Close icon

Project Floors Chevron liimattava vinyyli - Osoita tyylitajusi tyylikkäällä kalanruoto vinyylillä!

Project Floors Chevron -liimattavan vinyylilattian kanssa valitset tyylikkään design-lattiapäällysteen…

lue lisää
1 - 6 | 6 Tuotteet

Project Floors Chevron - monipuolinen vinyylilattia tyylitietoisiin rakennusprojekteihin!

Project Floorsin Chevron-malliston liimattava vinyyli inspiroi ainutlaatuisella kalanruoto-ilmeellään, joka antaa huoneille erityisen tyylikkään ilmeen. Chevron on klassinen parketin asennustyyli, joka muistuttaa 1600-luvun ranskalaisia kartanoita. Kalanruoto vinyyli antaa huoneelle eloisan ja ilmeikkään vaikutelman, ja se voidaan yhdistää sekä nostalgisesti antiikkihuonekaluihin ja vintage-asustustarvikkeisiin että hyvin modernisti ja nykyaikaisesti.

Project Floors Chevron -mallisto sisältää kuusi kalanruoto muotoilulla varustettua design-lattiapinnoitetta. Liimattava vinyylilattia on saatavana uudessa 45,7 x 10,2 cm:n lankkumuodossa. 60° viistetyt reunat mahdollistavat tyylikkään huoneen suunnittelun ja asennuskuvion. Neljältä sivulta viistetyt vinyylilankut voivat kilpailla visuaalisesti ranskalaisen parketin kanssa, ja synkronisesti kohokuvioidun puun ulkonäön ansiosta se vakuuttaa erittäin aidolla ulkonäöllä. Toisin kuin aidot puiset lattiat, Project Floors Chevronin kalanruoto vinyyli puun näköisenä takaa kuitenkin miellyttävän jalkamukavuuden, tekee vaikutuksen jalkojen lämpimällä rakenteella ja miellyttävällä huoneakustiikalla. Samanlaisessa sisustuksessa olevat jalkalistat ovat täydellinen viimeistely ilmeikkäälle Project Floors Chevron -mallistolle!

Tammen näköinen kalanruoto vinyyli - design-lattia tyylikkääseen asumiseen ja paljon muuhunkin!

Project Floors Chevron -malliston erityinen kohokohta on aito puukoriste, joka voi koristella huoneita sekä asuin- että liiketiloissa sen suuren kestävyyden ansiosta. Viehättävässä puun näköisessä vinyylilattiassa on valittavana luonnollinen, tyylikäs, moderni tai maalaismainen sisustus.

Valitse esimerkiksi vinyylilattia rustiikkisessa tammi-ilmeessä ja luo arvokas, ranskalainen kartano. Jos haluat nykyaikaisemman ilmeen, valitse harmaa kalanruoto vinyyli. Tätä design-lattiaa voidaan käyttää upeasti myös nykyaikaisissa olohuoneissa modernin kosketuksen ansiosta. Lisäksi valkopesty vinyylilattia tammijäljitelmällä antaa virkistäviä ja rentoja korostuksia ja pehmentää hieman hienostunutta ilmettä. Maalaismaiseen sisustukseen ja maalaistalon sisustukseen sopii erityisen hyvin kalanruoto vinyyli, jossa on voimakkaasti korostettu rakenne.

Myös teknisesti huippu: Project Floors Chevron valloittaa asuin- ja liiketilat!

Project Floorsin Chevron-malliston kalanruoto vinyyli soveltuu käyttöluokkiin 23, 33 ja 42. Se soveltuu käytettäväksi erittäin kovasti käytetyissä asuintiloissa, paljon käytetyissä kaupallisissa tiloissa ja urakoissa sekä kevyessä teollisuudessa, jossa on normaalia kulutusta. Tämä tarkoittaa, että voit sisustaa eteisen, keittiön tai olohuoneen puun näköisellä liimattavalla vinyylillä, mutta myös kauppoja, hotellin tai työpajoja.

Liimattavassa vinyylissä on 0,55 mm:n paksuinen, PU-pinnoitettu kulutuskerros, joka tekee lattiasta todella kestävän. Project Floors Chevron -liimattava vinyylilaatta on vankka kumppani monenlaisiin tiloihin, sillä siinä on matala jäännöspaine, se soveltuu W-tyypin tuolien pyörien alle ja kestää jokapäiväisiä käyttöä. Hyvän lämmönkestävyytensä ansiosta liimattava vinyyli voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmien kanssa 28 °C:seen asti, ja se on luokiteltu palosuojausluokkaan Bfl-s1. Tämä tarkoittaa sitä, että kalanruoto vinyyli on vaikeasti syttyvä ja tuottaa palotilanteessa vain vähän tai ei lainkaan savua. Lisäksi Project Floorsin Chevron-malliston design-lattia on kemikaaliresistanssi ja omaa mallista riippuen R9- tai R10-luokituksen mukaisen liukuesteen.

Project Floors Chevron - Kalanruoto vinyyli vakuuttava erilaisilla eduilla!

Project Floors Chevron- kalanruoto lattia tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä ihanteellisen lattiapäällysteen olohuoneisiin, putiikkeihin ja kevyeen teollisuuteen. Project Floorsin vinyylilattiat ovat helppohoitoisia ja kestäviä, ja niissä yhdistyvät muotoilun ja käyttömukavuuden parhaat puolet korkealaatuisen lattiapäällysteen luomiseksi. Project Floors keskittyy aidon näköisiin jäljitelmiin, erityisesti puun näköisissä vinyylilattioissa, joka saavutetaan viistetyillä reunoilla ja synkronisella kohokuvioinnilla. Vinyylilattian tuntuma jäljittelee myös erinomaisesti aidon puun kuviointia ja rakennetta.

Koska Chevron-mallistojen lankuilla sinulla on mahdollisuus yksilölliseen suunnitteluun, sillä lankut ovat erillisiä. Erilaiset asennuskuviot sekä erilaisten mallien yhdistäminen antavat huoneillesi oman ainutlaatuisen viehätyksensä. Koska kalanruoto vinyyli on rakenteeltaan 2,5 mm paksuinen, se on remonttiystävällinen lattia, joka sopii erinomaisesti uusiin rakennuksiin, muutostöihin ja remontteihin. Lisäksi vinyylilattia puujäljitelmällä voi tehdä vaikutuksen kosteudenkestävyydellään, joten sitä voidaan käyttää myös kylpyhuoneen vinyylilattiana.

Project Floors design-lattia - vinyylilattia aidon näköisellä puujäljitelmällä

Tunnettu valmistaja Project Floors on erikoistunut vinyylimuotoilulattioihin, jotka voivat tuoda etujaan esiin monilla käyttöalueilla. Luonnollisen ulkonäön ja tuntuman, helppohoitoisuuden ja kestävyyden symbioosi inspiroi niin suunnittelijoita, käyttäjiä, omistajia kuin arkkitehtejä.

Lisäksi Project Floors käyttää Chevron-mallistossaan ftalaatittomia pehmentimiä ja mahdollisimman huolellista resurssien käyttöä. Sen lisäksi, että Project Floors Chevron -liimattava vinyyli suojelee veden ja ilman laatua ja vähentää jätettä. Se voidaan myös homogeenisen koostumuksensa ansiosta kierrättää ja palauttaa takaisin tuotekiertoon, mikä tekee siitä ekologisesti vastuullisemman vaihtoehdon.

Liimattavan vinyylin asentaminen: tämä on tärkeintä!

Kun asennat uuden Project Floors Chevron -liimattavan vinyylin, on erityisen tärkeää valmistella aluslattia huolellisesti. Sen on oltava mahdollisimman kuiva, tasainen, puhdas, kantava ja imukykyinen, koska kalanruoto vinyyli kiinnitetään lattiaan liimalla. Asennus tekstiilipäällysteisiin ei ole mahdollista. Emme myöskään suosittele lattian asentamista alueille, jotka altistuvat voimakkaalle kuumuudelle ja suoralle auringonvalolle.

Ennen asennusta puun näköistä liimattavaa vinyyliä on totutettava vähintään 48 tuntia asennettavassa huoneessa. Tätä varten levitä lattiapäällysteet pieniin, enintään neljän tai viiden paketin pinoihin 50 cm:n päähän huoneen seinästä. 48 tuntia ennen asnnusta, asennuksen aikana ja 72 tuntia asennuksen jälkeen huoneen lämpötilan on oltava vähintään 18 °C, lattian lämpötilan yli 15 °C ja suhteellisen kosteuden enintään 75 %.

Project Floors Chevron kalanruoto vinyyli on asennettava dispersioliimalla märkäliimausmenetelmällä. Varmista, että vinyylilattia soveltuu tiloissasi vallitseviin olosuhteisiin. Erityiset huoneolosuhteet voivat edellyttää ammattilaisen suorittamaa testausta.

Project Floors Chevron kalanruoto vinyylin asennus

Kun vinyylilankkuja asennetaan kalanruoto muotoon, tarvitaan hieman enemmän varovaisuutta. On erityisen tärkeää, että 90°:n kulma säilyy aina tarkasti lankkuja asennettaessa. Pienemmät poikkeamat voivat myöhemmin näkyä.

Chevron-liitoksessa lankut asetetaan 45°:n kulmassa. Tässäkin asiassa kulmaa on aina noudatettava tarkasti. Kun valitset Project Floors Chevron-malliston vinyylilattian, saat vasemman- ja oikeanpuoleiset kaistaleet, jotka on asennettava vuorotellen puolelta toiselle.

Tilaa Project Floors Chevron kalanruoto vinyyli verkosta ja sisusta huoneet tyylikkäällä eleganssilla ja teknisellä hienostuneisuudella!

Tutustu Project Floorsin Chevron-malliston kalanruoto vinyyliin ja luo tyylikäs tunnelma ranskalaiseen tyyliin! Verkkokaupastamme saat laadukkaat vinyylilattiat puujäljitelmällä edullisesti parhaan hintatakuun ansiosta, ja voit myös pyytää yksilöllisen tarjouksen, jos tarvitset suuremman määrän vinyylilattioita. Etkö ole varma, mikä lattia sopii tilaasi parhaiten? Käytä näytepalveluamme ja lähetämme ne sinulle postitse.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden kysymyksiä, pyyntöjä ja ehdotuksia varten sähköpostitse, puhelimitse ja yhteydenottolomakkeellamme. Neuvomme sinua mielellämme kaikissa Project Floors Chevron -liimattavaan vinyyliin liittyvissä asioissa ja odotamme innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää