Project Floors Kalanruoto vinyyli – Vinyylilattia persoonallisen sisustuksen luomiseen!

Project Floorsin kalanruoto vinyylillä saat klassisen parketin näköisen vinyylilattian, joka sopii tyylikk&…

lue lisää

Project Floors Kalanruoto vinyyli - Klassinen, tyylikäs, yksilöllinen

Kalanruoto-malliston kalanruoto vinyylillä Project Floors täyttää kaikki laadukkaan design-lattian vaatimukset. Erityisen 45,7 x 7,6 cm:n kokonsa ansiosta lattianpäällyste soveltuu epätavalliseen ja ilmeikkääseen lattian muotoiluun. Kalanruotoasennustekniikka on alun perin tehty aidoilla puulattioilla, ja se edustaa asennusmenetelmää, joka takaa houkuttelevan ja tyylikkään ulkonäön.

Project Floorsin vinyylilattiat on erikoisen muotonsa ansiosta helppo asentaa kalanruotokuviona, joka mahdollistaa myös muut asennuskuviot. Lankkuja on saatavana kahdellatoista eri puujäljitelmällä, ja ne ovat erityisen aidon näköisiä, ja joiden reunat ovat kauttaaltaan viistetyt. 0,55 mm:n paksuisen kulutuskerroksen ansiosta ne soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin kotitalouksista kaupallisiin kohteisiin ja kevyeen teollisuuteen.

Tyylikäs ulkonäkö kohtaa tekniset ominaisuudet

Project Floorsin kalanruoto-malliston vinyylilattiat eivät ainoastaan tee vaikutusta houkuttelevalla ulkonäöllään, vaan ne omaavat myös useita teknisiä etuja. Esimerkiksi kalanruoto vinyyli, jossa on 0,55 mm:n paksuinen ja PU-viimeistelty kulutuskerros, tarjoaa erittäin vankan ja kulutusta kestävän pinnan, joka kestää hyvin jokapäiväistä kulutusta. Project Floorsin kalanruotoinen lattia kestää myös tavallisia kemikaaleja. Tämän tyylikkään lattiapäällysteen kanssa ei ole ongelma, että sen päällä rullailee W-tyypin työtuolien pyörillä.

Hyvän lämmönkestävyyden ansiosta tuotetta voidaan käyttää myös lattialämmityksen kanssa aina 28 °C:seen asti. Jalkalämpöinen vinyylilattia puujäljitelmällä voidaan asentaa myös kylpyhuoneisiin, ja se tarjoaa korkean turvallisuustason mallista riippuvan liukastumiseneston R9 tai R10 ja paloturvallisuusluokan Bfl-s1 mukaisesti. Liimattava vinyyli tekee vaikutuksen myös helppohoitoisuudellaan. Lika voidaan poistaa helposti kostealla liinalla.

Kalanruoto-kuvio jokaiseen tilaan: korkealaatuinen vinyylilattia tekee siitä mahdollista!

PU-viimeistellyn pinnan ja 0,55 mm:n kulutuskerroksen ansiosta Project Floorsin kalanruoto vinyyli soveltuu monenlaisiin tiloihin. Käyttöluokat 23, 33 ja 42 osoittavat, että Project Floorsin liimattavaa vinyyliä voidaan asentaa yksityisen sektorin intensiivisesti käytettyihin tiloihin, mutta se voi myös ongelmitta löytää paikkansa vilkkaasti käytetyllä kaupallisella ja urakointialalla sekä tavanomaisesti käytetyssä kevyessä teollisuudessa. Tämä tarkoittaa, että vinyylilattiaa voidaan käyttää keittiöissä, eteisissä ja harrastehuoneissa, mutta myös kaupoissa, hotelleissa ja pienemmissä kevyen teollisuuden työpajoissa.

Kalanruoto vinyyli tyylikkäisiin tiloihin - Ole luova Project Floors kalanruoto vinyylin kanssa!

Project Floorsin kalanruoto vinyylilattiat ovat erityisen aidon näköisiä ympäriinsä viistettyjen reunojen ansiosta. Kalanruoto vinyylilattia puujäljitelmällä on kahdessatoista eri vaihtoehdossa, jotka kutsuvat sinua toteuttamaan yksilöllisiä tilasuunnitelmia. Valitse esimerkiksi maalaistyylinen tammen näköinen vinyylilattia ja luo arvokas ja nostalginen tunnelma. Vinyylilattiassa on harmaanruskeita vivahteita, joissa on maalaismainen tunnelma. Antrasiitin värinen kalanruoto vinyyli puolestaan inspiroi sekä hienostuneella että nykyaikaisella ilmeellä.

Jos pidät hieman nykyaikaisemmasta, liimattava vinyyli, jonka pinta on valkopesty, tarjoaa raikkaita korostuksia. Valkoinen vinyylilattia, jossa on harmaita vivahteita, sopii erityisen hyvin keittiöön ja kylpyhuoneeseen, sillä siinä yhdistyy kalanruotolattian klassisen tyylikäs muotoilu nykyaikaiseen värimaailmaan. Kaiken kaikkiaan Project Floorsin kalanruoto -malliston liimattava vinyyli puujäljitelmällä on erittäin eläväinen ja näyttää erityisen aidolta, koska se jäljittelee puun luonnollista tekstuuria.

Parketin näköinen vinyylilattia Project Floorsilta- Vaihtoehto aidolle parketille!

Project Floorsin kalanruotomallisto tarjoaa parketin näköisen vinyylilattian, joka on hyvä vaihtoehto klassiselle parketille. Sen lisäksi, että liimattava kalanruoto vinyyli on huomattavasti edullisempi, vinyylilattia vakuuttaa myös toiminnallisuudellaan ja mukavuudellaan. Esimerkiksi se tarjoaa jalkoja lämmittäviä ominaisuuksia, jotka houkuttelevat kävelemään paljain jaloin. Lisäksi toisin kuin parketti, lattia voi vaimentaa iskuääntä ja varmistaa siten miellyttävän huoneakustiikan. Koska vinyylilattia on myös joustava lattiapäällyste, se tarjoaa miellyttävän kävelykokemuksen.

Project Floorsin vinyylilattiat - lattiaremontteihin, joissa on yksilölliset vaatimukset

Lattiavalmistaja Project Floors edustaa korkealaatuisia lattiapäällysteitä, joilla on ensiluokkainen maine muotoilun, pinnan ja värin suhteen. Hürthiläinen valmistaja inspiroi laadulla ja innovaatiolla myös kalanruoto -mallistollaan. Project Floors tarjoaa aina korkealaatuisen valikoiman, joka on räätälöity eri käyttöalueille. Lisäksi tunnettu yritys keskittyy ympäristövastuullisuuteen ja kaikkien tuotteiden turvallisuuteen.

Project Floors kalanruoto vinyyli: lattianpäällyste, joka on valmistettu vastuullisesti

Ympäristötietoisuuden ja kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti Project Floors kiinnittää huomiota myös kaikkien tuotantoprosessien ympäristöystävällisyyteen ja Fresh Grass -malliston tuotteiden vaarattomuuteen. Tähän kuuluu muun muassa käytettyjen resurssien huolellinen käsittely sekä veden ja ilman laadun suojelu. Säännöllinen laadunvalvonta ja vinyylilattioiden täydellinen kierrätettävyys ovat Project Floorsille itsestäänselvyys.

Project Floorsin kalanruoto -malliston liimattavalle vinyylilattialle on myönnetty myös "Indoor Air Comfort Gold" -merkki, joka tarkoittaa vähäpäästöisiä lattiapäällysteitä. Lisäksi yritys luottaa yhä enemmän aurinkoenergian käyttöön eikä käytä haitallisia pehmittimiä.

Liimattavan vinyylilattian asentaminen: näin saavutat täydellisen lopputuloksen!

Project Floorsin liimattavaa vinyyliä voidaan asentaa kalanruotokuvion lisäksi myös tavalliseen tapaan peräkkäin. Huomaa, että erikoiskuvioiden, kuten kalanruotokuvioiden, asentaminen vaatii suurempaa keskittymistä ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Valmistele ensin aluslattia, jonka on oltava kuiva, tasainen, puhdas ja kantava ja jonka lämpötila ei saa laskea alle 15 °C:n.

Ennen asennusta design-lattiaa on ensin totutettava asennettavaan huoneeseen vähintään 48 tunnin ajan. Tätä varten aseta liimattava vinyyli huoneeseen mahdollisimman pieniin pinoihin, noin 50 cm:n päähän seinästä. Asennuksen aikana lämpötilan on oltava vähintään 18 °C ja suhteellisen kosteuden enintään 75 %. Huonelämpötilaa on pidettävä yllä myös 72 tuntia asennuksen jälkeen. Vältä voimakkaita lämpötilan vaihteluita, esimerkiksi auringonvalon vaikutuksesta.

Ota tarvittaessa yhteyttä valmistajaan selvittääksesi, onko asennus mahdollista huoneolosuhteissa, kuten voimakkaassa auringonvalossa. Suunnittele liikkumavara kaikkiin ympäröiviin kiinteisiin kohteisiin. Project Floorsin kalanruoto vinyyli asennetaan 90 asteen kulmassa kalanruotokuvion aikaansaamiseksi. Tässä on oltava erityisen tarkka, jotta vältetään aukkojen muodostuminen. Kalanruotomalliston liimattavat lattiat asennetaan märkäliimapohjamenetelmällä, jossa käytetään dispersioliimaa.

Tilaa Project Floors liimattava kalanruoto vinyyli verkosta parhaaseen hintaan!

Tilaa suosikkisi Project Floorsin kalanruoto-mallistosta jo tänään ja luo tyylikäs tunnelma yksilöllisellä otteella! Sen lisäksi, että saat Project Floorsin laadukkaat vinyylilattiapäällysteet kätevästi kotiisi, saat ne myös taatusti parhaaseen hintaan!

Parhaan hintatakuumme lisäksi voit myös hyötyä näytepalvelustamme. Lähetämme sinulle postitse kotiisi jopa kahdeksan näytettä, jotta voit rauhassa valita sopivan kalanruoto vinyylin. Ja jos teet suuremman remontin esimerkiksi urakka- tai liiketilaan liimattavalla vinyylillä, voit pyytää yksilöllisen tarjouksen, ja yritämme koota sinulle parhaat mahdolliset ehdot.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa Project Floorsin kalanruoto design-lattiaan liittyvissä kysymyksissä ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää