Close icon

Tretford Interlife - tekstiililaatat kotiin ja julkisiin tiloihin

Vahvojen ominaisuuksiensa ja erinomaisen laatunsa ansiosta Tretford Interlife -laatat ovat optimaalinen valinta kaikkiin n…

lue lisää
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 | 40 Tuotteet

Tretford Interlife tekstiililaatat - Kovaa kulutusta kestävät tekstiililaatat Kashmir vuohenkarvasta

Varmistaakseen, että Tretfordin tekstiililaatat kestävät jopa vilkasta liikennettä, valmistaja on tehnyt laattoihin hyvin erityisen kulutuspinnan. Pinnassa käytetään 70 % kashmir vuohen karvan ja 30 % polyamidi 6:n yhdistelmää, ja siksi sillä on myös korkea kulutusluokka 33, jolla voidaan suunnitella hotelleja, ravintoloita ja toimistoja, mutta myös kodin työhuoneita, makuuhuoneita tai olohuoneita. Eikä ihme, jos katsot näitä kahta lankamateriaalia! Polyamidi tunnetaan jo hyvin kestävänä materiaalina, kun puolestaan kashmir vuohen karvaa käytetään pääasiassa lämpimissä ja pehmeissä vaatteissa. Kun otetaan huomioon villan alkuperä, sen kestävyydestä ei pitäisi olla epäilystäkään.

Kashmiria tuotetaan edelleen käsityönä Mongolian aroilta kotoisin olevista kashmir vuohista. Siellä niiden on kestettävä erittäin kylmiä lämpötiloja, talvella jopa -40 astetta. Samalla niiden ulkokarva suojaa niitä rankkasateelta ja lialta. Jopa käsittelyn jälkeen karva säilyttää osan näistä ominaisuuksista! On sanomattakin selvää, että yhtään eläintä ei vahingoiteta lankamateriaalin keräämisen aikana! Vuohen turkista kammataan pintakarvapeite perinteiseen tapaan käsin, kun vuohet aloittavat karvanvaihdon keväällä. Näin eläimet valmistautuvat huolellisesti lämpimiin kesäkuukausiin ilman, että ne menettävät varhaisessa vaiheessa turkkinsa, joka on niiden selviytymisen kannalta välttämätön. Lopputuloksena on luonnollinen, mutta eksklusiivinen lattianpäällyste, joka näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa.

Parhaat ominaisuudet hyvinvoinnin ja terveyden takaamiseksi

Jotta voisit nauttia käytännöllisistä tekstiililaatoista, niillä on monia ominaisuuksia, jotka eivät jätä toivomisen varaa. Näistä merkittävin on äänen, jopa 24 dB:n kevennys. Vähennä merkittävästi taustamelua käytännöllisillä lattian ääntä vaimentavilla ominaisuuksilla ja varmista työrauha ja hiljaisuus työpaikalla. Lisäksi tekstiililaattojen käytön on osoitettu parantavan sisäilman laatua, sillä tekstiilikuidut pystyvät sitomaan ja pidättämään tietyn määrän pölyä. Vaikka tämä ei liene salaisuus useimmille allergikoille, voit myös pitää pölypitoisuuden alhaisena toimistossa! Voit sitten helposti poistaa kuituihin tarttuneen pölyn imuroimalla. Turvallisuutta lisää korkea palosuojausluokka Cfl-s1, joka merkitsee, että lattia on eurooppalaisen luokituksen mukaan paloturvallinen ja että sen savunmuodostus on vähäistä tulipalon sattuessa.

Visuaalisesti huippuluokkaa - Tekstiililaatat Tretfordilta

Kuten eksklusiivisesta materiaalista voi päätellä, Tretford Interlife -laattojen tekniset ominaisuudet eivät ole pelkästään vaikuttavia. Mallistossa on yhteensä 40 eri sävyä, joiden avulla voit määrittää sisustuksesi pienintä yksityiskohtaa myöten. Ei ole väliä, haluatko suunnitella työpaikkasi iloisen värikkääksi vai hillityn vakavaksi. Tutustu valtavaan väripalettiin ja käytä suunnittelussa ruskeaa, beigeä tai jopa mustaa. Lisäksi tarjoamme lukuisia keltaisen, punaisen, sinisen tai vihreän sävyjä. Hillityt harmaat ja beiget tekstiililaatat toimivat varmana valintana kaikkiin tiloihin. Yhtenäisen 50 x 50 cm:n koon avulla voit yhdistää useita värejä ja toteuttaa yksilöllisiä suunnitelmia. Jotta eri sävyjen yhdistäminen olisi helpompaa, kaikissa tekstiilaatoissa on kaikille Tretfordin tuotteille ominainen tyylikäs uurrettu rakenne.

Tekstiilaattojen helppo asennus ja uudelleen järjestely

Toinen Tretfordin tekstiililaattojen keskeinen etu on, että ne pysyvät paikoillaan itsestään. Tämä tarkoittaa, että lattian kiinnittämiseen ei tarvitse käyttää nestemäisiä liimoja. Tekstiililaatat pysyvät tukevasti paikoillaan lattialla pääasiassa niiden oman painon (3,7 kg/m²) ja niiden vakaan kuitukankaasta valmistetun taustan ansiosta. Tämä tarkoittaa, että asennus on nopeaa ja mutkatonta ja että yksittäisiä laattoja voidaan irrottaa ja pestä. Lisäksi sinun ei tarvitse odottaa liiman kovettumista, ennen kuin voit siirtyä takaisin työpaikallesi, huonekalut mukaan lukien. Jos korjaustöitä tarvitaan, tekstiililaatat voidaan helposti nostaa ylös ja poistaa ilman, että koko lattiaa tarvitsee repiä irti.

Tretford tekstiililaatat - Löydä tyylikkäät tekstiililaatat kätevästi BRICOFLOR-verkkokaupasta!

Etkö malta, että voit asentaa Tretford Interlife -tekstiililaatat toimistoosi tai kotiisi? Tilaa sitten tekstiilaatat jo tänään BRICOFLORilta, ja hyödynnä monia palveluitamme, jotka tekevät ostosten tekemisestä kanssamme entistäkin mukavampaa. Säästät rahaa esimerkiksi parhaan hintatakuun avulla, jonka ansiosta saat tuotteemme aina edulliseen hintaan. Voit myös hyödyntää näytepalveluamme ja tilata jopa kahdeksan näytettä, jolloin voit tarkastella rakennetta ja väriä kotisohvallasi. Tarvitsetko suurempia määriä esimerkiksi suurta toimistoa varten? Pyynnöstä teemme sinulle yksilöllisen tarjouksen, jolloin voit säästää vielä enemmän. Voit ottaa yhteyttä avuliaaseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä valmiin yhteydenottolomakkeemme. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Plus icon lue lisää