Project Floors Groutline - vinyylilattia lankkujen muodossa sisustukseen, jossa on luonnetta!

Project Floors Groutline -malliston liimattava vinyyli on vankka lankkulattian näköinen vinyylilattia joka luo j…

lue lisää

Project Floors Groutline - vinyylilattia kaikille niille, jotka pitävät epätavallisesta!

Groutline-mallistolla Project Floors on luonut erikoisempia design-lattia vaihtoehtoja. Erikoisuutena lankkujen aitoa ulkonäköä tukevat erityisen syvät viisteet, jotka antavat vinyylilattialle vertaansa vailla olevan ulkonäön. Kaikissa kuudessa Project Floors Groutline -puujäljitelmässä, joissa on viistetyt reunat, viisteet on sijoitettu syvemmälle design-lattiapinnoitteen keskikerrokseen. Tämä paljastaa syvemmän kerroksen tummemmat vivahteet, jotka korostavat vinyylilankkuja kuin kehys.

Groutline-vinyylilattian maalaismaista ja eloisaa ilmettä korostavat erilaiset lankkumuodot, joiden avulla voit luoda mielenkiintoisia kuvioita ja yhdistellä erilaisia sisustuksia. Project Floorsin parketin näköinen liimattavaa vinyyliä on saatavana 121,9 cm:n pituisena ja 22,8 cm:n, 15,2 cm:n ja 7,6 cm:n levyisenä.

Vinyylilattia, jossa on jännittävä kuvio ja lyömättömät edut!

Project Floorsin Groutline-malliston liimattavalla vinyylillla saat paitsi kauniin muotoilun omaavan vinyylilaminaatin myös toimivan lattiapäällysteen, joka tekee vaikutuksen teknisillä eduillaan. Näin ollen Groutline-vinyylilattia on kestävä ja helppohoitoinen lattia, joka sopii monenlaisiin tiloihin. Vinyylilattiat kestävät tavallisia kemikaaleja ja W-tyypin työtuolin rullia, mutta se on myös mittapysyvä ja lämmönjohtava. Korkeamman lämmönkestävyyden ansiosta puun näköistä liimattavaa vinyylilattiaa voidaan käyttää myös lattialämmitysjärjestelmien kanssa jopa 28 °C:n lämpötilaan asti.

Project Floorsin liimattavassa vinyylissä on 0,55 mm:n paksuinen PU-pintainen kulutuskerros, joka suojaa lattiapäällystettä optimaalisesti ulkoisilta vaikutuksilta, naarmuilta ja iskuilta. Lisäksi lankkulattian näköinen vinyylilattia vakuuttaa myös turvallisuudellaan, sillä sisustuksesta riippuen lattia tarjoaa R10- tai R9-luokituksen mukaisen liukuesteen. Palosuojausluokka Bfl-s1 osoittaa, että vinyylilattiasta muodostuu tulipalon sattuessa vain vähän tai ei lainkaan savua. Lisäksi Groutline-designlattia on antistaattinen ja 2,5 mm:n kokonaispaksuudellaan yksi remonttiystävällisimmistä lattiapäällysteistä.

Liimattavat vinyylilattiat jokaiseen tilaan: Groutline-vinyylilattia tekee sen mahdolliseksi.

Project Floorsin lankkulattian näköinen Groutline-vinyylilattia on erittäin kestävä PU-käsitellyn, 0,55 mm paksun kulutuskerroksen ja erityisen tuoterakenteen ansiosta. Tämä tarkoittaa sitä, että puun näköinen liimattava vinyyli ei ole vain kodin katseenvangitsija, vaan se sopii myös paljon käytettyjen huoneiden tyylikkääseen suunnitteluun.

Käyttöluokkiin 23, 33 ja 42 luokiteltua liimattavaa vinyyliä voidaan käyttää sekä intensiivisesti käytetyissä yksityisissä tiloissa että vilkkaasti liikennöidyissä kaupallisissa tiloissa. Sitä voidaan käyttää jopa tiloissa, joissa on normaalia liikennettä kevyessä teollisuudessa. Näin ollen liimattavaa vinyylilattiaa voidaan käyttää keittiöissä, kylpyhuoneissa, eteisissä ja sisääntulotiloissa, mutta se sopii myös pienempiin työpajoihin, putiikkeihin, kahviloihin, baareihin ja hotelleihin.

Project Floors Groutline: vaihtoehto parketille

Project Floors Groutline -malliston erityisenä etuna on profiilin viiste, jota käytetään lankkujen kaikilla sivuilla aina lattian keskikerrokseen asti ja joka tarjoaa siten vertaansa vailla olevan muotoiluominaisuuden. Lankkulattian näköinen vinyylilattia kilpailee aidon lankkulattian kanssa esteettisyyden suhteen, mutta sillä on useita mukavuuteen ja käytännöllisyyteen liittyviä etuja, joita puulattia ei voi tarjota.

Helppohoitoisuutensa ansiosta parketin näköinen rustiikkinen vinyylilattia voidaan pyyhkiä vain kostealla liinalla. Lisäksi Groutlinen liimattavalla vinyylillä on jalkoja lämmittäviä ominaisuuksia, jotka houkuttelevat kävelemään paljain jaloin, kun taas joustava rakenne pehmentää askeliasi ja suojaa selkärankaasi. Lopuksi, toisin kuin oikeat lankkulattiat, Project Floors Groutline -liimattava vinyyli takaa miellyttävän huoneakustiikan, sillä iskuäänet vaimenee jonkin verran.

Design-lattia, joka ansaitsee nimensä: aseta jännittäviä aksentteja Project Floors Groutlinen liimattavalla vinyylillä.

