Ota yhteyttä
Onko sinulla kysymys?

Autamme sinua 
mielellämme!
Ota yhteyttä ma-pe: 10.00-18.30 09 4270 4082 tai sähköpostitse info@bricoflor.fi

Heuga Superflor tekstiililaatat - Monikäyttöinen lattia

Heugan tekstiililaatat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleilla ja huolellisella käsittelyllä, joustavilla käyttömahdollisuuksilla ja innovatiivisilla ideoilla. Kaikki tämä tekee Heugan itse asennettavista tekstiililaatoista vaikuttavan vaihtoehdon perinteiselle matolle.

Lue lisää

Heuga Superflor

  • Paras hintatakuu

    Et tule maksamaan senttiäkään liikaa!
  • Yksittäisiä tarjouksia

    Suunnitteletko isompaakin remonttia? Pyydä meiltä yksittäistä tarjousta!!
  • Ilmainen näytepalvelu

    Nyt jopa 8 ilmaista näytepalaa kerralla!

Heuga Superflor -laatat eivät ole poikkeus: laaja värivalikoima ja äärimmäinen kestävyys takaavat monikäyttöisyyden niin yksityiseen kuin kaupalliseen käyttöön. Raskaskaan käyttö ei ole ongelma, sillä erinomaisen lankamateriaalin ja todistetun Heuga-laadun ansiosta Heuga Superflor -tekstiililaatat ovat poikkeuksellisen kestävä mallisto. Lisäksi Heuga Superflor edustaa myös poikkeuksellista mukavuutta. Koska ne ovat itse asennettavia tekstiililaattoja, uusi lattia voidaan asentaa hetkessä. Visuaalisesti Heuga Superflor voidaan sovittaa yksilöllisiin vaatimuksiin, sillä valtava värivalikoima ja mahdollisuus yhdistää värejä keskenään antavat paljon vapautta suunnitteluun. Tässä ei ole vielä kaikki, Heuga Superflor -matot ovat monessa suhteessa erityisen ympäristöystävällinen tuote ja lisäksi ne valmistaa vastuullinen yritys.

Heuga tekstiililaatat useissa eri väreissä

Laadukkaat materiaalit antavat tekstiililaatoille hyvin erityisen ilmeen ja ajattoman tyylikkyyden. Valittavana on yhteensä 18 erilaista värivaihtoehtoa, joissa on eläväisen värinen pinta, joka antaa niille erityisen mielenkiintoisen ilmeen. Tämä syntyy eri lankojen sekoituksesta, jotka kaikki ovat samasta värimaailmasta ja luovat näin mielenkiintoisen, yksivärisen ilmeen. Valikoimassa on sekä klassisia että värikkäitä vaihtoehtoja. Hienovaraiset harmaat ja ruskeat sävyt, joiden värin syvyys vaihtelee, antavat huoneellesi maanläheisen ja silti muodikkaan ilmeen. Tämän vaikutelman voi saavuttaa myös mustalla tai vaalealla, hillityllä beigellä. Jos haluat hieman enemmän väriä, Heuga Superflor -tekstiililaatat sopivat myös sinulle: halusitpa sitten metsänvihreää, tai kirkkaampia värejä, kuten kirkkaan keltaista tai lämmintä puna-oranssia, Heuga Superflor on monipuolinen ja aina tyylikäs. Riippuu siis täysin sinusta, pidätkö enemmän hillityistä vai kirkkaista väreistä vai haluatko yhdistää molempia ja asettaa aksentteja. Itse asennettavat tekstiililaatat voidaan asentaa monenlaisiin kuvioihin yhdistelemällä eri värejä ja näin voit päästää luovuutesi valloilleen!

Heuga Superflor tekstiililaatat - Ainutlaatuinen lattiapäällyste

Malliston visuaalinen vaikuttavuus näkyy jo ensi silmäyksellä laajasta värivalikoimasta ja ominaisesta pintarakenteesta. Mutta pärjääkö Heuga Superflor myös jokapäiväisessä käytössä? Ehdottomasti! Tekstiililaattojen viimeistely on erittäin korkealaatuista, ja ne on valmistettu erityisen kestävästä nailonin ja polyesterin materiaaliseoksesta. Nerokas seos takaa, että Heuga Superflor -laatat ovat erittäin kestäviä ja soveltuvat siksi myös kaupalliseen käyttöön. Tämä tarkoittaa, että niitä voidaan käyttää yksityisissä tiloissa, mutta ne kestävät myös korkeinta kulutusta esimerkiksi toimistoissa (käyttöluokka 33). Joustava mallisto soveltuu myös tiloihin, missä on lattialämmitys. Tämän malliston vankkojen ja kestävien tekstiililaattojen yli voidaan myös rullailla toimistotuolilla ilman, että ulkonäkö ja laatu kärsivät - täydellinen ratkaisu toimistoon tai työhuoneeseen. Antistaattiset ominaisuudet sekä sen paloluokka Cfl-s1 täydentävät paketin.

Heuga Superflor - uusi lattia asennettu hetkessä

Heuga Superflor -malliston itse asennettavat tekstiililaatat ovat visuaalisesti ja teknisesti huippuja, ja ne pystyvät vielä parempaankin: perinteiseen mattoon verrattuna niitä on huomattavasti helpompi käsitellä. 50 x 50 cm:n kokoisia neliölaattoja voidaan siirtää kapeiden käytävien läpi sekä asentaa niihin. Oman painonsa ja erityisen Graphlex®-taustan ansiosta laatat voidaan asentaa ilman liimaamista ja pysyvät tukevasti paikoillaan. Tämän tyyppinen asennus ei ainoastaan anna vapautta asentaa ne miten haluaa, koska eri värejä voidaan helposti yhdistellä ja luoda yksilöllisiä kuvioita, vaan sillä on myös monia muita etuja: Likaantumisen sattuessa yksittäinen tekstiililaatta voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa erikseen ilman minkäänlaista vaivaa, ja lattianpäällyste voidaan myös käyttää uudelleen muuton jälkeen.

Ympäristötietoinen ja kestävää kehitystä kannattava valmistaja Heuga

Nykyään ei enää riitä, että tuote näyttää hyvältä ja täyttää korkeat laatuvaatimukset - vastuullinen tuotanto ja suhtautuminen ympäristöön ovat ensiarvoisen tärkeitä. Heuga on tunnettu itse asennettavien tekstiililaattojen valmistaja, ja se korostaa vastuullisuuden tärkeyttä: Heuga on muuttanut tuotantoaan niin, että se ei tuota enää ympäristölle haitallisia päästöjä. Tekstiililaatat sopivat myös täydellisesti yrityksen ympäristöystävälliseen konseptiin: niiden mittojen ja siitä johtuvan sovittamisen ansiosta jätettä syntyy huomattavasti vähemmän, ja myös haitallisista liimoista voidaan luopua Heuga Superflorin avulla.

Heuga Superflor tekstiililaatat nyt Bricoflorilta!

Tutustu itse suosittuun Heuga Superfloriin, joka tarjoaa 18 muodikkaan värinsä ansiosta jotakin jokaiseen makuun. Olitpa sitten suunnittelemassa kotiasi tai toimistoa, itse asennettavat Superflor- tekstiililaatat ovat mukanasi pitkään niiden poikkeuksellisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden ansiosta! Löydät myös koko upean värivalikoiman verkkokaupastamme. Ota meihin yhteyttä, jos tulee jotain kysyttävää, olemme täällä sinua varten!