Heuga 725 tekstiililaatat - Luovuuden ja kestävyyden yhdistelmä 

Heuga 725 on erittäin kestävä toimistomattolaattamallisto,tekstiililaatat kestävät kiireisimm&aum…

lue lisää

Kestävän luonteensa ansiosta nämä tekstiililaatat soveltuvat lisäksi käytettäväksi kaikenlaisten toimistohuonekalujen, kuten rullatuolien kanssa, jotka eivät pysty vahingoittaa pehmeää veluuripintaa. Tekstiililaatat kestävät siis käyttöä sekä pienessä toimistossa, että isommassakin yrityksessä tai myymälässä.

Valitse laajasta tekstiililaatta valikoimasta loistavia värejä - Heuga 725 -tekstiililaatat 

Etsitpä sitten perinteisiä tai hillittyjä värejä, tai sitten olet enemmän kiinnostunut eloisista ja rohkeista sävyistä, Heugan 725 -mallistosta löytyy jokaiselle sopivat tekstiililaatat, sillä siinä on laaja kirjo 27 eri sävyä. Valitse perinteiset mustat, beiget tai harmaat tekstiililaatat, kuten "Coal" tai "Real Black". Vaihtoehtoisesti, jos haluat luoda rohkean ja värikkäämmän kannanoton, eloisammat sävyt, kuten vihreät mattolaatat, sekoitettuna "Real Emerald" -mallin sinisiin sävyihin, saattavat olla juuri etsimäsi värikkäät tekstiililaatat. Voit myös yhdistellä eri värejä luodaksesi räätälöidyn mallin, koristella käytäviäsi räikeillä poluilla tai luoda toimistoosi hienovaraisia jakoja eri sävyjen avulla. Tekstiililaatoilla voit siis ilmaista itseäsi ja koristella tilaasi vapaasti, sekä tehdä tyylikkään luovia ratkaisuja isoihin ja pieniin tiloihin. Lisäksi tekstiililaatat ovat kaunis vaihtoehto siksi, koska ne voidaan asentaa eri suuntiin, kuten tavalliseen monoliittityyliin. Heuga 725 -malliston tekstiililaatat ovat todella tehty inspiroimaan ja vapauttamaan luovuutesi. Käytä siis oman makusi mukaan joko Heugan räikeitä ja kirjavia värillisiä laattoja, tai elegantteja neutraalinsävyisiä vaihtoehtoja.

Asiantuntijoiden valmistamat, kestävät tekstiililaatat 

Interface, Heugan emoyhtiön, tekstiililaatat tekevät edelleen vaikutuksen erittäin kestävillä ja luotettavilla laatoillaan. Tämä mallisto koostuu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat, että tekstiililaatat vahvoilla nailonpinnoilla eivät näytä kulumista edes raskaan käytön jälkeen. Värinkestävien ominaisuuksiensa ansiosta Heuga 725 -mallisto säilyttää oman alkuperäisen värinsä myös vuosien jälkeen. Heuga tekstiililaatat ovat paloturvallisia ja kuuluvat palosuojausluokkaan Bfl-s1, joka vaaditaan tämän tuotteen asentamiseen kaikissa kaupallisissa tiloissa. Heuga 725:n valmistajat ovat onnistuneet luomaan tuotteen, jossa on miellyttävä ja pehmeä veluuripinta, tekstiililaatat ovat samalla yleisesti erittäin käyttöä ja kulumista kestäviä sekä myös likaa kestäviä.

Ensiluokkalaiset tuotteet, joiden asennus on helppoa

Nämä modulaariset tekstiililaatat ovat huomattavasti helpompia asentaa kuin perinteiset kokolattiamattorullat, eivätkä Heuga- tekstiililaatat ole poikkeus. Tekstiililaatta 50x50 cm:n neliömuotonsa ansiosta se voidaan helposti kuljettaa laatikoissa, ja ne vievät vain vähän tilaa, joten tekstiililaatat voidaan aina varastoida kätevästi. Irtoasennusmenetelmän ansiosta laattojen asentamiseen kuluu vähemmän aikaa ja välineitä. Koska nämä tekstiililaatat omaavat itseliimautuvan taustan, ylimääräisten liimojen aiheuttama vaiva jää pois, joten jopa DIY-harrastajat pystyvät asentamaan tämän lattian helposti! Heuga 725 -mallistossa on Graphlar®-tausta, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan tukeva liitos ja luotettava pito. Tämä estää vääntyneet tai rypistyneet tekstiililaatat. Lisää vakautta tuovat Heuga TacTiles -laatat, joiden avulla tekstiililaatat voidaan liittää vierekkäin ilman, että ne jäävät kiinni maahan. TacTiles-levyt luovat tiiviisti kiinni olevan kokonaisuuden, ja ne on myös helppo poistaa jättämättä jäämiä laattoihin. Tekstiililaatat ovat siis sekä helppo asentaa, että irroittaa.

Kestävyys - Heugan perimmäinen tavoite

Heuga tuntee vahvaa vastuuntuntoa ympäristönsuojelusta, ja siksi yritys tekee kaikkensa valmistaakseen tuotteensa ympäristöystävällisesti. Heuga 725 -mallisto on täydellinen esimerkki heidän kestävistä tuotteistaan. Langassa käytetään 100-prosenttisesti kierrätettyä materiaalia, mikä minimoi raaka-aineiden tarpeen ja vähentää näin niiden tuottamia ympäristövaikutuksia. Tämä kaikki on osa "Mission Zero" -ohjelmaa, joka edustaa yrityksen tavoitetta olla täysin kestävä vuoteen 2020 mennessä. Nämä kaupalliset tekstiililaatat ovat siis erittäin korkealaatuinen, kestävä ja kestävä tuote, johon kannattaa ehdottomasti investoida.

Tilaa Heugan tekstiililaatat Bricoflorin verkkokaupasta

Jos Heuga 725 -mallisto sopii jokapäiväisiin tarpeisiisi, tee tilauksesi meille täällä Bricoflorilla ja hyödy asiantuntevasta palvelustamme! Koska työskentelemme suoraan valmistajien kanssa, voimme tarjota parhaat mahdolliset hinnat. Jos haluat nähdä tekstiililaatat henkilökohtaisesti, ennen kuin teet lopullisen päätöksen, hyödynnä ilmaista näytepalveluamme. Jos haluat tehdä suuren tilauksen suurta projektia varten, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, niin voit pyytää räätälöityä tarjousta. Jos haluat ottaa yhteyttä, lähetä meille sähköpostia, soita meille tai täytä yhteydenottolomakkeemme, niin autamme sinua mielellämme!

Plus icon lue lisää