Project Floorsin Groutline-malliston vinyylilattian ympärillä olevat syvät viisteet antavat sille ainutlaatuisen, vastustamattoman viehätyksen, joka kutsuu suunnittelemaan yksilöllisiä tiloja. Puun näköinen liimattava vinyyli tuo mukanaan maalaismaisen tunnelman yksittäisten lankkujen korostuksen ansiosta, jota erilaiset lankkumuodot tukevat entisestään. Lisäksi lattia tarjoaa erityisen realistisen muotoilun, joka jäljittelee aidon puun rakenteellisia eroja ja esimerkiksi koloja.

Koe Project Floors Groutline -projektin erikoislaatuinen suunnittelulattia!

Vaikka Project Floors Groutline -lattialle on ominaista ainutlaatuinen maalaismainen ulkonäkö, se ei sovellu vain arkisiin tiloihin. Vinyylilattiat ovat erityisen suosittuja kaupallisella ja urakkasektorilla, koska ne ovat erittäin kestäviä ja näyttävät aidolta parketilta. Tumman puun näköinen vinyylilattia on erittäin tyylikäs ja jalo, kun taas tammen värinen vinyylilattia, jossa on valkopesty pinta, on melko lempeän oloinen. Entistäkin modernimman ilmeen saat vaaleanharmaalla liimattavalla vinyylillä, joka sopii erinomaisesti nykyaikaiseen sisustukseen ja moderniin suoraviivaiseen keittiöön. Tammen värinen vinyylilattia puolestaan sopii sekä klassiseen että nuorekkaaseen sisustukseen, ja se voidaan yhdistää upeasti myös trendikkäisiin tyyleihin.

Design-lattiat Project Floorsilta: ensiluokkainen muotoilu ja harkitut valmistusmenetelmät.

Lattiavalmistaja Project Floors on jälleen kerran osoittanut Groutline-mallistollaan, mihin design-lattia pystyy. Tunnettu valmistaja luottaa Groutline-mallistossaan myös täysin kierrätettäviin vinyylilattiapäällysteisiin, jotka on valmistettu ilman haitallisia pehmentimiä ja jotka täyttävät päästöluokan A+ vaatimukset. Muotoilun, värin ja pinnan osalta Project Floorsin liimattavalla vinyylillä on ensiluokkainen maine, ja se inspiroi edelleen innovatiivisilla suunnitteluratkaisuilla sekä yksityis- että urakkasektorilla.

Lisäksi tunnettu valmistaja pitää erittäin tärkeänä käytettyjen resurssien vastuullista ja harkittua käyttöä, joten se käyttää muun muassa aurinkoenergiaa lattiapäällysteiden tuotannossa ja testauttaa vinyylilattiat säännöllisesti päästöjen osalta. Project Floors Groutline -malliston lankkulattian näköiselle liimattavalle vinyylilattialle on myönnetty "Indoor Air Comfort Gold" -merkki, joka vahvistaa vinyylilattian terveysturvallisuuden.

Liimattavan vinyylilattian asentaminen: näiden ohjeiden avulla selviät tehtävästä!

Jos haluat asentaa uuden Groutline-malliston lattian, sinun on noudatettava muutamia ohjeita ihanteellisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Ennen asennusta vinyylilattiaa on säilytettävä vähintään 48 tuntia asennettavassa huoneessa, jotta ne voivat akklimatisoitua. Poista vinyylilattia kuormalavalta ja aseta se huoneeseen mahdollisimman pieniin pinoihin 50 cm:n etäisyydelle seinästä. 48 tuntia ennen asennusta, asennuksen aikana ja edelleen 72 tuntia asennuksen jälkeen huoneen lämpötilan on oltava vähintään 18 °C, lattian lämpötilan yli 15 °C ja kosteuden enintään 75 %. Vältä asennusta ja akklimatisointia suorassa auringonvalossa. Jos olet epävarma, tarkista valmistajalta etukäteen, ovatko huoneen olosuhteet Groutline-vinyylilattian asentamiselle sopivia.

Kun asennat liimattavaa vinyyliä, on tärkeää varmistaa, että aluslattia on kuiva, tasainen, puhdas, kantava ja riittävän imukykyinen. Vinyylilattioita ei voi asentaa lasitetulle terassille tai tiloihin, joissa on auringonvaloa, eikä vanhojen tekstiilipäällysteiden tai laminaattipäällysteiden päälle. On parasta selvittää etukäteen, mille alustoille Groutline-vinyylilattia voidaan asentaa. Project Floors Groutline -lattiat asennetaan märkäliimapohjamenetelmällä, jossa käytetään dispersioliimaa. Yksittäisiä lankkuja työnnetään vain kevyesti toisiaan vasten, ja ne ajetaan pois vähintään 40 kg:n painoisella nivelrullalla asennuksen aikana ja sen jälkeen.

Tilaa Groutline-vinyylilattia Project Floorsilta kätevästi netistä!

Valitse ilmeikäs design-lattia Project Floors Groutline -mallistosta jo tänään ja kirjoita lattiasuunnittelulle omat säännöt! Lankkumainen vinyylilattia ei innosta ainoastaan esteettisesti vaan myös käytännöllisesti ja toiminnallisesti, ja se on uskollinen kumppani yksityiseltä sektorilta kaupalliseen ja kevyeen teollisuuteen.

Saat tyylikkään liimattavan vinyylin verkkokaupastamme parhaalla hintatakuulla! Lisäksi voit hyödyntää näytepalveluamme, jos et osaa päättää klassisen tammen sisustuksen ja harmaan puun näköisen vinyylilattian välillä. Voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita talonrakennukseen tai kaupalliseen käyttöön.

Onko sinulla kysymyksiä, toiveita tai ehdotuksia? Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeemme kautta. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa Project Floors Groutline -liimattavaan vinyyliin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää