatiton vinyylilattia ei ainoastaan saa pisteitä luotettavasta lukkoponttijärjestelmästä, vaan se tekee vaikutuksen myös turvallisuudellaan ja mukavuudellaan. Helppohoitoinen design-lattia voidaan asentaa myös yhdessä lattialämmityksen kanssa enintään 27 °C:een, se on lämmin jalkojen alla, parantaa huoneakustiikkaa ja vaimentaa askelääniä jonkin verran. Mallista riippuen Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -lukkoponttivinyyli omaa R9- tai R10-luokituksen mukaisen liukastumiseneston. Lisäksi vinyylilattiat kestävät kemikaaleja, soveltuu W-tyypin työtuolien pyörien alle, ja vähäisen jäännösjäljen ansiosta huonekalujen jalat tai muut lattialle asetetut kalusteet eivät vahingoita sitä.

Aito ja klassinen: valinta on sinun!

Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -mallisto tarjoaa AUTHENTICS- ja CLASSICS-sarjojen jäljitelmät. AUTHENTICS-malliston lukkoponttivinyyli tekee vaikutuksen erityisen luonnollisella ulkonäöllä, sillä puu- tai kivijäljitelmä on jäljitelty erityisen realistisesti synkronisen kohokuviointimenetelmän avulla. Jopa tuntuma on todella realistinen. Mallista riippuen vinyylilattia on saatavana ilman viisteitä tai mikroviisteillä jokaisella sivulla. Valitse esimerkiksi klassinen lukkoponttivinyyli puun näköisenä ja hyödy samalla aidosta ulkonäöstä, käytännöllisistä ominaisuuksista ja helppohoitoisuudesta.

Tarkettin iD Inspiration Click Solid 30 -mallistosta löydät lankkumuotoisen lukkoponttivinyylin lisäksi myös vinyylilaattoja houkuttelevilla kivi- ja metallijäljitelmillä. Erityisesti betonin näköinen lukkoponttivinyyli sopii erinomaisesti modernien tai teollisesti inspiroituneiden keittiöiden suunnitteluun. Klassinen tammen näköinen vinyylilattia taas on suosittu monenlaisissa olohuoneissa.

Tarkett vinyylilattia - rajattomat suunnittelumahdollisuudet

Tunnettu lattianpäällystevalmistaja Tarkett painottaa erityisesti vinyylilattiapäällysteitä, jotka avaavat lukuisia suunnitteluvaihtoehtoja ja antavat mielikuvitukselle vapaat kädet.  iD Inspiration Click Solid 30 -mallistosta löydät laadukasta jäykkää vinyyliä, joka tekee vaikutuksen paitsi muotovakaalla rakenteellaan, myös esteettisyydellään. Tarkett ei kuitenkaan keskity vain tyylikkääseen muotoiluun vaan myös tuotteiden laatuun ja kestävyyteen. Tarkett omaa monien vuosien kokemuksen vinyylilattian suunnittelusta, jossa yhdistyvät toiminnallisuus, monipuolisuus ja muotoilu. Laadukkaiden materiaalien käyttö ja erityinen tuoterakenne estävät kulumista, vaurioitumista tai haalistumista.

Lisäksi Tarkett pyrkii säästämään kuljetusreittejä, vettä ja energiaa ja korostaa mahdollisimman ympäristöystävällisten materiaalien käyttöä. Tarkett pyrkii kehittämään optimaaliset ympäristöominaisuudet omaavan lukkoponttivinyylin ja noudattaa "Cradle to Cradle" -konseptia. Tämä edistää kiertotaloutta ja perustuu siihen, että lattiapäällysteet voidaan käytön jälkeen palauttaa tuotantokiertoon.

Nopea ja helppo: näin asennat Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 lukkoponttivinyylin

iD Inspiration Click Solid 30 -malliston Tarkett-vinyylilattiat on todella helppo ja nopea asentaa. Lisäksi lattiaa voidaan käyttää heti asennuksen jälkeen. On kuitenkin tärkeää, että vinyylilattia totutetaan asennettavaan huoneeseen ennen sen asentamista. Poista lankut kuormalavalta ja aseta ne huoneeseen 24 tunniksi mahdollisimman pieniin pinoihin.

Varmista, että aluslattia on mahdollisimman kuiva, tasainen, puhdas ja vakaa. Voit asentaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 -lukkoponttivinyylin puulattioille, tasaisille kivilattioille, laatoille, joiden sauman leveys on enintään 4 mm ja sauman syvyys enintään 2 mm, tiiviille PVC- ja linoleumilattioille sekä tasaiselle tasoitteelle.

Aseta Tarkett lukkoponttivinyyli vasemmalta oikealle ja aseta välikappaleet niin, että huoneen kaikkiin kiinteisiin esineisiin ja seiniin jää 5 mm:n laajenemisväli. Älä täytä tätä silikonilla. Silikonia suositellaan vain poikkeustapauksissa. Seinien vierustalle leikattavien laattojen tai lankkujen on oltava vähintään 10 cm tai 30 cm pitkiä. Voit käyttää kumivasaraa apuna lukkoponttijärjestelmän asentamiseen. Varmista, että kieli- ja urapäätyjen liitokset asettuvat täsmälleen toistensa päälle. Aseta lankku tai laatta seuraavaa riviä varten 30° kulmassa edellisen rivin pitkittäisuraan nähden ja laske se kevyesti painamalla eturiviin. Yksittäisten rivien päätyjen on aina oltava vähintään 30 cm:n etäisyydellä toisistaan.

Tilaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 lukkoponttivinyyli kätevästi verkosta!

Tilaa Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 puolijäykkä vinyylilattia jo tänään ja hyödy korkealaatuisesta vinyylilattiasta, jossa on käytännöllinen lukkoponttijärjestelmä ja tyylikäs ulkonäkö. Saat Tarkett-vinyylilattian taatusti parhaaseen hintaan parhaan hintatakuumme ansiosta. Lisäksi voit pyytää räätälöityä tarjousta, jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita. Voit myös käyttää näytepalveluamme, jos haluat saada tarkan kuvan uudesta lukkoponttivinyylistäsi.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeella. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa Tarkett iD Inspiration Click Solid 30 click design -lattiapinnoitteisiin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää